slm kızlar bnm karnımdan baktı doktor 6+4 te göründü. cinsiyetini şimdiden merak etmeye başladım gerçi ilk bebeğim ama yine de ben kız olsun istiyorum :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin. bu arada kilo işlerine dikkat etmemiz lazım bu ilk üç ay sakın abartmayın kızlar normal yediklerimiz yeterliymiş. inşallah çok kilo almadan sağlıklı bebekler dünyaya getiririz :)
mrb kızlar
moralim çok bozuk
dün kahve akıntım geldi.dr umu aradm.kırmızı olmadığı sürece korkma dedi
gece 1 de kırmızı! sbha kadar bir şey yok. yattığım için sanırım. sbh kalkınca yine kırmızı kahve karışık.of
sbh dr a gttm.randevu almıştm zaten.tir tir titriyorum.
10 gün oldu dr gideli.3 günlük gelişmiş kese.yani bugün yada yarın 7.haftada olması lazmken 6. haftaya giriyor.7gün geride.
kanama olacak durum yok dedi.kese duruyor.yara vs yok.yerleşme kanaması olabilri dedi.
kese içinde bişey göremedi. kese 12cm olana kadar boş gebelik demiyoruz belki geç döllenmedir vs dedi korkma sakın falan
ben soğuk terler döküyorum tabi
iyi düşün pozitif ol vs baya moral vermeye çalıştı. cumaya randevu verdi
iğne ve hap. progesteron
yatacaksın wc hariç kalkmıyorsun, sağlıklıysa kalacak yapacağımız bir şey yok sakin olacaksın dedi
bugün 6+0 olması lazımken 5+0. oooof of Allahım hayırlısını nasip etsin bir şey diyemiyorum
çok zor bir durum
şunu öğrensem bir daha rahatlarım diyoruz da ,her öğrendiğimizde bir sonraki aşamayı merak etmeye başlıyoruz canım:)
ama cinsiyete daha var ,erkekler daha erken belli oluyor deniyor,3 ayı bitirince benim 2 aoğlumda da doktor söylemişti.
daha çok erken ,kendinizi şartlandırmayın ama erkeğe benziyor demişti,öyle de oldu.
kızları biraz daha 5 aya kadar tam göremeyebiliyorlar.
Msj atmaya çalıştm olmadı
26 yaş; 6 hafta ; başka bişi?
Bu arada çin takvimine baktnz mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar çok şükür kalbini duydum.ama bende 4 cm ilk dermoid kist var.Dr dediki bu kist rahim büyüdükçe kendi etrafında donup çok şiddetli agri yapabiliyormus.ve o bölgeyi kangren yapabiliyormus.o zaman acil almamiz gerekir dedi.( inşallah öyle bir dur olmaz da ) hamilelikte de aliniyormus.ama ben çok korktum öyle bir durumla hic karsilasmak istemem.daha önce boyle bir şeyi yasayan varmi ya da duyan
Kizlar çok şükür kalbini duydum.ama bende 4 cm ilk dermoid kist var.Dr dediki bu kist rahim büyüdükçe kendi etrafında donup çok şiddetli agri yapabiliyormus.ve o bölgeyi kangren yapabiliyormus.o zaman acil almamiz gerekir dedi.( inşallah öyle bir dur olmaz da ) hamilelikte de aliniyormus.ama ben çok korktum öyle bir durumla hic karsilasmak istemem.daha önce boyle bir şeyi yasayan varmi ya da duyan
Bende kilolu hamile kalanlardanim. Halbuki her bayan gibi kg verip gebe kalmakti benim de niyetim:)
Ama mucizemiz hic beklemedigimiz bir anda geldi. Nasip. Cok sukur.
108 kg ile hamile kaldim. Su anda ayniyim. Verme cabalarim vardi. Ama hamile oldugumu hic ummadigim bir anda ogrendim.
Simdi oyle bir yaklasiliyor ki sanki kilolusun ya hamile olmak bile sana fuzuli senin oyle bir hakkin olamaz gibi...
Bugun doktor da o kadar olumsuz konustu ki...
Birtek benim galiba kilolu hamile kalan...
Ben bilmiyor muyum sanki halimi...
Bebegin gorunmedigini kilom yuzunden olduginu soyledi. Bunu okumistum zaten. Boyle olabiliyormus.
30 kg alip dogum yaparsin dedi bana...
Kosarak uzaklastim resmen. Neyse...
Halbuki en az alinacak kg ile tamamlayllim falan dese... birde ben okudum kilolu olanlar daha az kg alip hatta verip dogum yapiyorlarmis...
Benim tiroiit ve insulin direnci rahatsizliklarimda var. Onlarda tetikledi kilomu.
Ay cok uzattim ama biraz moralim bozuk ya. Yazdim rahatladim:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
eylülüm yatıorum dinleniorum wc yemek ve abdest namaz harici kalmıorum bgn kanama hiç olmadı şükür leke bile yoktuzor bi gebelik olacak şimdiden belli oldu
canım dayanamadım:))
dış gebelik şüphesi yedi bitirdi beni,gerçi herhangi bir şikayetim yoktu ama kendimi hamile değilmiş gibi bile hissetmeye başlamıştım.
Allah a şükür rahatladım,
hıc oyle zor olucAK dıye dusunme lutfenn ya bak bende kanama gecırdım ama hepsı gerıde kaldı cok sukur cnım sımdı bebegımde ıyıbende ıyıyım kendını zora sartlama hersey guzel olcak pozıtıf dusun lutfen beebgınde senden etkılenıo stres sıkıntı yapma oda raaht rahat buyusun cnım
Hiç canını sıkma canım ben kızıma 110 ile hamile kaldım 9 ayda 5 kilo aldım doğumda normal oldu eve bi geldim 105 sonra emzirirken dikkat ettim bi baktım 70 olmuşum hiç canını sıkma bence :)
Tabii yaa super motivasyon super moral :)♡ emzirirken gidiyo diyolar hep yengemde 59 kiloyla hamile kalmisti dogurdu 8 ay sonunda 52 kilo :) bira dikkatle simdiki fazlaliklari bile atariz insallah
nokta
tamam canım inşallah dediğin gibi olur yarın kalp atışını bi duysam bida stres yapmıcam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hiç canını sıkma canım ben kızıma 110 ile hamile kaldım 9 ayda 5 kilo aldım doğumda normal oldu eve bi geldim 105 sonra emzirirken dikkat ettim bi baktım 70 olmuşum hiç canını sıkma bence :)
Tabii yaa super motivasyon super moral :)♡ emzirirken gidiyo diyolar hep yengemde 59 kiloyla hamile kalmisti dogurdu 8 ay sonunda 52 kilo :) bira dikkatle simdiki fazlaliklari bile atariz insallah
nokta
Inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsinlerde tek derdimiz kilo olsun😊😊
Afiyet olsun :)
Arkadaşlar ikinci çocuğuna hamile olan başka kişi var mı? Varsa ilk çocukları kaç yaşında?
ben de varım. kızım 3 yaşını dolduruyo 1 ay sonra. onun kadar tatlı bişey daha olabilir mi, ondan başkasını o kadar sevebilir miyim, haksızlık etmeden ikisine de ilgi gösterebilir miyim, belinay'ım nasıl bir abla olur çok merak ediyorum herşeyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?