2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anne adaylari

bende araniza katilmak istiyorum.. gecen hafta persembe günü 1 sene ugrasmadan sonra cok sükür cift cizgiyi gördüm nihayet!
önümüzdeki pazartesi doktorda randevum var dua edin hersey yolunda olsun nolur :18::18::18:
4-5 gündür benimde kahverengi lekelenmem oluyor bazen cok hafif, bazen daha fazla.. sadece bugün olmadi lekelenme simdiye kadar.. umarim kesilmistir :18:
doktorum bu tür lekelenmelerin ilk haftalarda olabilecegini söyledi.. kan gelmedigi sürece birsey olmaz dedi..

rabbim hepimize saglikli sihhatli bebislerimizi kucagimiza almayi ve isteyen herkese tez vakitte bu duyguyu tattirmayi nasip etsin insallah!

Bizde bulabilsek soyle bir doktor hayirlisiyla yaa:)
25 ini sabirsizlikla bekliyorum bakalim. Cok merak ediyorum zuhal hanimi.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Hangi şehirdein canım,hangi hastaneye gideceksin?

bende medical parka gittim ilk göztepedekine ordanda menun kaldım osnta ataşehir şifaya gittim ordaki doktor söyledi bana olmadı senin doktoruna giderim napayım bana böle doktor laızm

Böyle doktor her eve lazım :)Hayırlısıyla herşey güzel olacak canım inşaAllah.

aa ne guzel ikimizinde ayni :)) sen ne zaman gitmistin ki dra peki canim kesen gorulmedi. zateen minicik bi kesee yaa annesinin kuzusu : ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Henüz doktora gitmedim canım doktorum 22inde çağırdı.Benim geç döllenme olduğu için dünkü değerim 160tı.Henüz 3 haftalık felan benim nazlı bebişim :) 22sine çağırdı ama ben 24ünde gideceğim.O gün diyetisyen kontrolümde var ikisini birlikte hallederim tabii dayanabilirsem o zamana kadar :)

maşallah canım inşallah sıkıntısız atlatırız bugünleri benim açık kahve leke gelince bugün iyice tedirgin oldum adetimde hep böle başlardı çünkü ama bakalım hayırlısı artık :)

Yerleşme kanamasıdır canım o.Bende yaşadım 2-3 damla kahve leke geldi dedim eyvah adet oluyorum ama sonra gelmedi devamı.Ertesi gün kanda baktırdım hamileymişim.Bol bol dinlen canım,yorma kendini sakın.

Çok üzüldüm canım inşallah bidahaki sefere tutar; umutların boşa çıkmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun canım hoşgeldin :) İlk haftalarda olabiliyor evet ve yerleşmekanaması deniyor ama sen kendini yorma yinede bol bol dinlen.

kan verdinmi canım ?

inşallah öledir canım 11 aydır bugünleri bekledim forumdaki tüm yazıları yalayıp yuttum ama kendime gelince takıldım kaldım işte :) işyerinde oturuyorum zaten gün boyu orucuda bıraktım bugün bakalım artık bekliyoruz

nazarımmmmmmmmm bebeğimmmmmmmmmm hoşgeldin yirim bebişini ben allah analı babalı buyutsun sağsalım kucağına almalara inşallah

Kizlar bişe sorcam pıtpıt ları duyduk tan sonraki işlem ne Dr hiçbişey demedi merak ediyorum

11 haftadan sonra ikili test var onu yaptrcaz inşAllah o gzl çıkarsa ayda bir kontroller 5 aylıkken ayrıntılı ultrason inşAllah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar kararımı verdim pazartesi 7+4 oluyo hala kalp atışı yoksa kürtaj olurum.

canım ben 5. hafta sonunda keseyi gördüm 7. hafta sonunda kalp atışını duydumm..
7. haftanın sonuna kadar bekkle kuzucumç..
bende başka bir doktorada görün derimm

hoosgeldin canim hayirli olsun bebegin. degisik duygular yqsiyoruz. Rabbim saglik versin bebeklerimize ve bizleree

Hayırlı olsun canım hoşgeldin :) İlk haftalarda olabiliyor evet ve yerleşmekanaması deniyor ama sen kendini yorma yinede bol bol dinlen.

hosbuldum canim sagol.. rahatlattin beni.. düsünmemeye calisiyorum ama elimde degil.. allahtan ofiste calisiyorum bütün gün oturuyorum eve gidincede hemen yatiyorum canim pazartesine kadar disimi SIKMAM lazim

kan verdinmi canım ?

hayir canim vermedim idrar testi yaptim sadece pazartesi randevum var doktorda..

nazarımmmmmmmmm bebeğimmmmmmmmmm hoşgeldin yirim bebişini ben allah analı babalı buyutsun sağsalım kucağına almalara inşallah

aybizimmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmm aminnnnn canim benim cümlemizinkini insallahhh sonunda tutturduk bizde
senin nasil gidiyo hamislik bakalim?? hersey yolundami?

hoosgeldin canim hayirli olsun bebegin. degisik duygular yqsiyoruz. Rabbim saglik versin bebeklerimize ve bizleree

sagolasin canim hosbuldum tsk ederim.. evet degisik karisik duygular amin insallah

hosgeldin canim hayirli olsun bebisin RABBIM tamamina erdirsin insaALLAH

Aminnn

Lekelenme varsa doktora git lütfen ihmal etme

canım geçen hafta gittim kahverengi akıntım oluyor eğer kırmızı kan değilse endişelenme dedi hatta hiç önemsemedi bile. yine de ben işe ara verdim evde dinleniyorum. peki ultrason zararlı mı biliyor musun yani 1,5 ay beklemeyip arada kontrollere gitsem zararı olurmu sence

Merhaba arkadaslar inşallah bende mart annesi olacagim bugun 5 haftalik hamile yim bayramda tatile gidecek olan var mi biz adanadan izmire gitmeyi dusunuyoruz arabamizla doktor sorun olmaz dedi ama korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

merhaba canim bende istanbulda oturuyorum hemde otobusle edirneye gideceginm. Allah a emanetiz. hic bisey olmaz InsAllah. hic korkma bencee.

Oğlum 2011 eylül doğumlu söyledik çok mutlu kardeşim diye gelip gidip opuyo ne zaman benimle oynayacak diyor
benim kizimde 2010 eylul dogumlu baskalari soylemeye basladi ama tam anlamiyor 4 aydir kardesin olsun mu dedigimi icin galiba

cnm cok uzuldum kurtaj icin acele etme 8 haftada atan kalp bile var

masallah cnm insallah boyle devam eder benim kizim bebek dogunca tam 4.5 yasinda olucak

dualarimdasin cnm ins iyidir bebislerin

hosgeldiniz
kalp atisini duydunuz mu ? Duymadiysanniz gec cagirmis sanki

QUOTE=komoko;36157023]Merhaba arkadaslar inşallah bende mart annesi olacagim bugun 5 haftalik hamile yim bayramda tatile gidecek olan var mi biz adanadan izmire gitmeyi dusunuyoruz arabamizla doktor sorun olmaz dedi ama korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda[/QUOTE]

Merhaba hodgeldin hayirli olsun bebisin bir hafta sonra turkiyeye gidecegim iki ucak degistircem dr hicbisi olmaz dedi. korkma canim sadece yollarda dikkatli olun malum herkes trafikte oluyor kimi tatile gidiyor kimi tatilden donuyor sagsalim gecer insaALLAH yolculugunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…