Endise sardi beni regl bes gun gecince dr a gittim 4040 hcg ile kese gorunmedi sonraki hafta gittim sukur keseyi gorduk sonra kahvrrengi akinti ile gittim ilac vs verdi 7+4 e kontrol ve 8+2 ye kalp atisi icin cagirdi oldukca gec zamanlar.bugun 7+0 im kalbini duysam rahatlayacagim gerildim iyice
Endise sardi beni regl bes gun gecince dr a gittim 4040 hcg ile kese gorunmedi sonraki hafta gittim sukur keseyi gorduk sonra kahvrrengi akinti ile gittim ilac vs verdi 7+4 e kontrol ve 8+2 ye kalp atisi icin cagirdi oldukca gec zamanlar.bugun 7+0 im kalbini duysam rahatlayacagim gerildim iyice
bir de diyorlar ki yumurtlama gününden önce hamile kalırsan kız olur,tam yumurtlama gününde hamile kalırsan erkek olur diye.
çünkü spermlerden erkek cinsiyeti taşıyanlar çok hızlı oluyormuş ama ömrü kısa oluyormuş ,yani yumurta hazırken ancak dölleyebiliyormuş,
eğer yumurta o anda hazır değilse beklemek zorunda kalırsa erkekler ölüyormuş kız cinsiyet taşıyanlar bekleyip döllüyormuş.
kız cinsiyet taşıyan spermler,daha yavaş ama daha uzun ömürlü oluyormuş.
erkek spermler hızlı yaşayıp genç ölüyorlar yani canım:)))
bir de diyorlar ki yumurtlama gününden önce hamile kalırsan kız olur,tam yumurtlama gününde hamile kalırsan erkek olur diye.
çünkü spermlerden erkek cinsiyeti taşıyanlar çok hızlı oluyormuş ama ömrü kısa oluyormuş ,yani yumurta hazırken ancak dölleyebiliyormuş,
eğer yumurta o anda hazır değilse beklemek zorunda kalırsa erkekler ölüyormuş kız cinsiyet taşıyanlar bekleyip döllüyormuş.
kız cinsiyet taşıyan spermler,daha yavaş ama daha uzun ömürlü oluyormuş.
erkek spermler hızlı yaşayıp genç ölüyorlar yani canım:)))
:) ayyyy nasil aklinda tuttun bu kadar seyi :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evet bunu bende duymuştum.Erkek spermler hızlı yaşayıp genç ölüyorlar ha
canım ilk okuduğunda karışık gibi geliyor ama bişey yok ki.
kızlar yavaş ama uzun ömürlü,erkekler hızlı ama kısa ömürlü.
bakma ben biraz uzun anlattım:)
canım kadının içi dışı bir 2 tane kadınlık kromozomu var kadında:))Ayy süper yaaa :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bak bebeğin büyükmüş siteye göre değil miş ben dedim sana bnm de 6+4 dedi bgn dr vajinal mi duydun kalp atışını
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fatmaipek;
canım kesemi gördüm bugün Allah ın izniyle .
sağol sen bana moral vermiştin.
beni de ekleyebilirsin canım kesesi görünenlere.
Kuşlar simdi Dr dan geldim.7+0 da kalp atislarini duydum çok şükür.Rabbim herkese nasip etsin insallah
Gözün aydın cnm sen salı gitmeyecekmiydin dayanamadın demi :)
Ayy ne guzel yazdklrnzi okuyup ozeniyrm valla. bn de duymak istyrm kalp atislarni acaba bnmki de duyulur mu diyorum. Esim gelince birlkte gitcektik ama sabredemicem galiba
Kuşlar simdi Dr dan geldim.7+0 da kalp atislarini duydum çok şükür.Rabbim herkese nasip etsin insallah
ayy ne güzel. bugün bnmde 7+1 oldu aramızda bir gün var demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?