Bizde bulabilsek soyle bir doktor hayirlisiyla yaa:)
25 ini sabirsizlikla bekliyorum bakalim. Cok merak ediyorum zuhal hanimi.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
bende medical parka gittim ilk göztepedekine ordanda menun kaldım osnta ataşehir şifaya gittim ordaki doktor söyledi bana olmadı senin doktoruna giderim napayım bana böle doktor laızm
aa ne guzel ikimizinde ayni :)) sen ne zaman gitmistin ki dra peki canim kesen gorulmedi. zateen minicik bi kesee yaa annesinin kuzusu : ))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah canım inşallah sıkıntısız atlatırız bugünleri benim açık kahve leke gelince bugün iyice tedirgin oldum adetimde hep böle başlardı çünkü ama bakalım hayırlısı artık :)
olmadı kızlar aranızda kalamadım 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢😢😢😢😢
merhaba güzel anne adaylari
bende araniza katilmak istiyorum.. gecen hafta persembe günü 1 sene ugrasmadan sonra cok sükür cift cizgiyi gördüm nihayet!
önümüzdeki pazartesi doktorda randevum var dua edin hersey yolunda olsun nolur :18::18::18:
4-5 gündür benimde kahverengi lekelenmem oluyor bazen cok hafif, bazen daha fazla.. sadece bugün olmadi lekelenme simdiye kadar.. umarim kesilmistir :18:
doktorum bu tür lekelenmelerin ilk haftalarda olabilecegini söyledi.. kan gelmedigi sürece birsey olmaz dedi..
rabbim hepimize saglikli sihhatli bebislerimizi kucagimiza almayi ve isteyen herkese tez vakitte bu duyguyu tattirmayi nasip etsin insallah!
bende araniza katilmak istiyorum.. gecen hafta persembe günü 1 sene ugrasmadan sonra cok sükür cift cizgiyi gördüm nihayet!
önümüzdeki pazartesi doktorda randevum var dua edin hersey yolunda olsun nolur :18::18::18:
4-5 gündür benimde kahverengi lekelenmem oluyor bazen cok hafif, bazen daha fazla.. sadece bugün olmadi lekelenme simdiye kadar.. umarim kesilmistir :18:
doktorum bu tür lekelenmelerin ilk haftalarda olabilecegini söyledi.. kan gelmedigi sürece birsey olmaz dedi..
rabbim hepimize saglikli sihhatli bebislerimizi kucagimiza almayi ve isteyen herkese tez vakitte bu duyguyu tattirmayi nasip etsin insallah!
Hangi şehirdein canım,hangi hastaneye gideceksin?
Böyle doktor her eve lazım :)Hayırlısıyla herşey güzel olacak canım inşaAllah.
Henüz doktora gitmedim canım doktorum 22inde çağırdı.Benim geç döllenme olduğu için dünkü değerim 160tı.Henüz 3 haftalık felan benim nazlı bebişim :) 22sine çağırdı ama ben 24ünde gideceğim.O gün diyetisyen kontrolümde var ikisini birlikte hallederim tabii dayanabilirsem o zamana kadar :)
Yerleşme kanamasıdır canım o.Bende yaşadım 2-3 damla kahve leke geldi dedim eyvah adet oluyorum ama sonra gelmedi devamı.Ertesi gün kanda baktırdım hamileymişim.Bol bol dinlen canım,yorma kendini sakın.
Kizlar bişe sorcam pıtpıt ları duyduk tan sonraki işlem ne Dr hiçbişey demedi merak ediyorum
kızlar kararımı verdim pazartesi 7+4 oluyo hala kalp atışı yoksa kürtaj olurum.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin :) İlk haftalarda olabiliyor evet ve yerleşmekanaması deniyor ama sen kendini yorma yinede bol bol dinlen.
kan verdinmi canım ?
nazarımmmmmmmmm bebeğimmmmmmmmmm hoşgeldin yirim bebişini ben allah analı babalı buyutsun sağsalım kucağına almalara inşallah
hoosgeldin canim hayirli olsun bebegin. degisik duygular yqsiyoruz. Rabbim saglik versin bebeklerimize ve bizleree
Afiyet olsun :)
Arkadaşlar ikinci çocuğuna hamile olan başka kişi var mı? Varsa ilk çocukları kaç yaşında?
ben de varım. kızım 3 yaşını dolduruyo 1 ay sonra. onun kadar tatlı bişey daha olabilir mi, ondan başkasını o kadar sevebilir miyim, haksızlık etmeden ikisine de ilgi gösterebilir miyim, belinay'ım nasıl bir abla olur çok merak ediyorum herşeyi:)
ben ikinci bebegime hamileyim oglum 2010 ekim dogumlu aslinda kasim anasiydim ama oglum 1 hafta erken geldi:)
ayni dusunceler bendede oluyor oglum kadar sevebilirmiyim diye ama tabiki evlat sevilir ilk gibi olmaz ama yinede tum evlatlarimiz gozbebegimiz.
