Afiyet olsun :)
Arkadaşlar ikinci çocuğuna hamile olan başka kişi var mı? Varsa ilk çocukları kaç yaşında?
ben de varım. kızım 3 yaşını dolduruyo 1 ay sonra. onun kadar tatlı bişey daha olabilir mi, ondan başkasını o kadar sevebilir miyim, haksızlık etmeden ikisine de ilgi gösterebilir miyim, belinay'ım nasıl bir abla olur çok merak ediyorum herşeyi:)
Cnm benimde 2011 ekim doğumlu kizim var.inşallah kardeşi doğduğunda 3.5 yasinda olacak.bende ikinciyi çok istememe rağmen ilk duyduğumda korktum aslında.kizima bakip bakip dusumdum ayni şeyleri. Rabbim onun sevgisini de verecektir.önemli olan sunu yapmamak: ona sürekli abla muamelesi yapip çocuk oldugunu unutmak.inşallah basaririz
cnm beraber ilerliyoruz bende cumayı bekliyorum
Cnm benimde 2011 ekim doğumlu kizim var.inşallah kardeşi doğduğunda 3.5 yasinda olacak.bende ikinciyi çok istememe rağmen ilk duyduğumda korktum aslında.kizima bakip bakip dusumdum ayni şeyleri. Rabbim onun sevgisini de verecektir.önemli olan sunu yapmamak: ona sürekli abla muamelesi yapip çocuk oldugunu unutmak.inşallah basaririz
evet ben de bugün bişeyler okudum kardeş meselesiyle ilgili sürekli abla oldun diyip sorumluluk yüklememek lazımmış, kardeşliğin eğlenceli yanlarına vurgu yapmak lazımmış büyüyecek beraber oynayacaksınız gibi.
vazgeçtim yaa cuma 6+0 olcam kalp atışını duyamayabilirim. eşimin de ısrarıyla pazartesi'ye aldım randevuyu. çok merak ediyorum ama bekliycem tekrar gitmemek için. kalp atışını duymasan bu sefer ona kafayı takacaksın dedi eşim. hem o gün eşimde yanımda olacak o yüsden( 6+3 de duyarız inşallah. öff 1 hafta da geçmez şimdi
vazgeçtim yaa cuma 6+0 olcam kalp atışını duyamayabilirim. eşimin de ısrarıyla pazartesi'ye aldım randevuyu. çok merak ediyorum ama bekliycem tekrar gitmemek için. kalp atışını duymasan bu sefer ona kafayı takacaksın dedi eşim. hem o gün eşimde yanımda olacak o yüsden( 6+3 de duyarız inşallah. öff 1 hafta da geçmez şimdi
Allah razi olsun sizden.
Boyle seyleri duymaya ihtiyacim var iste. Hep olumsuz hep olumsuz olmuyor.
Dikkat ettiniz mi yoksa kendiliginden mi almadiniz?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Kocan haklı cünkü tüm hamilelik, keseyi görmeyi, kalp atışlarını duymayı, hareketleri hissetmeyi, test sonuçlarını beklemeyi... Şeklinde bir sonraki adım için endişelenmeyi içeriyor. Ama erken gidip de içine kurt düşünce daha bi kötü hissediyorum ben.
Kg konusunda oğluma 72 ile hamile kaldım. Hiç dikkat etmememe rağmen 80 ile doğuma girdim. Tartılmadm ama şu an 72 civarındayım. Abartmadıktan sonra çok kg alınmıyor yani
Oğlumun cinsiyetini 11 haftalık falandı öğrendim ama kesin dememişti. Tabi kızların görülcek bir cinsel organ çıkıntısı olmadığı için daha zor oluyormuş anlamak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hcg yüksek ve tek gebelikse genelde erkek oluyor canimCanim gozunaydin bir erkek bebek geliyor inşallah :)
sağol cnm neye göre erkek dedinki :26::26::26:
benimde içime bi erkek bi kız gibi geliyor başka seçenek yok zaten
Ahhh bende bende pıt hamile kalıp aaa hamileyim demeyi çok isterdim. Allah yardımcımız olsunSaol canm işte insan üzülüyor ama dayanıcam sabredicem ve başarıcam inşallah allahın izniyle:)) bugün daha iyiyim... kanamam çoktu canm ya löp löp pıhtı kanıyodum ayağa kalltıkça sanki içim boşalıooo.. benim edetlerimde böle geçiyordu sanırım adet oldum bilmiorum.. efet tüp bebek:) insanın bilerek beklemesi çok zor bir şey... aaaaa adetim gecikti hamileymişim diyemedim:)) dün iğnemi oldum ve yatıorum aynı zamanda dediğin gibi çok sıvı tüketmeye çalışıyorum:) kanamam bitmedi ama azaldı biras.. iğne olduktan sonra ne zaman kesilio acaba kanama?????
