2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim benimmm nolur kendini topla dicek bisi bile bulamiyorum ya cokk uzgunum coook senin acını taa icimde hissettim rabbim kolaylik versin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

senin 4. çocugunmu maşallahh nası bakıorsun okdar çocuga ben iki tane istıyorum fazlasını bakamam gibi gelıo

Kizlar bişe sorcam pıtpıt ları duyduk tan sonraki işlem ne Dr hiçbişey demedi merak ediyorum

dr.un şu zaman gel demedimi cnm.normalde ayda bir çağırıyorlar ama tüp olunca 2 haftada .senide 2 haftaya mı çağırdı.dün benim tüp dr.u bayramdan önceki cumaya çağırdı duruma göre ilaçların bir kısmını kesecek yada değiştirecek.

RABBİM sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
aklınıza geldikçe bizim için de dua edin ne olur..
bu arada ben FATMAİPEK'İN arkadaşıyım.bu kız da nerden çıktı demeyin

Bu cuma tekrar çağırdı ama bişe demedi bende çok heyecanlıydim sormadım benim tüp Dr m ilaçları 10. haftaya kadar kullan dedi sen hangi ilaçları kullanıyorsun

Bu cuma tekrar çağırdı ama bişe demedi bende çok heyecanlıydim sormadım benim tüp Dr m ilaçları 10. haftaya kadar kullan dedi sen hangi ilaçları kullanıyorsun

ben folbiol, crinone jel ve haftada 1 proluton depot ve hergün hibor 3500 iğne cnm

hoş geldin elam...

en taze anneler bu topikde değilmi

sende inşallah nisan topiğinde yerini alasın okadar çok istiyorumki

h.b bitanem..
azcıkta sızın yasadıklarınızı okuyayım dedım merak ettım yahu
ınsallah kuzucum yaa...bende cok ıstıyorum valla..Rabbım bana da en yakın zamanda nasip etsin saol ilgine

slm kızlar bende 6+5 haftalık hamileyım umarım saglıcakla devam ederiz hamileligimize.
bursa dayım sat tarıhım 29 mayıs.herkese saglıklı gebelıkler dılıyorum

hoş geldin cnm .senide ekledim listemize.bende bursadan.kime gidiyorsun dr.a

Günaydın kızlar. Bugün ilk kusmamı yaşadım. Sabah kalkar kalkmaz başım döndü elim ayağım titredi muhtemelen tansiyonum düşmüş sonra da kustum ( işe gidemedim yatıyorum şimdi. Çok kötü hissediyorum. Öğleden sonra da doktor randevum vardı o kadar halsiz ve bitkinim ki... Böyle kusmaları başlayanlar var mı? Ne yapıyorsunuz geçmesi için?

Folbiol estrofem progestan iğne ve hibor ben progestan ve hiboru hergün yaptırıyoum

kalp atışını duymadınmı cnm sen ben iki dr.a gidiyorum kalp atışını duyunca estrofem kesilir dedi.benim haftalık vurulduğumda progestan takviyesi zaten pogestan dan daha iyi o iğne beni mahvetmişti hem morarıyordu hemde bacağım ağrıyordu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…