olmadı kızlar aranızda kalamadım 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢😢😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olmadı kızlar aranızda kalamadım 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢😢😢😢😢
kürtaj için acele etme özlem 6+5 desin daha .başka dr.ada git cnm mutlaka .
vazgeçtim yaa cuma 6+0 olcam kalp atışını duyamayabilirim. eşimin de ısrarıyla pazartesi'ye aldım randevuyu. çok merak ediyorum ama bekliycem tekrar gitmemek için. kalp atışını duymasan bu sefer ona kafayı takacaksın dedi eşim. hem o gün eşimde yanımda olacak o yüsden( 6+3 de duyarız inşallah. öff 1 hafta da geçmez şimdi
Merhaba anne adayları, ben de 2. hamileliğimi yaşıyorum. SAT 26 Mayıs 2014. Şu an 7+1 günlük hamileyim, cuma günü doktora gideceğim, henüz gitmedim:) Muhtemel doğum tarihi 2 Mart 2015...
fatmaipek sana mesaj gönderemiyorum, yaş 35 şehir Bursa.
hoş geldin cnm .aynı şehirdeymişiz.dr.a kime gidiyorsun.
ekledim listemizede
kürtaj için acele etme özlem 6+5 desin daha .başka dr.ada git cnm mutlaka .
Fatmaipekcim merhaba, ailem Bursa'da ben yurtdışındayım. İlk doğumumu Bursa'da yapmıştım Türkan Atakan'dı doktorum Vatan Hastanesinde. Şimdi hastane kalmadı tabi. Bu seferki doğum Meksika'da olacak inşallah
Bu arada listeye aldığın için teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gideceğiz sanmıyorum ama 😢😢😢
baya uzaktaymışsın cnm epey oldumu gideli bakalım meksikada da nasıl bir hamilelik ve doğum geçireceksin
günaydın kızlar sat 20 haziran dün yani 25. gün kan testi sonucum 24,27 inşallah yarın akşam değerim yükselmiş olur ve bende aranıza katılabilirim rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)
günaydın kızlar sat 20 haziran dün yani 25. gün kan testi sonucum 24,27 inşallah yarın akşam değerim yükselmiş olur ve bende aranıza katılabilirim rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah değerin yükselir sende aramıza katılırsın.şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?