Yinede beklemeyin keşke 2 gün sonrasını yaaBenim bi belirtim olmadi bariz. Biz bu sabah beta olcturmeye hastaneye geldik hersey gayet normaldi sadece iki gündür hafif lekelenmem vardı ama çok uzerinde durmadim . Beta sonucum 200 ken dört gun sonra yani bugun 435 cikti. Sonuc ii diil yani. Dr u aradik geldi alttan muayene etti ama tabi gorunmedi. Sadece rahimde bi şey gordu o da sagliksiz gebelik olabilir dedi ve yatis verdi. Rahmi temizleyelim degerin dusmezse dış gebelik tanisi koyup ilac tedavisi yapariz dedi. Su an hastanedeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1580 gibiydi 4+4 minicik kese gorunmustuarkadaşlar siz hcg kaç iken kese gördünüz bilen ve beni bilgilendirecek olan var mı acaba?
arkadaşlar vajinal ultrasonun bir zararı yok biliyorum önceki hamileliğimde de bakılmıştı ,sorun olmadı Allah a şükür ama
şu aletin ucuna sürülen jel acaba zararlı değil mi ,
sonuçta hamileyken böyle ilaç gibi şeylerden uzak durmaya çalışıyoruz.
Bence senin doktorun makine eski başka dr gitme ihtimalin varsa git kuskuda kalacagina
Kizlar herkesler iyidir umarim
2. Bebegine hamile olanlar kardesi olacqgini soylediniz mi veya ne zaman soyleyeceksiniz
Hcg yüksek ve tek gebelikse genelde erkek oluyor canim
Ahhh bende bende pıt hamile kalıp aaa hamileyim demeyi çok isterdim. Allah yardımcımız olsun
Yinede beklemeyin keşke 2 gün sonrasını yaa
1580 gibiydi 4+4 minicik kese gorunmustu
Bence senin doktorun makine eski başka dr gitme ihtimalin varsa git kuskuda kalacagina
Bende isterdimm ama oomayınca olmuyor canım... düşüyooo benimkiii...
Bnm de sat 26 mayis biz ayniyz galiba o zamn bn de duyablcm kalk atislrni insllhEvet galiba cnm benim SAT 26 mayis
Daha kim kaldi ki :)tatlım bende gecenay kımyasal n gecırdıgım ıcın bızde kımseye soylemedık. kalp atısından sonra ufak yfak yakınlarımıza soylemeyı dusunuyoruz. benım we esımın aılesı we yakın 4 arkadasım bılıyo daha da bı Allahın kulu bılmıyo. ha bı de apartmandakı 2 komsum bılıyo
11 saat 40 dk sonra kalp atislarimiz icin dr gitcem dua edin gorelim insallah
Bende yarin 6+3 oluyom ama 7+2 de gitcemkalp atisi icin garanti olsun diye
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
11 saat 40 dk sonra kalp atislarimiz icin dr gitcem dua edin gorelim insallah
Merhaba kızlar, aranıza bugun katıldım SAT 30 Mayıs 28 Haziran'da doktora gittim keseyi gördük 18 Temmuz bu cumaya da kalp atışı icin çağırdı
Insallah duyarız
Ilk bebegim 1 sene denedikten sonra :)
Son 3 gündür cok midem bulanıyor gemi tutmuş gibi gunun yüzde 80 I'ni bu bulantıyla geçiriyorum normal mı ? Ve bulantıdan nasıl kurtulucam ben ya ? Kafamı kaldıramıyorum o da ayrı
>>Rabbim saglık sıhhat versin <<
Hos geldin canim tekrar hayirli olsun
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?