2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim ben yurtdisinda kaliyorum burda vermiyolar onu sanirim.. kadin dedi öyle bi durumda yapacak birsey yok burda neye göre davraniyorlar bilmiyorum..

kanamam acik kirmiziydi canim belki 10-15 damla falan geldi.. insallah gelmez birdaha

inşallah canım kendini üzme herşeyin hayırlısı olsun olacaksa zaten bişey yapamayız ama tutunacaksada ne yaparsan yap tutunur sen dua et bol bol..

kahverengi leke gelmeye devam ediyor bende 3 gün oldu,yatıyorum,ama dün daha çok keyfim kaçtı zaten bu lekelenmeden gerginim,dün gece bi olaya sinirlendim, 5 dk içinde kalbim fırlayacak gibi çarpmaya başladı,birden baş ağrısı,uzandım hemen ,tansiyonumu ölçtüm 13/12 çıktı.su falan içtim 5 dk sonra düşmüştü.normalmi bu kadar yükselmesi çarpıntı falan,nasıl engelleyeceğim ani yükselmeyi,dün gittim doktora leke için,yarında tansiyon için gidicem

Lekeler degil ama o carpinti bendede oldu bi gece kalbim yerinden cikacak gibi ama ben sebebini biliyorum cok bulantim vardi ogurmekten yoruldum sonra da panik oldum bebege bisi olcak diye arkasindan carpinti oldu acile gittik bana serum taktilar sonra düzeldim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sinirsel yükselmiştir. Hamilelikte yüksek tansiyon risk cnm bu yüzden seni sinirlendircek şeylerden uzak dur

Cok sukur kalp atışını duyduk canım ama tüp Dr um 10. Haftaya kadar tüm ilaçlar aynı devam dedi kafam karıştı estrofem ilgili

Sinirsel yükselmiştir. Hamilelikte yüksek tansiyon risk cnm bu yüzden seni sinirlendircek şeylerden uzak dur

genelde benim tansiyonum normal hatta düşük bile çıkar.5dk süren bir konuşmada birden fırlamış,aslında çok aman aman bir konuda değildi ama heralde bütün eski tartışmalar geçti gözümün önünden,hamilelikten dolayı çok uzatmak istemediğimden rahat rahat içimden geleni söyleyemedim ,tuttum iyice gerildim heralde. ben bu ara eşimden uzak dursam iyi olur

benimde çarpıntım var elektirik şoku gibi çarpıntı geliyor bana da 10 dakkadır

tansiyonun mu yükseldi acaba seninde,benimki tamamen sinirden oldu canım,ilk bebeğim 3 aylık düşmüştü,şuan çoook tedirginim o yüzden,Allah yardımcımız olsun

canım kimyasal gebelik nasıl bişi!! Ben henüz doktor kontrolüne gitmedim ama betahcg 3070 çıktı (5. Hafta sonunda). Bide hafif kahverengi lekelenmem var. Sence olurmu

Selam kızlar.
Geçen sene kan pıhtılaşmasina bağlı bacagimdaki damar tikanmisti.
Bu sene de hamile olduğumu öğrenince tekrar doktora gittim bi sıkıntı olur mu diye.
Tahlil yaptirdi ve malesef tekrarlama olasılığı yüksek dedi.
Clexane 4000 igne verdi ve varis çorabı
Bu igneyi kullanan var mi?

Canm biz senle ayniyiz 1 temmzda gitmstm dr a keseyi gordk 31 temmza randevu aldm esimle birlkte gitmk icn o bayrmda gelcek de arada nerdeyse 1 ay var cok mu oluyo arasi dedim bn de senin gbi ama hergun dr a gitsek de bisey degsmck zaten rabbim ne verdiyse o yani insllh bebislermz iyidr allha emanet gidiyrz baklm

canım kimyasal gebelik nasıl bişi!! Ben henüz doktor kontrolüne gitmedim ama betahcg 3070 çıktı (5. Hafta sonunda). Bide hafif kahverengi lekelenmem var. Sence olurmu

canım kımyasal gebelık soyle bısey.. yumurta ıle sperm dollenıyo ama saglıksız oldugu ıcın wucut adetle beraber dısarı atıyo. saglıksız dollenme olunca wucut sawunma mekanızmasını bu sekılde harekete gecırıyo. kımyasal gebelıkte adetın 10 gun gecınce degerın 8lerde fln olur ya da 10 15 fln yanı cok dusuk olur.2 gun sonra da deger artısgostermez we duser 3 4 gun sonra da kanaman baslar.

senın degerın gayet guzel yanı lekelenme konusunda dr unla konusman gerekıyo ama her leke kımyasal demek degıldır. wucudun adet donemınde kenarda kosede kalan kan kalırmıs o da bız hareket ettıkce ufak ufak gelırmıs. bu tur lekelenmelerde oluyo dr lar bu kanamalara onemsız dıyo. ama sen yıne de dr unla gorus.

guwen hastanesını onerebılırım son derece duzgun bı hastane

Canım çok geçmiş olsun,umarım sorunsuz geçirirsin hamileliğini.

Kizlar napiyosunuz? Nasil geciyo gunler? Benim bugun ne midem de bisey var ne kasiklarimda.. Kalp atisini duymadik ya daha korkuyorum. Iyilerdir dimi??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…