8. haftadan önce birşey yapma lütfen bak bebişte varmışolmadı kızlar aranızda kalamadım 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢😢😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rabbim sanada nasip etsin inşallahRABBİM sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
aklınıza geldikçe bizim için de dua edin ne olur..
bu arada ben FATMAİPEK'İN arkadaşıyım.bu kız da nerden çıktı demeyin
bende daha kusma yok kusma yok diyede endişeleniyorum tuzlu kraker iyi geliyormuşGünaydın kızlar. Bugün ilk kusmamı yaşadım. Sabah kalkar kalkmaz başım döndü elim ayağım titredi muhtemelen tansiyonum düşmüş sonra da kustum( işe gidemedim yatıyorum şimdi. Çok kötü hissediyorum. Öğleden sonra da doktor randevum vardı o kadar halsiz ve bitkinim ki... Böyle kusmaları başlayanlar var mı? Ne yapıyorsunuz geçmesi için?
rabbim yardımcın olsun canımKızlar dün gece 3 te kanamam basladi hemde sakir sakir hemen dr gittik kesenin birinin şekli hafif bozulma olmuş diğer kese de kalp atışı başlamış ritmide çok güzel dedi.ydedi.yatak istirahati verdi ne olur dua edin kanamam kesilsin
Ultrasonun bir zararı yok canım ben şu 10 günde 5.6 kere girdim kanama dan dolayı bence bekleme git bebeğini gorcanım geçen hafta gittim kahverengi akıntım oluyor eğer kırmızı kan değilse endişelenme dedi hatta hiç önemsemedi bile. yine de ben işe ara verdim evde dinleniyorum. peki ultrason zararlı mı biliyor musun yani 1,5 ay beklemeyip arada kontrollere gitsem zararı olurmu sence
8. haftadan önce birşey yapma lütfen bak bebişte varmış
rabbim sanada nasip etsin inşallah
bende daha kusma yok kusma yok diyede endişeleniyorum tuzlu kraker iyi geliyormuş
rabbim yardımcın olsun canım
hosbuldum canim sagol.. rahatlattin beni.. düsünmemeye calisiyorum ama elimde degil.. allahtan ofiste calisiyorum bütün gün oturuyorum eve gidincede hemen yatiyorum canim pazartesine kadar disimi SIKMAM lazim
hayir canim vermedim idrar testi yaptim sadece pazartesi randevum var doktorda..
aybizimmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmm aminnnnn canim benim cümlemizinkini insallahhhsonunda tutturduk bizde
senin nasil gidiyo hamislik bakalim?? hersey yolundami?
sagolasin canim hosbuldum tsk ederim.. evet degisik karisik duygularamin insallah
çookk heyecanlıyım daha dün öğrendim cumartesi günü doktora gidicem salak gibiyimm:))
merhaba güzel anne adaylari
bende araniza katilmak istiyorum.. gecen hafta persembe günü 1 sene ugrasmadan sonra cok sükür cift cizgiyi gördüm nihayet!
önümüzdeki pazartesi doktorda randevum var dua edin hersey yolunda olsun nolur :18::18::18:
4-5 gündür benimde kahverengi lekelenmem oluyor bazen cok hafif, bazen daha fazla.. sadece bugün olmadi lekelenme simdiye kadar.. umarim kesilmistir :18:
doktorum bu tür lekelenmelerin ilk haftalarda olabilecegini söyledi.. kan gelmedigi sürece birsey olmaz dedi..
rabbim hepimize saglikli sihhatli bebislerimizi kucagimiza almayi ve isteyen herkese tez vakitte bu duyguyu tattirmayi nasip etsin insallah!
Merhaba arkadaslar inşallah bende mart annesi olacagim bugun 5 haftalik hamile yim bayramda tatile gidecek olan var mi biz adanadan izmire gitmeyi dusunuyoruz arabamizla doktor sorun olmaz dedi ama korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Herkese merhaba arkadaslar
benide araniza alir misiniz lutfeenn = ) Benimdr SAT 7 haziran dun kesemizi gorduk ammaa gec dollenme olmus sanirim dr bebegim icin 4 haftalik dedi bu durumda hala mart annesi oluyorum degil mi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese merhaba bende 7 hafta 1 günlük hamileyim 1 mart ta tahmini doğum tarihi. çok şükür benim mide bulantım vs. yok. haff lekelenmelerim oluyor birazda endişeliyim şu sıralar. son kontrolde 1,5 ay sonra gel tekrar dedi ama geç değilmi sizce de siz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz. acaba ultrasonun bebeğe zararı varmıdır kızlar onun içinmi 1,5 ay sonraya verdi randevuyu acaba. birde ankarada hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum lütfeenn :)
merhaba güzel anne adaylari
bende araniza katilmak istiyorum.. gecen hafta persembe günü 1 sene ugrasmadan sonra cok sükür cift cizgiyi gördüm nihayet!
