Günaydın kızlar. Bugün ilk kusmamı yaşadım. Sabah kalkar kalkmaz başım döndü elim ayağım titredi muhtemelen tansiyonum düşmüş sonra da kustum( işe gidemedim yatıyorum şimdi. Çok kötü hissediyorum. Öğleden sonra da doktor randevum vardı o kadar halsiz ve bitkinim ki... Böyle kusmaları başlayanlar var mı? Ne yapıyorsunuz geçmesi için?
cnm arkadaşın 2 oğlu var bu 3. olacak 4. değil
bugün gittiğin tüp dr.unmuydu yoksa inegöldekimi .bebek varmı kesede cnm sadece kalp atışımı yok .inşallah bir yanlışklı vardır ya
hoş geldin cnm .senide ekledim listemize.bende bursadan.kime gidiyorsun dr.a
RABBİM sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
aklınıza geldikçe bizim için de dua edin ne olur..
bu arada ben FATMAİPEK'İN arkadaşıyım.bu kız da nerden çıktı demeyin
bebek orda cnm tüp dru 😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar dün gece 3 te kanamam basladi hemde sakir sakir hemen dr gittik kesenin birinin şekli hafif bozulma olmuş diğer kese de kalp atışı başlamış ritmide çok güzel dedi.ydedi.yatak istirahati verdi ne olur dua edin kanamam kesilsin
İnşallah Rabbim sana da nasip eder en yakın zamanda ya da hayırlısı ne zamansa o zaman demek lazım.
kızlar kararımı verdim pazartesi 7+4 oluyo hala kalp atışı yoksa kürtaj olurum.
Allah yardımcın olsun, kucağına almayı nasip etsin, ilaçların işe yarayacaktır, dinlen ve dua et. burdaki riskli durumda olan herkes için gönülden dua ediyoruz. herşey yoluna girer ve burda birlikte ilerleriz umarım.
Kızlar dün gece 3 te kanamam basladi hemde sakir sakir hemen dr gittik kesenin birinin şekli hafif bozulma olmuş diğer kese de kalp atışı başlamış ritmide çok güzel dedi.ydedi.yatak istirahati verdi ne olur dua edin kanamam kesilsin
cekırge dorukta evrim aydın a gidiyorum. aynı doktora mı gıdıyoruz yoksa???
bebek orda cnm tüp dru 😢😢😢
Fatma hanım beni de ekler mısınız ?
30 Mayıs sat
Istanbuldayim
Ilk hamileliğim
Yas 32
Kesecik göründü
Bu cumaya pitpit kontrolü :)
>>Rabbim saglık sıhhat versin <<
Yok cnm evrim aydını biliyorum ama.ilk çocugumu orda dogurmuştum baya kalabalık.şimdi esentepede ibrahim avcıya devam edecegim hem evime daha yakın hem daha sakin
gideceğiz sanmıyorum ama 😢😢😢
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?