Kizlar herkesler iyidir umarim
2. Bebegine hamile olanlar kardesi olacqgini soylediniz mi veya ne zaman soyleyeceksiniz
oglum zaten daha onceleri hep soylerdi benim kardesim niye yok diye trtcocuktaki canim kardesim cizgi filminden etkilendi sanirim.
soyledim ogluma pek sasirmadi karnimi gosteriyorum bebek burada diye oglumda kendi karnini gosteriyo bebk karnimda diye :))bakalim dogunca ne yapacak
olmadı kızlar aranızda kalamadım 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢😢😢😢😢
off canim ya cok uzuldum ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Hangi şehirdein canım,hangi hastaneye gideceksin?
Ben bursadayim.
Medicabil zuhal saylik a gidecegim insallah
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
hosbuldum canim sagol.. rahatlattin beni.. düsünmemeye calisiyorum ama elimde degil.. allahtan ofiste calisiyorum bütün gün oturuyorum eve gidincede hemen yatiyorum canim pazartesine kadar disimi SIKMAM lazim
hayir canim vermedim idrar testi yaptim sadece pazartesi randevum var doktorda..
aybizimmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmm aminnnnn canim benim cümlemizinkini insallahhhsonunda tutturduk bizde
senin nasil gidiyo hamislik bakalim?? hersey yolundami?
evet canım şimdilik yolunda yarın doktora gideceğim ama çok liko verdim 48 kiloyla hamile jkaldım şimdi 45 kiloyum bulantılarım geçmedi serumlar ilaçlar bir tuhaf durumlardaydım herşeyden önce bebeğim sağlıklıysa problem yok dıyorum.Yarın doktor kontrolum var ikili test yapılacak birde cinsiyetini sorcaz bebişin bakalımmm hayırlısısende ne var ne yok nazarım senin bebiş nasııl yolunda mi herşey ?
Aminnn
Lekelenme varsa doktora git lütfen ihmal etme
Merhaba arkadaslar inşallah bende mart annesi olacagim bugun 5 haftalik hamile yim bayramda tatile gidecek olan var mi biz adanadan izmire gitmeyi dusunuyoruz arabamizla doktor sorun olmaz dedi ama korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
benim kizimde 2010 eylul dogumlu baskalari soylemeye basladi ama tam anlamiyor 4 aydir kardesin olsun mu dedigimi icin galibaOğlum 2011 eylül doğumlu söyledik çok mutlu kardeşim diye gelip gidip opuyo ne zaman benimle oynayacak diyor
cnm cok uzuldum kurtaj icin acele etme 8 haftada atan kalp bile varolmadı kızlar aranızda kalamadım 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢😢😢😢😢
masallah cnm insallah boyle devam eder benim kizim bebek dogunca tam 4.5 yasinda olucakbenim kızım 5 yaşında cnm etrafdan bazı kişiler öğrenince kızımada söyledik.başkasından duymasını istemedik biz açıkladık.okadar çok sevindiki zaten 2-3 yıldır kardeş isteyip duruyordu.şimdide anne yat bebeği seveyim diyor elini karnıma koyuyor .çok mutluyuz şimdilik doğunca ne olur bilmiyorum
dualarimdasin cnm ins iyidir bebislerinKızlar dün gece 3 te kanamam basladi hemde sakir sakir hemen dr gittik kesenin birinin şekli hafif bozulma olmuş diğer kese de kalp atışı başlamış ritmide çok güzel dedi.ydedi.yatak istirahati verdi ne olur dua edin kanamam kesilsin
hosgeldinizherkese merhaba bende 7 hafta 1 günlük hamileyim 1 mart ta tahmini doğum tarihi. çok şükür benim mide bulantım vs. yok. haff lekelenmelerim oluyor birazda endişeliyim şu sıralar. son kontrolde 1,5 ay sonra gel tekrar dedi ama geç değilmi sizce de siz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz. acaba ultrasonun bebeğe zararı varmıdır kızlar onun içinmi 1,5 ay sonraya verdi randevuyu acaba. birde ankarada hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum lütfeenn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?