- 11 Temmuz 2014
- 43
- 8
- 13
6 hafta 2 günüm cuamrtesi günü bana kesen,n içinde bebek göremiyorum dedi doktorlar öyle anlayışsız ki daha çok küçükte demiyor bide kesemin şekline garip dedi öyle üzüldüm ki yarın doktora gidicem ne olucağnı hiç bilmiyorum
benimde ilk hafta kesemin şekli garipti,ama sonraki hafta düzelmişti..6 hafta 2 günüm cuamrtesi günü bana kesen,n içinde bebek göremiyorum dedi doktorlar öyle anlayışsız ki daha çok küçükte demiyor bide kesemin şekline garip dedi öyle üzüldüm ki yarın doktora gidicem ne olucağnı hiç bilmiyorum
Herkese merhaba arkadaslar
benide araniza alir misiniz lutfeenn = ) Benimdr SAT 7 haziran dun kesemizi gorduk ammaa gec dollenme olmus sanirim dr bebegim icin 4 haftalik dedi bu durumda hala mart annesi oluyorum degil mi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba arkadaslar
benide araniza alir misiniz lutfeenn = ) Benimdr SAT 7 haziran dun kesemizi gorduk ammaa gec dollenme olmus sanirim dr bebegim icin 4 haftalik dedi bu durumda hala mart annesi oluyorum degil mi :))
Of bazı doktorlara çok kızıyorum.Dan dan konuşuyorlarBu yüzden doktorumu çok seviyorum herşeye aaa ne kadar güzel aaa süper der :) Beni çok rahatlatır ve çok şükür o doktora başladığımdan beride her şey olumlu gidiyor maşaAllah.Pozitiflik pozitifliği çeker fikrimce.Sen güzel düşün canım hatta mümkünse o doktoru değiştir :)
canım nerde doktorun istanbulda yaşıyosan bilgi verirmisin
6+6 oldum cnm dr dan sonra haber verbende 5 saat sonra 😊 inşallah duyarız cnm kaç haftasınız 6+5iz
İstanbul Ataşehir'de oturuyorum canım ama Ümraniye'deki Çakmak Erdem hastanesinde Kadriye hanıma gidiyorum.Geçen sene bir düşüğüm oldu ve o zamanki doktorum ne yumurta takibi yaptı ne de hormon testi.Saçma sapan bir doktor ve hastaneymiş gittiğim :) 4 ay önce bu hastaneye ve Kadriye hanıma başladım.Testler yapıldı eşime-bana bakıldı,yumurta takibi yapıldı ve şimdi hamileyim hamd olsun.Ben sormadan bana yapılması gereken her şeyi yaptı.Kendi cep nosunu bile verdi,ne zaman istersen ara dedi.İlk değerim 26 çıkmıştı aradım tebrik etti çok güzel dediDoktorumdan çok memnunum.
Sabah bende cikardim senin gibi sonra cubuk kraker yedim bi bardak su icip yattim daha yeni kalktim simdi iyiyim canm kraker iyi geliyo
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bende medical parka gittim ilk göztepedekine ordanda menun kaldım osnta ataşehir şifaya gittim ordaki doktor söyledi bana olmadı senin doktoruna giderim napayım bana böle doktor laızmİstanbul Ataşehir'de oturuyorum canım ama Ümraniye'deki Çakmak Erdem hastanesinde Kadriye hanıma gidiyorum.Geçen sene bir düşüğüm oldu ve o zamanki doktorum ne yumurta takibi yaptı ne de hormon testi.Saçma sapan bir doktor ve hastaneymiş gittiğim :) 4 ay önce bu hastaneye ve Kadriye hanıma başladım.Testler yapıldı eşime-bana bakıldı,yumurta takibi yapıldı ve şimdi hamileyim hamd olsun.Ben sormadan bana yapılması gereken her şeyi yaptı.Kendi cep nosunu bile verdi,ne zaman istersen ara dedi.İlk değerim 26 çıkmıştı aradım tebrik etti çok güzel dediDoktorumdan çok memnunum.
Hoşgeldin canım,hayırlı olsun :) Benimde sat 7 haziran ve geç döllenme benimde :) Ama ben henüz keseyi görmedim benimki dahada geç döllenmiş :)
mrblar hoş geldin....
üzülme cnm elini koy göbüşüne konuş bebeğinle bol bol dua et allahın izniyle bişey olmaz.
AminnnAmin canım inşaAllah.Rabbim cümlemizin bebeişlerini bizlere bağışlasın.
herkese merhaba bende 7 hafta 1 günlük hamileyim 1 mart ta tahmini doğum tarihi. çok şükür benim mide bulantım vs. yok. haff lekelenmelerim oluyor birazda endişeliyim şu sıralar. son kontrolde 1,5 ay sonra gel tekrar dedi ama geç değilmi sizce de siz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz. acaba ultrasonun bebeğe zararı varmıdır kızlar onun içinmi 1,5 ay sonraya verdi randevuyu acaba. birde ankarada hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum lütfeenn :)
Kesinlikle cok şükür diyorum bende ama bulantı cok fena çubuk karaler filan kesmiyor beni hic 😔Geçmiş olsun sana da. Evet kraker yanımda duruyor. Doktor çok su iç diyor ama su midemi bulandırıyor. İnşallah bu mide bulantısı devam etmez. Sonunda bebeğim olduğu için herşeye razıyım şikayet etmek istemiyorum ama bu bulantı ve halsizlik çok fenaymış ya(
Hoşgeldin canım,hayırlı olsun.Benim sat 7 haziran.Cuma günü değerim 26.83 çıkmıştı,dün 160 olmuş maşaAllah.Seninde yükselecektir,erken öğrendiğimiz zaman böyle tedirgin oluyoruz :)
Kesinlikle cok şükür diyorum bende ama bulantı cok fena çubuk karaler filan kesmiyor beni hic 😔
>>Rabbim saglık sıhhat versin <<
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?