- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
canim ben yurtdisinda kaliyorum burda vermiyolar onu sanirim.. kadin dedi öyle bi durumda yapacak birsey yokburda neye göre davraniyorlar bilmiyorum..
kanamam acik kirmiziydi canim belki 10-15 damla falan geldi.. insallah gelmez birdaha
kahverengi leke gelmeye devam ediyor bende 3 gün oldu,yatıyorum,ama dün daha çok keyfim kaçtı zaten bu lekelenmeden gerginim,dün gece bi olaya sinirlendim, 5 dk içinde kalbim fırlayacak gibi çarpmaya başladı,birden baş ağrısı,uzandım hemen ,tansiyonumu ölçtüm 13/12 çıktı.su falan içtim 5 dk sonra düşmüştü.normalmi bu kadar yükselmesi çarpıntı falan,nasıl engelleyeceğim ani yükselmeyi,dün gittim doktora leke için,yarında tansiyon için gidicem
çok zormuş bidaha nasıl aynı acıları kaldırabillirim bilmiyorum hiç olmaması dahaa iyiymiş....böle insan kendinden bi parça gidiyo hissediyo
kahverengi leke gelmeye devam ediyor bende 3 gün oldu,yatıyorum,ama dün daha çok keyfim kaçtı zaten bu lekelenmeden gerginim,dün gece bi olaya sinirlendim, 5 dk içinde kalbim fırlayacak gibi çarpmaya başladı,birden baş ağrısı,uzandım hemen ,tansiyonumu ölçtüm 13/12 çıktı.su falan içtim 5 dk sonra düşmüştü.normalmi bu kadar yükselmesi çarpıntı falan,nasıl engelleyeceğim ani yükselmeyi,dün gittim doktora leke için,yarında tansiyon için gidicem
11 haftadan sonra ikili test var onu yaptrcaz inşAllah o gzl çıkarsa ayda bir kontroller 5 aylıkken ayrıntılı ultrason inşAllah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kalp atışını duymadınmı cnm sen ben iki dr.a gidiyorum kalp atışını duyunca estrofem kesilir dedi.benim haftalık vurulduğumda progestan takviyesi zaten pogestan dan daha iyi o iğne beni mahvetmişti hem morarıyordu hemde bacağım ağrıyordu resmen
Sinirsel yükselmiştir. Hamilelikte yüksek tansiyon risk cnm bu yüzden seni sinirlendircek şeylerden uzak dur
lekeler degil ama o carpinti bendede oldu bi gece kalbim yerinden cikacak gibi ama ben sebebini biliyorum cok bulantim vardi ogurmekten yoruldum sonra da panik oldum bebege bisi olcak diye arkasindan carpinti oldu acile gittik bana serum taktilar sonra düzeldim
sent from my iphone using kadınlar Kulübü
gideceğiz sanmıyorum ama 😢😢😢
özlemcim canım benim cok gecmiş olsun allah sabır versin ne olursa olsun dua etmayi bırakma bu bi sınav rabbim tez zamanda atlatmayı nasip etsin
Lekeler degil ama o carpinti bendede oldu bi gece kalbim yerinden cikacak gibi ama ben sebebini biliyorum cok bulantim vardi ogurmekten yoruldum sonra da panik oldum bebege bisi olcak diye arkasindan carpinti oldu acile gittik bana serum taktilar sonra düzeldim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
tatlım bende gecenay kımyasal n gecırdıgım ıcın bızde kımseye soylemedık. Kalp atısından sonra ufak yfak yakınlarımıza soylemeyı dusunuyoruz. Benım we esımın aılesı we yakın 4 arkadasım bılıyo daha da bı allahın kulu bılmıyo. Ha bı de apartmandakı 2 komsum bılıyo :d
herkese merhaba bende 7 hafta 1 günlük hamileyim 1 mart ta tahmini doğum tarihi. çok şükür benim mide bulantım vs. yok. haff lekelenmelerim oluyor birazda endişeliyim şu sıralar. son kontrolde 1,5 ay sonra gel tekrar dedi ama geç değilmi sizce de siz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz. acaba ultrasonun bebeğe zararı varmıdır kızlar onun içinmi 1,5 ay sonraya verdi randevuyu acaba. birde ankarada hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum lütfeenn :)
canım kimyasal gebelik nasıl bişi!! Ben henüz doktor kontrolüne gitmedim ama betahcg 3070 çıktı (5. Hafta sonunda). Bide hafif kahverengi lekelenmem var. Sence olurmu
Canm biz senle ayniyiz 1 temmzda gitmstm dr a keseyi gordk 31 temmza randevu aldm esimle birlkte gitmk icn o bayrmda gelcek de arada nerdeyse 1 ay var cok mu oluyo arasi dedim bn de senin gbi ama hergun dr a gitsek de bisey degsmck zaten rabbim ne verdiyse o yani insllh bebislermz iyidr allha emanet gidiyrz baklm
Selam kızlar.
Geçen sene kan pıhtılaşmasina bağlı bacagimdaki damar tikanmisti.
Bu sene de hamile olduğumu öğrenince tekrar doktora gittim bi sıkıntı olur mu diye.
Tahlil yaptirdi ve malesef tekrarlama olasılığı yüksek dedi.
Clexane 4000 igne verdi ve varis çorabı
Bu igneyi kullanan var mi?
O nerdeki bna urfa ya da diyrbkrda ii bi dr lazim suan balksrde annmlerdeym burda gidyrm dr a simdlkguwen hastanesını onerebılırım son derece duzgun bı hastane
Cok sukur kalp atışını duyduk canım ama tüp Dr um 10. Haftaya kadar tüm ilaçlar aynı devam dedi kafam karıştı estrofem ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?