2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm beraber ilerliyoruz bende cumayı bekliyorum

vazgeçtim yaa cuma 6+0 olcam kalp atışını duyamayabilirim. eşimin de ısrarıyla pazartesi'ye aldım randevuyu. çok merak ediyorum ama bekliycem tekrar gitmemek için. kalp atışını duymasan bu sefer ona kafayı takacaksın dedi eşim. hem o gün eşimde yanımda olacak o yüsden( 6+3 de duyarız inşallah. öff 1 hafta da geçmez şimdi

Bende yarin 6+3 oluyom ama 7+2 de gitcem kalp atisi icin garanti olsun diye

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kocan haklı cünkü tüm hamilelik, keseyi görmeyi, kalp atışlarını duymayı, hareketleri hissetmeyi, test sonuçlarını beklemeyi... Şeklinde bir sonraki adım için endişelenmeyi içeriyor. Ama erken gidip de içine kurt düşünce daha bi kötü hissediyorum ben.
Kg konusunda oğluma 72 ile hamile kaldım. Hiç dikkat etmememe rağmen 80 ile doğuma girdim. Tartılmadm ama şu an 72 civarındayım. Abartmadıktan sonra çok kg alınmıyor yani
Oğlumun cinsiyetini 11 haftalık falandı öğrendim ama kesin dememişti. Tabi kızların görülcek bir cinsel organ çıkıntısı olmadığı için daha zor oluyormuş anlamak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razi olsun sizden.
Boyle seyleri duymaya ihtiyacim var iste. Hep olumsuz hep olumsuz olmuyor.
Dikkat ettiniz mi yoksa kendiliginden mi almadiniz?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Hoc dikkat etmedim zaten Dr um kilolu insanlar daha az kilo alır sen kapasiteni doldurmuşsun dedi gayet rahat güzel bi hamilelikti normal doğum yapamazsın dedi hep millet kilo dan dolayi ama elhamdulillah normal doğum da yaptım :)

Kizlar herkesler iyidir umarim

2. Bebegine hamile olanlar kardesi olacqgini soylediniz mi veya ne zaman soyleyeceksiniz

Cok az almiss8niz masallah ben kizima 73le hamile kaldim ve en son tartildigimda 95dim emzirirkende sut olsun diye neler yedim ve 80den dusmem bagagi vaktimi aldi
Simdi 67 ile kaldim gebe insallah bunda az alirim ve bol sutum olur ve emzirerek veririm

Kizlar herkesler iyidir umarim

2. Bebegine hamile olanlar kardesi olacqgini soylediniz mi veya ne zaman soyleyeceksiniz

Oğlum 2011 eylül doğumlu söyledik çok mutlu kardeşim diye gelip gidip opuyo ne zaman benimle oynayacak diyor

Daha kim kaldi ki :)

Bende yarin 6+3 oluyom ama 7+2 de gitcem kalp atisi icin garanti olsun diye

Amaaa daha ertelemem cunku ilk kontrol ondan cok meraktauim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar, aranıza bugun katıldım SAT 30 Mayıs 28 Haziran'da doktora gittim keseyi gördük 18 Temmuz bu cumaya da kalp atışı icin çağırdı

Insallah duyarız
Ilk bebegim 1 sene denedikten sonra :)

Son 3 gündür cok midem bulanıyor gemi tutmuş gibi gunun yüzde 80 I'ni bu bulantıyla geçiriyorum normal mı ? Ve bulantıdan nasıl kurtulucam ben ya ? Kafamı kaldıramıyorum o da ayrı

>>Rabbim saglık sıhhat versin <<

Hos geldin canim tekrar hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…