2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim sat 5 haziran Dr cuma günü çağırdı sizce kalp atislarini duyma şansım var mı 😊 birde sat i benimle yakın olan arkadaşlar keseleriniz kaç mm öğrenebilir miyim😊😊

Dunya dogum a bir kez gittim begenmemistim zeki bey doguma girdi hrp arkadaslarimda.sen tekrar ara sor hepsinde vardi

kızlar benım bugun mıgdem bı tuhaf enerjım dusuk yaglıu salcalı yemek dusununce ıcım kalkıyo. mıgdem kaynıyo sankı. bulantı hıssım yok ama huysuzlasıyorum mıgdem yuzunden.az bısey yemek yesem cok yemısım gıbı o yemegın tadı hep gzıma gelıyo ooooogggggg

halsızım hem de bı yandan terlıyorum ben 6. haftanın ıcındeyım. bu kadar erken buantı baslar mı kı yaaaaaaaaaaaaa

Gecen hafta bende oyleydim :) iki gundur yiyebiliyorum :) ayniii anlattigin gibiydim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Aradım şimdi kullan dedi 10. Haftaya kadar bildiği bişe vardır herhalde

Canim bugün kanamam olunca bende doktoru aradım ve estrofemi sordum sabah akşam alıyordum kalp atışı duyduğumuz için 1 tane ye indir 7. Haftaya kadar kullanılabilir sonra kesicem dedi

Genesis te ugur bey de doguma giriyor.memorial da da iyi drlar var ancak biraz yuksek fiyatlari

Merhaba
Hayirli olsun bebeginiz
Aramizda bir gun var:)
Hangi doktora gideceksiniz acaba?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Cankus ben doğumumu yurt dışında gerçekleştireceğim ailem bursada yaşıyor. Sizin de hayırlı olsun bebişiniz, kalp atışlarını duydunuz mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim sat 5 haziran Dr cuma günü çağırdı sizce kalp atislarini duyma şansım var mı 😊 birde sat i benimle yakın olan arkadaşlar keseleriniz kaç mm öğrenebilir miyim😊😊

benimki de 6 haziran cuma günü gittim doktora keseyi gördük çok küçük olduğu için 1 aylık dedi cuma günü gidicem bende merak ediyorum görebilecekmiyiz acaba:44:

çok zormuş bidaha nasıl aynı acıları kaldırabillirim bilmiyorum hiç olmaması dahaa iyiymiş....böle insan kendinden bi parça gidiyo hissediyo

Allah sabır versin özlem

sagol tatlim..
izin aldim cikiyorum simdi.. yarin haber veririm yine son durumlari.. öptüm canim
tamam nazarcım görüşmek üzere

aynı şeyler bende de var.midede sıkıntı kaynıyor gibi hep bir geğirti durumu.yağlı salçalı yemek fikri bile kötü geliyor.enerjim genellikle sıfır ve hep yatmak istiyorum.

Kızlar bende öyleyim bugun o kadar kötü oldum ki eczaneyi bastım :) dedim bana hamileler icin bulantı hapı ver adam şok icinde suratıma baka kaldı zavallı haha
Doktorunuza danışmanlısiniz dedi 3 tane ilac var ama bakalım doktorunuz hangisini verecek dedi
Boynum bükük ayrıldım ordan da

Allahım sen bulantilarimizi alllllll nolurrrrr

>>Rabbim saglık sıhhat versin <<

ben kullanıyorum canım tüp bebek benimki
Canim benim uykumda eskisi kadar yok. Bi tek belim ve gogsum hafif agriyo. Bilsem iyi olduklarini rahat bi hamilelik geciriyorum diycem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tarihlerimiz aynı ne zaman duycaksak kalp atımını

Genesis te ugur bey de doguma giriyor.memorial da da iyi drlar var ancak biraz yuksek fiyatlari
Tmm cnm sagolasin genesis ugur beyi arastrcam. Memorial da bi arkdsm dogm yapti biraz sorun yasadi dogm dr u degl de çocuk dr u bingildagnin kapali oldgnu soylemems sorumsuzca davranmslr cok uzulduler simdi bebek tedavi goruyo insllh duzelir o yuzden memorial dan sogudm zeki beyi de arastrcm cnm dogum yaptrysa ona giderim

Zeki bey hep girdi dogumlara
ben genesis te doğum yaptim dr ve hastaneden memnundum ancak bebek hemsirelerini ilgisiz sorumsuz buldum hic emzirmem icin ugrasmayip mama verdiler ertesi gune kadar da ugramadilar benim sutum gelmedi ve oğlum uc aylikken sutum kesildi

Canim bugün kanamam olunca bende doktoru aradım ve estrofemi sordum sabah akşam alıyordum kalp atışı duyduğumuz için 1 tane ye indir 7. Haftaya kadar kullanılabilir sonra kesicem dedi

Geçmiş olsun canım ya bilmiyorum ki ısrarla sordum ama devam dedi kafam çok karıştı yaa bebeğime zarar vermiyordur inş.

aayyyy sonra da bulantılar mı baslıcak ? sen kustun mu bogur bogur :/ bı hafta mı surdu senın

Canim bi kez kustum cok kotu oldum zaten acile gittim o gun onun disinda oguruyorum arada ama cikarmiyorum

Peki kaç mm kese USG kağıdında benim 4 mm yazıyor çok mu küçük acaba

Benim ki de 9.2 mm idi 12 gun once acaba simdi ne haldedir meraktan catlicam yaaa gunde ne kadar buyuyor acaba kese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…