- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Merhaba anne adayları, ben de 2. hamileliğimi yaşıyorum. SAT 26 Mayıs 2014. Şu an 7+1 günlük hamileyim, cuma günü doktora gideceğim, henüz gitmedim:) Muhtemel doğum tarihi 2 Mart 2015...
fatmaipek sana mesaj gönderemiyorum, yaş 35 şehir Bursa.
kızlar rüyamda kar kagıyodu lapa lapa bu mevsimde.ilk hamileliğimde kalbi durmuştu bebegimin buda böle olurmu diye etkilendimdemi gördüm acaba içimde bi korku var
Tüp bebek mi seninki de canim
Kızlar dün gece 3 te kanamam basladi hemde sakir sakir hemen dr gittik kesenin birinin şekli hafif bozulma olmuş diğer kese de kalp atışı başlamış ritmide çok güzel dedi.ydedi.yatak istirahati verdi ne olur dua edin kanamam kesilsin
hayra yor hayır olsun canım. rüyayla amel olmaz, dua et ve kendine dikkat et sadece. Allah korusun bebeklerimizi. bu arada eşim de hamileliğimi öğrenmeden önce rüyasında kar yağdığını görmüştü biz bunu bebek olacak galiba diye yorduk, iyiye yorduk yani. neticede bi rüya
olmadı kızlar aranızda kalamadım 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢😢😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar dün gece 3 te kanamam basladi hemde sakir sakir hemen dr gittik kesenin birinin şekli hafif bozulma olmuş diğer kese de kalp atışı başlamış ritmide çok güzel dedi.ydedi.yatak istirahati verdi ne olur dua edin kanamam kesilsin
kızlar kararımı verdim pazartesi 7+4 oluyo hala kalp atışı yoksa kürtaj olurum.
günaydın kızlar sat 20 haziran dün yani 25. gün kan testi sonucum 24,27 inşallah yarın akşam değerim yükselmiş olur ve bende aranıza katılabilirim rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)
Dualarımız seninleee inşş bebeini kucagına alacagın günlerde gelecek
Geçmiş olsun cnm inşallah kesilir kanama
Rabbim yardimcin olsun cnm
canımçok üzüldüm ama inşallah diğer bebişinde sana tutunur kıyamam yaaa
kanaması olan canlara allahtan şifalar diliyorum bol bol dinlenin canlarr
kızlarr bu mide bulantısı çok kötü ediyor beni ama ben yinede zorlada olsa yiyiyorum bende perşembe yada cuma dr a gidicem o zaman artık keşinleşir kuzumun haftası inşş
Canım bol bol dinlen wc dışında ayağa kalkmamaya çalış.İnşaAllah kanaman kesilir ve herşey yolunda gider.
Canım acele etme,benim bir tanıdığımada kürtajla alalım dediler,kalp atışı 9. haftada duyuldu.Rabbimol dedikten sonra o %1lik ihtimalde olur.7+4 henüz çok erken,en azından 8. haftayı geçir.Başka doktorlarada git canım Rabbimden umut kesilmez asla.İnşaAllah nazlı bebek pıtpıtlarını duyurur annesine.
Allah hepinizden razı olsun yavrularimizi allah bize bagislasin hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah
Canım bol bol dinlen wc dışında ayağa kalkmamaya çalış.İnşaAllah kanaman kesilir ve herşey yolunda gider.
Canım acele etme,benim bir tanıdığımada kürtajla alalım dediler,kalp atışı 9. haftada duyuldu.Rabbimol dedikten sonra o %1lik ihtimalde olur.7+4 henüz çok erken,en azından 8. haftayı geçir.Başka doktorlarada git canım Rabbimden umut kesilmez asla.İnşaAllah nazlı bebek pıtpıtlarını duyurur annesine.
fatma hnm mesaj atmıştım benide eklermisiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?