slm kızlar bende 6+5 haftalık hamileyım umarım saglıcakla devam ederiz hamileligimize.
bursa dayım sat tarıhım 29 mayıs.herkese saglıklı gebelıkler dılıyorum
olmadı kızlar aranızda kalamadım 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢😢😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben her hamileliğimde yavaş yavaş ilerledim:))
gerçi son birkaç yıla kadar fazla değildi gören zayıfsın bile diyor hala ama bu yıl ben de anlıyorum artık fazla olduğunu.
ilk hamileliğime 44 le başladım 60 la doğum yaptım.sonrasında 54 kaldım.
ikinciye 56,57 gibiydi hamile kaldım,ilk aylar bulantıdan 54 e düştüm,70 le doğum yaptım.sonra 64 kaldım.
şimdi de 67 ile hamile kaldım artık Rabbim bilir ne olacak:)))
Kizlar bişe sorcam pıtpıt ları duyduk tan sonraki işlem ne Dr hiçbişey demedi merak ediyorum
Kizlar bişe sorcam pıtpıt ları duyduk tan sonraki işlem ne Dr hiçbişey demedi merak ediyorum
senin 4. çocugunmu maşallahh nası bakıorsun okdar çocuga ben iki tane istıyorum fazlasını bakamam gibi gelıo
Hoşgeldin aramıza
dr.un şu zaman gel demedimi cnm.normalde ayda bir çağırıyorlar ama tüp olunca 2 haftada .senide 2 haftaya mı çağırdı.dün benim tüp dr.u bayramdan önceki cumaya çağırdı duruma göre ilaçların bir kısmını kesecek yada değiştirecek.
slm taze annişler..
Bu cuma tekrar çağırdı ama bişe demedi bende çok heyecanlıydim sormadım benim tüp Dr m ilaçları 10. haftaya kadar kullan dedi sen hangi ilaçları kullanıyorsun
hoş geldin elam...
en taze anneler bu topikde değilmi
sende inşallah nisan topiğinde yerini alasın okadar çok istiyorumki
ben folbiol, crinone jel ve haftada 1 proluton depot ve hergün hibor 3500 iğne cnm
slm kızlar bende 6+5 haftalık hamileyım umarım saglıcakla devam ederiz hamileligimize.
bursa dayım sat tarıhım 29 mayıs.herkese saglıklı gebelıkler dılıyorum
gideceğiz sanmıyorum ama 😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Folbiol estrofem progestan iğne ve hibor ben progestan ve hiboru hergün yaptırıyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?