- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bn namz kılmak ve yemek disnda bol bol yatiyrm agrim acim yok geceleri oguruyorum ama kusmuyrm bazen midem bulaniyo insllh iyilerdir canim dua edelmKizlar napiyosunuz? Nasil geciyo gunler? Benim bugun ne midem de bisey var ne kasiklarimda.. Kalp atisini duymadik ya daha korkuyorum. Iyilerdir dimi??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar.
Geçen sene kan pıhtılaşmasina bağlı bacagimdaki damar tikanmisti.
Bu sene de hamile olduğumu öğrenince tekrar doktora gittim bi sıkıntı olur mu diye.
Tahlil yaptirdi ve malesef tekrarlama olasılığı yüksek dedi.
Clexane 4000 igne verdi ve varis çorabı
Bu igneyi kullanan var mi?
Bn namz kılmak ve yemek disnda bol bol yatiyrm agrim acim yok geceleri oguruyorum ama kusmuyrm bazen midem bulaniyo insllh iyilerdir canim dua edelm
Amin cnm inşallah :)Epeydir girip yazamiyorum malum bizim biglisayar bozuldu , telefondan da girip yazmak epey zulümm. Ara ara yazdiklarinizi takip ediyorum ama epey hizli ilerliyor sayfalar. :) kizlar biz kalp atisimizi 5+5 te duymustuk ama doktor makineden de kynakli demisti. Son teknoloji suan kullndigim dedi . Oyuzden de birz erken duyduk dedi. Kizlar benim doktorum 15 gunde bir kontrole cagiriyor.ilk 3 ay ayda iki kez kontrole cagiriyorum dedi. Tum hastalarini da cagiriyior. Ayrica ozlem_Ahmet arkadasimiz sana cok uzuldum.ikimizin son adet tarihi ayni idi. Hep yziklarini takip ediyorum. fakat Allah tan umudunu kesme derim. Daha gecen yil bir arkadasima 8 haftlik hamile oldugu halde kesede bebek gorunmuyo dediler kizin dunyasi basina yikildi. Ayni gun baska doktora gitti ve kalp atislarini duydu. Hic bekleme baska doktora da git derim.belki de kendini bosa kahrediyorsun. 9 ay şakır şakır kanamasi olan arkadaslarim bile vardi hepsi sapasaglam dogurdu. Allahtan umudunuzu kesmeyin kizlar. Onun ol demesi yeterli. Allahim hepimize herseyin hayirlisini versin.
Onu sorsana cnm en azından hemşiresine sor
Iyiki ihmal etmemişsin cnm pıhtılaşma bebek ölümüne neden oluyor.clexane benzer farklı bir igne uyguluyorum ben hibor 3500.k.dogum dr.un rapor yazınca igneyi ücretsiz alıyorsun haberin olsun
Iyiki ihmal etmemişsin cnm pıhtılaşma bebek ölümüne neden oluyor.clexane benzer farklı bir igne uyguluyorum ben hibor 3500.k.dogum dr.un rapor yazınca igneyi ücretsiz alıyorsun haberin olsun
Aradım şimdi kullan dedi 10. Haftaya kadar bildiği bişe vardır herhalde
Canim benim uykumda eskisi kadar yok. Bi tek belim ve gogsum hafif agriyo. Bilsem iyi olduklarini rahat bi hamilelik geciriyorum diycem
Olabilir cnm her dr.un tarzı farklı işte
Benm gogus uclarm oyle hassaslastki dokulnmyo.goguslerm koltk altlarma dogru cok aciyo bide cok buyuduler hic de sevmem koca memeyi :)
Aynen bn de kalp atislarni duysam rahatliycm :) 2 haftacik daha sabretmem gerekAy guldurdun beni :) insallah haftaya kalp atislarini duyarsam rahatliycam. Boyle gun sayarsam 9 ay nasi gecicek hiiic bilmiyorum ama :) :)
Aynen bn de kalp atislarni duysam rahatliycm :) 2 haftacik daha sabretmem gerek
Cnm daha gitmiş bir şey yok lütfen pes etme .gittinmi başka dr.a .
O nerdeki bna urfa ya da diyrbkrda ii bi dr lazim suan balksrde annmlerdeym burda gidyrm dr a simdlk
Sanirim yazmistim dbakirda dr olarak alman da zeki bey genesis te ugur bey i tavsiye edebilirim dort yil kaldim cok arkadasim zeki bey de bebek sahibi oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?