2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm diyecek söz bulamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kürtaj için acele etme özlem 6+5 desin daha .başka dr.ada git cnm mutlaka .

kürtaj için acele etme özlem 6+5 desin daha .başka dr.ada git cnm mutlaka .

Aslında haklısın..bır doktora daha gıdebılırsın yenı daha..ilk bebeğimi ben de kurtaj olmustum aynı sekılde..hala, acaba bıraz beklesemıydım dıyorum..bıkaç dra daha sormakta da fayda var..Allahtan ümit kesilmez..

canım ne diyeceiğimi bilemiyorum inan çok ama çok üzgünüm burda olanları gördükçe çok korkuyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

doktor beni cuma günü çağırdığı için mecbur gidicem:44:

hoş geldin cnm .aynı şehirdeymişiz.dr.a kime gidiyorsun.
ekledim listemizede

cnm çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun...

hoş geldin cnm .aynı şehirdeymişiz.dr.a kime gidiyorsun.
ekledim listemizede

Fatmaipekcim merhaba, ailem Bursa'da ben yurtdışındayım. İlk doğumumu Bursa'da yapmıştım Türkan Atakan'dı doktorum Vatan Hastanesinde. Şimdi hastane kalmadı tabi. Bu seferki doğum Meksika'da olacak inşallah
Bu arada listeye aldığın için teşekkürler

Son düzenleme:

Canim Allah yardimcin olsun. Insallah o ihtimal gerceklesir

baya uzaktaymışsın cnm epey oldumu gideli bakalım meksikada da nasıl bir hamilelik ve doğum geçireceksin

gideceğiz sanmıyorum ama 😢😢😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün gittiğin tüp dr.unmuydu yoksa inegöldekimi .bebek varmı kesede cnm sadece kalp atışımı yok .inşallah bir yanlışklı vardır ya

günaydın kızlar sat 20 haziran dün yani 25. gün kan testi sonucum 24,27 inşallah yarın akşam değerim yükselmiş olur ve bende aranıza katılabilirim rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)

Son düzenleme:
baya uzaktaymışsın cnm epey oldumu gideli bakalım meksikada da nasıl bir hamilelik ve doğum geçireceksin

Evet canım uzun yıllardır buradayım. İlk hamileliğim çok zor geçtiği için ve o zamanlar da çok genç olduğum ve kendimi yalnız hissettiğim için ailemin yanına Bursa'ya gitmiştim. Bu sefer hiç bir şikayetim yok çok şükür :) doktora gitmedim henüz. Sırf vajinal ultrasonla bakmasınlar diye :)

İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

inşallah değerin yükselir sende aramıza katılırsın.şimdiden hayırlı olsun

İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

inşallah canım olmasada sağlık olsun dicem 11 aydır bekliyordum en azından rahme kadar gidebildiğini bilmek bile umut verici

Cok üzüldüm canım ama arkadaşlar haklı başka dr gitmelisin bencede inş. O % 1 ihtimal olur

slm kızlar bende 6+5 haftalık hamileyım umarım saglıcakla devam ederiz hamileligimize.
bursa dayım sat tarıhım 29 mayıs.herkese saglıklı gebelıkler dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…