2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba
Hayirli olsun bebeginiz
Aramizda bir gun var:)
Hangi doktora gideceksiniz acaba?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

kızlar rüyamda kar kagıyodu lapa lapa bu mevsimde.ilk hamileliğimde kalbi durmuştu bebegimin buda böle olurmu diye etkilendimdemi gördüm acaba içimde bi korku var

kızlar rüyamda kar kagıyodu lapa lapa bu mevsimde.ilk hamileliğimde kalbi durmuştu bebegimin buda böle olurmu diye etkilendimdemi gördüm acaba içimde bi korku var

hayra yor hayır olsun canım. rüyayla amel olmaz, dua et ve kendine dikkat et sadece. Allah korusun bebeklerimizi. bu arada eşim de hamileliğimi öğrenmeden önce rüyasında kar yağdığını görmüştü biz bunu bebek olacak galiba diye yorduk, iyiye yorduk yani. neticede bi rüya

inşallah canım sanırım ilk gebeliğimin kötü sonuçlanmasından dolayı tedirginliğimden böleyim...elimi göbegime koyup hergün yasin okuyorum allah hepimizin bebegini korusun inşallah

canim cok gecmis olsun baska doktora git biraz daha bekle uzme kendini

nokta

canımçok üzüldüm ama inşallah diğer bebişinde sana tutunur kıyamam yaaa

kızlar kararımı verdim pazartesi 7+4 oluyo hala kalp atışı yoksa kürtaj olurum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bekle canım bende yarın pıtpıtları duymasam bile 8 . haftaya kadar beklicem ki yarın bebişim 6 hafta 3 günlük olucak içimde heyecan var umutlu olup dua edelim

kanaması olan canlara allahtan şifalar diliyorum bol bol dinlenin canlarr
kızlarr bu mide bulantısı çok kötü ediyor beni ama ben yinede zorlada olsa yiyiyorum bende perşembe yada cuma dr a gidicem o zaman artık keşinleşir kuzumun haftası inşş

lyly ve cuchee keseleri görmüşsünüz korkudan böle olmuştunuz heheee çok çok sevindim adınıza canlar hayırlı olsun darısı kalp atışlarına inşşş

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun.Benim sat 7 haziran.Cuma günü değerim 26.83 çıkmıştı,dün 160 olmuş maşaAllah.Seninde yükselecektir,erken öğrendiğimiz zaman böyle tedirgin oluyoruz :)

bende şubat annesi olacağım inşallah.sizlerle aramda 1 yada 2 hafta falan var bizim topiğimiz şubat anneleri ama burayada bir bakayım dedim aramız çok yok nede olsa bu haftalar yaşadıklarımız aşağı yukarı aynı.birde aranızda bursalı anne adayları gördüm bende bursalıyım hemşerilerimede ayrı bir merhaba deemek istedim inşallah bulantılar halsizlik vs. dışında başka problemlerimiz olmadan hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.

Canım bol bol dinlen wc dışında ayağa kalkmamaya çalış.İnşaAllah kanaman kesilir ve herşey yolunda gider.

kızlar kararımı verdim pazartesi 7+4 oluyo hala kalp atışı yoksa kürtaj olurum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım acele etme,benim bir tanıdığımada kürtajla alalım dediler,kalp atışı 9. haftada duyuldu.Rabbimol dedikten sonra o %1lik ihtimalde olur.7+4 henüz çok erken,en azından 8. haftayı geçir.Başka doktorlarada git canım Rabbimden umut kesilmez asla.İnşaAllah nazlı bebek pıtpıtlarını duyurur annesine.

Dualarımız seninleee inşş bebeini kucagına alacagın günlerde gelecek

Geçmiş olsun cnm inşallah kesilir kanama

Rabbim yardimcin olsun cnm

canımçok üzüldüm ama inşallah diğer bebişinde sana tutunur kıyamam yaaa

Allah hepinizden razı olsun yavrularimizi allah bize bagislasin hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah

6 hafta 2 günüm cuamrtesi günü bana kesen,n içinde bebek göremiyorum dedi doktorlar öyle anlayışsız ki daha çok küçükte demiyor bide kesemin şekline garip dedi öyle üzüldüm ki yarın doktora gidicem ne olucağnı hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…