2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar napiyosunuz? Nasil geciyo gunler? Benim bugun ne midem de bisey var ne kasiklarimda.. Kalp atisini duymadik ya daha korkuyorum. Iyilerdir dimi??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bn namz kılmak ve yemek disnda bol bol yatiyrm agrim acim yok geceleri oguruyorum ama kusmuyrm bazen midem bulaniyo insllh iyilerdir canim dua edelm

Epeydir girip yazamiyorum malum bizim biglisayar bozuldu , telefondan da girip yazmak epey zulümm. Ara ara yazdiklarinizi takip ediyorum ama epey hizli ilerliyor sayfalar. :) kizlar biz kalp atisimizi 5+5 te duymustuk ama doktor makineden de kynakli demisti. Son teknoloji suan kullndigim dedi . Oyuzden de birz erken duyduk dedi. Kizlar benim doktorum 15 gunde bir kontrole cagiriyor.ilk 3 ay ayda iki kez kontrole cagiriyorum dedi. Tum hastalarini da cagiriyior. Ayrica ozlem_Ahmet arkadasimiz sana cok uzuldum.ikimizin son adet tarihi ayni idi. Hep yziklarini takip ediyorum. fakat Allah tan umudunu kesme derim. Daha gecen yil bir arkadasima 8 haftlik hamile oldugu halde kesede bebek gorunmuyo dediler kizin dunyasi basina yikildi. Ayni gun baska doktora gitti ve kalp atislarini duydu. Hic bekleme baska doktora da git derim.belki de kendini bosa kahrediyorsun. 9 ay şakır şakır kanamasi olan arkadaslarim bile vardi hepsi sapasaglam dogurdu. Allahtan umudunuzu kesmeyin kizlar. Onun ol demesi yeterli. Allahim hepimize herseyin hayirlisini versin.

Iyiki ihmal etmemişsin cnm pıhtılaşma bebek ölümüne neden oluyor.clexane benzer farklı bir igne uyguluyorum ben hibor 3500.k.dogum dr.un rapor yazınca igneyi ücretsiz alıyorsun haberin olsun

Bn namz kılmak ve yemek disnda bol bol yatiyrm agrim acim yok geceleri oguruyorum ama kusmuyrm bazen midem bulaniyo insllh iyilerdir canim dua edelm

Canim benim uykumda eskisi kadar yok. Bi tek belim ve gogsum hafif agriyo. Bilsem iyi olduklarini rahat bi hamilelik geciriyorum diycem

Amin cnm inşallah :)

Iyiki ihmal etmemişsin cnm pıhtılaşma bebek ölümüne neden oluyor.clexane benzer farklı bir igne uyguluyorum ben hibor 3500.k.dogum dr.un rapor yazınca igneyi ücretsiz alıyorsun haberin olsun

Kalp damar doktoru yazdi ama farkeder mi acaba?
Ya geçen sene de innohep kullanmistim bi sure igne çok berbat bişey yaa.
Mosmor oluyo her yeri insanın.
Bi de hamilelik boyunca olacakmis çok canım sıkıldı

Kalp damar doktoru yazdi ama farkeder mi acaba?
Ya geçen sene de innohep kullanmistim bi sure igne çok berbat bişey yaa.
Mosmor oluyo her yeri insanın.
Bi de hamilelik boyunca olacakmis çok canım sıkıldı

Canim benim uykumda eskisi kadar yok. Bi tek belim ve gogsum hafif agriyo. Bilsem iyi olduklarini rahat bi hamilelik geciriyorum diycem

Benm gogus uclarm oyle hassaslastki dokulnmyo.goguslerm koltk altlarma dogru cok aciyo bide cok buyuduler hic de sevmem koca memeyi :)

Benm gogus uclarm oyle hassaslastki dokulnmyo.goguslerm koltk altlarma dogru cok aciyo bide cok buyuduler hic de sevmem koca memeyi :)

Ay guldurdun beni :) insallah haftaya kalp atislarini duyarsam rahatliycam. Boyle gun sayarsam 9 ay nasi gecicek hiiic bilmiyorum ama :) :)

Ayrica benimde ilk 3 ay dusuk riskim var. Doktor o yuzden gunde 3 tane progestan hap , haftada 1 tane proluton igne , hergun 1 tane coraspin hap verdi. Duzenli olarak kullaniyorum. Ayrica bana iki yil once cift rahim teshisi kondu. Yani bebegim normal rahimin yarisi kadar anca yeri kullanabilecek. Sag tarafa yerlesmis. Erken dogum cok yuksek ama genede buna da sukur diyorum. Ben elimden geleni yapacagim gerisi Allah a kalmis. Hic telas da yapmiyorum dertte etmiyorum. Yiyecek ekmegi varsa illaki gelecek dunya ya. Yoksa da ben ne yapsam kar etmez. Ayrica 3-4 gundur bende de bulantilar basladi. Ne yesem bulaniyor. Yemesem gene bulaniyor. Kokular deseniz mahvediyor. Ama raziyim hepsine sonu guzel olsun yeterki

Ay guldurdun beni :) insallah haftaya kalp atislarini duyarsam rahatliycam. Boyle gun sayarsam 9 ay nasi gecicek hiiic bilmiyorum ama :) :)

Aynen bn de kalp atislarni duysam rahatliycm :) 2 haftacik daha sabretmem gerek

Telefondan girdgm icin cok sık yazamiyrm kizlar ama yazdklrnzi okuyrm firsat buldkca gelismeleri takip ediyorum yani :)

Kizlar ben de bulanti vardi bi kac gundur ama bugun ilk kez istifrah ettim bi kac kez. Cok da olumsuz bir gundu zaten ve bir de kusmalar olunca hayattan sogudum resmen. 6+2 yiz bugun. Basim catliyor ve midem buzustu iyice. Cok kotuymus bu durum 😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O nerdeki bna urfa ya da diyrbkrda ii bi dr lazim suan balksrde annmlerdeym burda gidyrm dr a simdlk

Sanirim yazmistim dbakirda dr olarak alman da zeki bey genesis te ugur bey i tavsiye edebilirim dort yil kaldim cok arkadasim zeki bey de bebek sahibi oldular

Sanirim yazmistim dbakirda dr olarak alman da zeki bey genesis te ugur bey i tavsiye edebilirim dort yil kaldim cok arkadasim zeki bey de bebek sahibi oldular

Evet cnm sen soylemstn tekrar tesekkr ederm :) zeki beye giden arkdslrm var bnm de cok memnunlar ama o dogum yaptirmyoms muayenehane si olmadgi icin dünya dogum diye bi hastnde yaptryomus isteyene orasi da cok pis diolr bn de dogumu da yaptrabilecegm bi dr istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…