2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba arkadaslar
benide araniza alir misiniz lutfeenn = ) Benimdr SAT 7 haziran dun kesemizi gorduk ammaa gec dollenme olmus sanirim dr bebegim icin 4 haftalik dedi bu durumda hala mart annesi oluyorum degil mi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese slmm

varmı güzel haberlerle gelen..... takip edemiyorum geçmişi

Of bazı doktorlara çok kızıyorum.Dan dan konuşuyorlar Bu yüzden doktorumu çok seviyorum herşeye aaa ne kadar güzel aaa süper der :) Beni çok rahatlatır ve çok şükür o doktora başladığımdan beride her şey olumlu gidiyor maşaAllah.Pozitiflik pozitifliği çeker fikrimce.Sen güzel düşün canım hatta mümkünse o doktoru değiştir :)

benimde ilk hafta kesemin şekli garipti,ama sonraki hafta düzelmişti..
seninkide düzelir inşallah..
ben ilk bebekte 8.haftada gördüm bebeği,endişelenme

mrblar hoş geldin....

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun :) Benimde sat 7 haziran ve geç döllenme benimde :) Ama ben henüz keseyi görmedim benimki dahada geç döllenmiş :)

canım nerde doktorun istanbulda yaşıyosan bilgi verirmisin

canım nerde doktorun istanbulda yaşıyosan bilgi verirmisin

İstanbul Ataşehir'de oturuyorum canım ama Ümraniye'deki Çakmak Erdem hastanesinde Kadriye hanıma gidiyorum.Geçen sene bir düşüğüm oldu ve o zamanki doktorum ne yumurta takibi yaptı ne de hormon testi.Saçma sapan bir doktor ve hastaneymiş gittiğim :) 4 ay önce bu hastaneye ve Kadriye hanıma başladım.Testler yapıldı eşime-bana bakıldı,yumurta takibi yapıldı ve şimdi hamileyim hamd olsun.Ben sormadan bana yapılması gereken her şeyi yaptı.Kendi cep nosunu bile verdi,ne zaman istersen ara dedi.İlk değerim 26 çıkmıştı aradım tebrik etti çok güzel dedi Doktorumdan çok memnunum.

Bizde bulabilsek soyle bir doktor hayirlisiyla yaa:)
25 ini sabirsizlikla bekliyorum bakalim. Cok merak ediyorum zuhal hanimi.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Sabah bende cikardim senin gibi sonra cubuk kraker yedim bi bardak su icip yattim daha yeni kalktim simdi iyiyim canm kraker iyi geliyo

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Geçmiş olsun sana da. Evet kraker yanımda duruyor. Doktor çok su iç diyor ama su midemi bulandırıyor. İnşallah bu mide bulantısı devam etmez. Sonunda bebeğim olduğu için herşeye razıyım şikayet etmek istemiyorum ama bu bulantı ve halsizlik çok fenaymış ya (

herkese merhaba bende 7 hafta 1 günlük hamileyim 1 mart ta tahmini doğum tarihi. çok şükür benim mide bulantım vs. yok. haff lekelenmelerim oluyor birazda endişeliyim şu sıralar. son kontrolde 1,5 ay sonra gel tekrar dedi ama geç değilmi sizce de siz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz. acaba ultrasonun bebeğe zararı varmıdır kızlar onun içinmi 1,5 ay sonraya verdi randevuyu acaba. birde ankarada hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum lütfeenn :)

bende medical parka gittim ilk göztepedekine ordanda menun kaldım osnta ataşehir şifaya gittim ordaki doktor söyledi bana olmadı senin doktoruna giderim napayım bana böle doktor laızm

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun :) Benimde sat 7 haziran ve geç döllenme benimde :) Ama ben henüz keseyi görmedim benimki dahada geç döllenmiş :)

aa ne guzel ikimizinde ayni :)) sen ne zaman gitmistin ki dra peki canim kesen gorulmedi. zateen minicik bi kesee yaa annesinin kuzusu : ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım inşaAllah.Rabbim cümlemizin bebeişlerini bizlere bağışlasın.
Aminnn

Lekelenme varsa doktora git lütfen ihmal etme

Kesinlikle cok şükür diyorum bende ama bulantı cok fena çubuk karaler filan kesmiyor beni hic 😔

>>Rabbim saglık sıhhat versin <<

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun.Benim sat 7 haziran.Cuma günü değerim 26.83 çıkmıştı,dün 160 olmuş maşaAllah.Seninde yükselecektir,erken öğrendiğimiz zaman böyle tedirgin oluyoruz :)

maşallah canım inşallah sıkıntısız atlatırız bugünleri benim açık kahve leke gelince bugün iyice tedirgin oldum adetimde hep böle başlardı çünkü ama bakalım hayırlısı artık :)

Kesinlikle cok şükür diyorum bende ama bulantı cok fena çubuk karaler filan kesmiyor beni hic &#128532;

>>Rabbim saglık sıhhat versin <<

Aynen hiçbir şey kesmiyor. Yatıp uzanınca daha iyiyim ama birazcık hareket etsem hemen kusma derecesine geliyorum. İşe de gitmem lazım nasıl olacak bilmiyorum allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…