O nerdeki bna urfa ya da diyrbkrda ii bi dr lazim suan balksrde annmlerdeym burda gidyrm dr a simdlk
Evet cnm sen soylemstn tekrar tesekkr ederm :) zeki beye giden arkdslrm var bnm de cok memnunlar ama o dogum yaptirmyoms muayenehane si olmadgi icin dünya dogum diye bi hastnde yaptryomus isteyene orasi da cok pis diolr bn de dogumu da yaptrabilecegm bi dr istyrm
kızlar benım bugun mıgdem bı tuhafenerjım dusuk yaglıu salcalı yemek dusununce ıcım kalkıyo. mıgdem kaynıyo sankı. bulantı hıssım yok ama huysuzlasıyorum mıgdem yuzunden.az bısey yemek yesem cok yemısım gıbı o yemegın tadı hep gzıma gelıyo ooooogggggg
halsızım hem de bı yandan terlıyorumben 6. haftanın ıcındeyım. bu kadar erken buantı baslar mı kı yaaaaaaaaaaaaa
Aradım şimdi kullan dedi 10. Haftaya kadar bildiği bişe vardır herhalde
Gecen hafta bende oyleydim :) iki gundur yiyebiliyorum :) ayniii anlattigin gibiydim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhaba
Hayirli olsun bebeginiz
Aramizda bir gun var:)
Hangi doktora gideceksiniz acaba?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Kızlar benim sat 5 haziran Dr cuma günü çağırdı sizce kalp atislarini duyma şansım var mı 😊 birde sat i benimle yakın olan arkadaşlar keseleriniz kaç mm öğrenebilir miyim😊😊
çok zormuş bidaha nasıl aynı acıları kaldırabillirim bilmiyorum hiç olmaması dahaa iyiymiş....böle insan kendinden bi parça gidiyo hissediyo
tamam nazarcım görüşmek üzeresagol tatlim..
izin aldim cikiyorum simdi.. yarin haber veririm yine son durumlari.. öptüm canim
kızlar benım bugun mıgdem bı tuhafenerjım dusuk yaglıu salcalı yemek dusununce ıcım kalkıyo. mıgdem kaynıyo sankı. bulantı hıssım yok ama huysuzlasıyorum mıgdem yuzunden.az bısey yemek yesem cok yemısım gıbı o yemegın tadı hep gzıma gelıyo ooooogggggg
halsızım hem de bı yandan terlıyorumben 6. haftanın ıcındeyım. bu kadar erken buantı baslar mı kı yaaaaaaaaaaaaa
benimki de 6 haziran cuma günü gittim doktora keseyi gördük çok küçük olduğu için 1 aylık dedicuma günü gidicem bende merak ediyorum görebilecekmiyiz acaba:44:
Allah sabır versin özlem
tamam nazarcım görüşmek üzere
aynı şeyler bende de var.midede sıkıntı kaynıyor gibi hep bir geğirti durumu.yağlı salçalı yemek fikri bile kötü geliyor.enerjim genellikle sıfır ve hep yatmak istiyorum.
ben kullanıyorum canım tüp bebek benimkiSelam kızlar.
Geçen sene kan pıhtılaşmasina bağlı bacagimdaki damar tikanmisti.
Bu sene de hamile olduğumu öğrenince tekrar doktora gittim bi sıkıntı olur mu diye.
Tahlil yaptirdi ve malesef tekrarlama olasılığı yüksek dedi.
Clexane 4000 igne verdi ve varis çorabı
Bu igneyi kullanan var mi?
tarihlerimiz aynı ne zaman duycaksak kalp atımınıCanim benim uykumda eskisi kadar yok. Bi tek belim ve gogsum hafif agriyo. Bilsem iyi olduklarini rahat bi hamilelik geciriyorum diycem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tmm cnm sagolasin genesis ugur beyi arastrcam. Memorial da bi arkdsm dogm yapti biraz sorun yasadi dogm dr u degl de çocuk dr u bingildagnin kapali oldgnu soylemems sorumsuzca davranmslr cok uzulduler simdi bebek tedavi goruyo insllh duzelir o yuzden memorial dan sogudm zeki beyi de arastrcm cnm dogum yaptrysa ona giderimGenesis te ugur bey de doguma giriyor.memorial da da iyi drlar var ancak biraz yuksek fiyatlari
Peki kaç mm kese USG kağıdında benim 4 mm yazıyor çok mu küçük acaba
Tmm cnm sagolasin genesis ugur beyi arastrcam. Memorial da bi arkdsm dogm yapti biraz sorun yasadi dogm dr u degl de çocuk dr u bingildagnin kapali oldgnu soylemems sorumsuzca davranmslr cok uzulduler simdi bebek tedavi goruyo insllh duzelir o yuzden memorial dan sogudm zeki beyi de arastrcm cnm dogum yaptrysa ona giderim
Canim bugün kanamam olunca bende doktoru aradım ve estrofemi sordum sabah akşam alıyordum kalp atışı duyduğumuz için 1 tane ye indir 7. Haftaya kadar kullanılabilir sonra kesicem dedi
aayyyysonra da bulantılar mı baslıcak ? sen kustun mu bogur bogur :/ bı hafta mı surdu senın
Peki kaç mm kese USG kağıdında benim 4 mm yazıyor çok mu küçük acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?