2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şunu öğrensem bir daha rahatlarım diyoruz da ,her öğrendiğimizde bir sonraki aşamayı merak etmeye başlıyoruz canım:)
ama cinsiyete daha var ,erkekler daha erken belli oluyor deniyor,3 ayı bitirince benim 2 aoğlumda da doktor söylemişti.
daha çok erken ,kendinizi şartlandırmayın ama erkeğe benziyor demişti,öyle de oldu.
kızları biraz daha 5 aya kadar tam göremeyebiliyorlar.

Bir de ultrason kagidinda hafta gun yazmiuor kese capi da yazmiyor sadece goruntu.

üzülme cnm elini koy göbüşüne konuş bebeğinle bol bol dua et allahın izniyle bişey olmaz.

Oglumda cinsiyeti 17.haftada öğrenmiştin,

Msj atmaya çalıştm olmadı
26 yaş; 6 hafta ; başka bişi?

Bu arada çin takvimine baktnz mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm muhtemel doğum tarihini yazsana gebeilk takviminde yok bugün tam 6+0 mı

Kizlar çok şükür kalbini duydum.ama bende 4 cm ilk dermoid kist var.Dr dediki bu kist rahim büyüdükçe kendi etrafında donup çok şiddetli agri yapabiliyormus.ve o bölgeyi kangren yapabiliyormus.o zaman acil almamiz gerekir dedi.( inşallah öyle bir dur olmaz da ) hamilelikte de aliniyormus.ama ben çok korktum öyle bir durumla hic karsilasmak istemem.daha önce boyle bir şeyi yasayan varmi ya da duyan

Gozunaydin hiç fikrim yok ama allahım yardimci olsun

ilk defa duydum cnm inşallah sanada bebeğede sıkıntısı olmaz

Kizlarrrr başım çok ağrıyor sabahtan beri bi türlü geçmiyor ya delirecem neden ağrıyor ki bu kadar bi terslik yoktur dimi ya?????

Kizlar bugun eczaneye ugradim. Midesi cook bulananlar icin hamile bilekligi varmis. Cok iyi geliyomus. Aklimizda bulunsun, hatta doktorumda bilekligin brosurunu gormustum ama dikkat etmemisim.

Hiç canını sıkma canım ben kızıma 110 ile hamile kaldım 9 ayda 5 kilo aldım doğumda normal oldu eve bi geldim 105 sonra emzirirken dikkat ettim bi baktım 70 olmuşum hiç canını sıkma bence :)

eylülüm yatıorum dinleniorum wc yemek ve abdest namaz harici kalmıorum bgn kanama hiç olmadı şükür leke bile yoktuzor bi gebelik olacak şimdiden belli oldu

hıc oyle zor olucAK dıye dusunme lutfenn ya bak bende kanama gecırdım ama hepsı gerıde kaldı cok sukur cnım sımdı bebegımde ıyıbende ıyıyım kendını zora sartlama hersey guzel olcak pozıtıf dusun lutfen beebgınde senden etkılenıo stres sıkıntı yapma oda raaht rahat buyusun cnım

canım dayanamadım:))
dış gebelik şüphesi yedi bitirdi beni,gerçi herhangi bir şikayetim yoktu ama kendimi hamile değilmiş gibi bile hissetmeye başlamıştım.
Allah a şükür rahatladım,

Ablacım çok sevindim ne kadarlk yahu hangi ara gittin 😃😃

tamam canım inşallah dediğin gibi olur yarın kalp atışını bi duysam bida stres yapmıcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç canını sıkma canım ben kızıma 110 ile hamile kaldım 9 ayda 5 kilo aldım doğumda normal oldu eve bi geldim 105 sonra emzirirken dikkat ettim bi baktım 70 olmuşum hiç canını sıkma bence :)

Tabii yaa super motivasyon super moral :)♡ emzirirken gidiyo diyolar hep yengemde 59 kiloyla hamile kalmisti dogurdu 8 ay sonunda 52 kilo :) bira dikkatle simdiki fazlaliklari bile atariz insallah

nokta

tamam canım inşallah dediğin gibi olur yarın kalp atışını bi duysam bida stres yapmıcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallh cnim ben once kalp taislarini gordum 8.haftadan sonra doktor sesini acti stres yapma o saglikli olsun biz gec igrenelim insallahhersey yolunda devam edicek cnim

Allah razi olsun sizden.
Boyle seyleri duymaya ihtiyacim var iste. Hep olumsuz hep olumsuz olmuyor.
Dikkat ettiniz mi yoksa kendiliginden mi almadiniz?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Tabii yaa super motivasyon super moral :)♡ emzirirken gidiyo diyolar hep yengemde 59 kiloyla hamile kalmisti dogurdu 8 ay sonunda 52 kilo :) bira dikkatle simdiki fazlaliklari bile atariz insallah

nokta

Inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsinlerde tek derdimiz kilo olsun😊😊

Insallah..
Emzirirken biraz da dikkat edersek daha kolay olur insallah.
Rabbim baska dert vermesin.
Kus gibi hafif hafif bitirelim gebeliklerimizi insallah. Saglikla..
Iki hafta sonra bebegimi gorebilirim insallah.
Kiloluyim ya bu doktor goremedi

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…