önümüzdeki pazartesi doktorda randevum var dua edin hersey yolunda olsun nolur :18::18::18:
4-5 gündür benimde kahverengi lekelenmem oluyor bazen cok hafif, bazen daha fazla.. sadece bugün olmadi lekelenme simdiye kadar.. umarim kesilmistir :18:
doktorum bu tür lekelenmelerin ilk haftalarda olabilecegini söyledi.. kan gelmedigi sürece birsey olmaz dedi..
rabbim hepimize saglikli sihhatli bebislerimizi kucagimiza almayi ve isteyen herkese tez vakitte bu duyguyu tattirmayi nasip etsin insallah!
hosbuldum canim sagol.. rahatlattin beni.. düsünmemeye calisiyorum ama elimde degil.. allahtan ofiste calisiyorum bütün gün oturuyorum eve gidincede hemen yatiyorum canim pazartesine kadar disimi SIKMAM lazim
hayir canim vermedim idrar testi yaptim sadece pazartesi randevum var doktorda..
aybizimmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmm aminnnnn canim benim cümlemizinkini insallahhhsonunda tutturduk bizde
senin nasil gidiyo hamislik bakalim?? hersey yolundami?
evet canım şimdilik yolunda yarın doktora gideceğim ama çok liko verdim 48 kiloyla hamile jkaldım şimdi 45 kiloyum bulantılarım geçmedi serumlar ilaçlar bir tuhaf durumlardaydım herşeyden önce bebeğim sağlıklıysa problem yok dıyorum.Yarın doktor kontrolum var ikili test yapılacak birde cinsiyetini sorcaz bebişin bakalımmm hayırlısısende ne var ne yok nazarım senin bebiş nasııl yolunda mi herşey ?
hosgeldin canim hayirli olsun bebisin RABBIM tamamina erdirsin insaALLAH
sagolun arkadaslar ama az önce kanama oldu..eve gidip uzanicam insallah gecer nolur dua edin bana olurmu allah melegimizi bize bagislasin
aybizim canim cok gecmis olsun ama bebisin iyi ya sen üstesinden gelirsin bi sekilde.. kendine ve bebisine cok dikkat et olurmu.. öpüyorum cok
iyide canım neden o kadar bekliosun hemde lekelenme var diosun bu hafife alınacak bişey değilki bak bendede bugün açık kahve leke oldu içim içimi yiyor şimdi
hayırlı olsun nazarr
bak ben de burdayım :))
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
canim doktorumu arayip söylemistim oda ilk haftalarda lekelenme olabilecegini söylemisti o yüzden bekliyorum.. ama yarin gidicem cünkü az önce kanamam oldu
kuzummmm seninde bebegin hayirli olsunn cok sevindim
amin tatlim insallah ben cok endiseleniyorum belki okumussundur az önce biraz kanamam oldu doktora anca yarin gidebilicem nolur dua et bana olurmu
çookk heyecanlıyım daha dün öğrendim cumartesi günü doktora gidicem salak gibiyimm:))
kuzummmm seninde bebegin hayirli olsunn cok sevindim
amin tatlim insallah ben cok endiseleniyorum belki okumussundur az önce biraz kanamam oldu doktora anca yarin gidebilicem nolur dua et bana olurmu
bencede biran evvel git belki progeston verir ayrıca nasıl bir doktormuş oda öle benim bildiğim lekelenmeyi duyunca kan testi isteyip gel bakalım demesi gerekirdi.. kanaman nasıl açık pembe ve azsa korkma hemen yat ve bol bol su iç
saol canııımm :))
ben de senin için çok sevindim
izin alma şansın yok mu canım,erken çıksan dinlensen evde.
çok zormuş bidaha nasıl aynı acıları kaldırabillirim bilmiyorum hiç olmaması dahaa iyiymiş....böle insan kendinden bi parça gidiyo hissediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?