Bnm de sat 26 mayis biz ayniyz galiba o zamn bn de duyablcm kalk atislrni insllh
4+5 de minik bir kesecik gördük 6+1 dede pıt pıtları karından usg ile
Merhaba anne adayları, ben de 2. hamileliğimi yaşıyorum. SAT 26 Mayıs 2014. Şu an 7+1 günlük hamileyim, cuma günü doktora gideceğim, henüz gitmedim:) Muhtemel doğum tarihi 2 Mart 2015...
Merhaba cnm.hoşgeldin benim de SAT 26 mayis.ikinci bebegim.ilk çocugun kaç yasinda.benim kizim 2011 ekim dogumlu
Merhaba canım, benimki 10 yaşında :) Şu an sanki kendimi ilk kez hamilarmış gibi hisolacak.rum fakat göğüs kaşıntısı ve uyku hariç başka bir belirtim yok. İlk hamileliğimde 9 ay mide bulantısı ve kusma yaşadım
Oooo sen buyutmussun ilkini maşallah.sana yardimci bile olur.bakalim kismet olursa bizimkiler arasi 3.5 yas olacak:) allah yardimcimiz olsun.her hamilelik farklı olur derler.inşallah bunda kusmazsin.kusmak coookkk kotuuu.
Tabi canım benimki ben bakarım anne deyince niyetlendim zaten :) Allah sana yardım etsin, ikisi de henüz bebek sayılacak :) Sen kusuyor musun canım? İnşallah bir an önce sona erer. Kokuları çok iyi bilirim, biri yıkanıp yanıma geldiğinde ağlardım. Tüm yemekler ve kimyasallar, mumlar, parfümler her şeyden tiksinmiştim.
Sağol cnm.bende şuan kusma yok ama bulanti cokkk.gastritim var o beni mahfediyor.
Oooo sen buyutmussun ilkini maşallah.sana yardimci bile olur.bakalim kismet olursa bizimkiler arasi 3.5 yas olacak:) allah yardimcimiz olsun.her hamilelik farklı olur derler.inşallah bunda kusmazsin.kusmak coookkk kotuuu.
Selamlar kızlar...Umarım herkes iyidir bugün..bende bir bulantı başladı sormayın..ama bunu bir yaşam belirtisi olarak algılayıp seviniyorumyarın dr kontrolümüz var, inşallah kalp atımı duyar rahatlarız...herkese sevgiler kolaylıklar... [/
Fazla ayağa kalkma; ani hareket yapma. Bunlar çok tetiklio bnm bulantımı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar kızlar...Umarım herkes iyidir bugün..bende bir bulantı başladı sormayın..ama bunu bir yaşam belirtisi olarak algılayıp seviniyorumyarın dr kontrolümüz var, inşallah kalp atımı duyar rahatlarız...herkese sevgiler kolaylıklar... [/
Fazla ayağa kalkma; ani hareket yapma. Bunlar çok tetiklio bnm bulantımı
Evet canım haklısın..dün koşa koşa zor yetıştım lavaboya..ani harekete gelmiyor gerçekten..bende kokudan rahatsızlık ya da bıseyden tiksinme yok da durup dururken bırden bulantı basıyor, sonra gecıyor..ilk hamılelıgımı unutmusum da hepsi ilk gibi geliyor, çok komik
Tabii yaa super motivasyon super moral :)♡ emzirirken gidiyo diyolar hep yengemde 59 kiloyla hamile kalmisti dogurdu 8 ay sonunda 52 kilo :) bira dikkatle simdiki fazlaliklari bile atariz insallah
nokta
Evet canım haklısın..dün koşa koşa zor yetıştım lavaboya..ani harekete gelmiyor gerçekten..bende kokudan rahatsızlık ya da bıseyden tiksinme yok da durup dururken bırden bulantı basıyor, sonra gecıyor..ilk hamılelıgımı unutmusum da hepsi ilk gibi geliyor, çok komik
Bnm ilkinde çok az olmuştu; koku hiç hissetmemiştim. Şu an kokulara hassasiyet var brz ama tiksindirmiyor, rahatsz edıyor. Bulantı hissi var bi de sürekli. Unutuyor insan gerçekten de sanki oğlumu bölesine vermişler gibi
Bnm ilkinde çok az olmuştu; koku hiç hissetmemiştim. Şu an kokulara hassasiyet var brz ama tiksindirmiyor, rahatsz edıyor. Bulantı hissi var bi de sürekli. Unutuyor insan gerçekten de sanki oğlumu bölesine vermişler gibi
ahahahailahi canım, sanki bölesine vermişler gibi demene cok güldüm..ama bana da öyle geliyor tiksinti ben de de coktu ilkinde..şimdi istiyorum ki biraz tiksinti olsun..cunku ilkinde tiksinti sayesınde sıgara ıcmemıstım, şimdi bırakamıyorum
Kizlar herkesler iyidir umarim
2. Bebegine hamile olanlar kardesi olacqgini soylediniz mi veya ne zaman soyleyeceksiniz
olmadı kızlar aranızda kalamadım 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢😢😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olmadı kızlar aranızda kalamadım 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢😢😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?