2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah bende cikardim senin gibi sonra cubuk kraker yedim bi bardak su icip yattim daha yeni kalktim simdi iyiyim canm kraker iyi geliyo

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Fatma hanım beni de ekler mısınız ?
30 Mayıs sat
Istanbuldayim
Ilk hamileliğim
Yas 32
Kesecik göründü
Bu cumaya pitpit kontrolü :)

>>Rabbim saglık sıhhat versin <<

Kızlar dün gece 3 te kanamam basladi hemde sakir sakir hemen dr gittik kesenin birinin şekli hafif bozulma olmuş diğer kese de kalp atışı başlamış ritmide çok güzel dedi.ydedi.yatak istirahati verdi ne olur dua edin kanamam kesilsin

Son düzenleme:
RABBİM sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
aklınıza geldikçe bizim için de dua edin ne olur..
bu arada ben FATMAİPEK'İN arkadaşıyım.bu kız da nerden çıktı demeyin

İnşallah Rabbim sana da nasip eder en yakın zamanda ya da hayırlısı ne zamansa o zaman demek lazım.

kızlar kararımı verdim pazartesi 7+4 oluyo hala kalp atışı yoksa kürtaj olurum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcın olsun, kucağına almayı nasip etsin, ilaçların işe yarayacaktır, dinlen ve dua et. burdaki riskli durumda olan herkes için gönülden dua ediyoruz. herşey yoluna girer ve burda birlikte ilerleriz umarım.

İnşallah Rabbim sana da nasip eder en yakın zamanda ya da hayırlısı ne zamansa o zaman demek lazım.

saol bitanemm güzel dileklerin için..
evlat hasreti çekmek çok zor

kızlar kararımı verdim pazartesi 7+4 oluyo hala kalp atışı yoksa kürtaj olurum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özlem yaaaaaa biraz daha beklesen mi acaba..
ne olur kendını cok yıpratmaa arkadaşımmmmmmmm

Allah razı olsun canım

Dualarımız seninleee inşş bebeini kucagına alacagın günlerde gelecek

Geçmiş olsun cnm inşallah kesilir kanama

cekırge dorukta evrim aydın a gidiyorum. aynı doktora mı gıdıyoruz yoksa???

Yok cnm evrim aydını biliyorum ama.ilk çocugumu orda dogurmuştum baya kalabalık.şimdi esentepede ibrahim avcıya devam edecegim hem evime daha yakın hem daha sakin

doktora gitmiştim zaten keseyi gördü ama vajinal usg ile bu hafta tekrar çağırdı bakalım hayırlısı kallp tışları ne zaman başlıcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…