2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar boş gebelik hakkında bilgisi olan varmı? Belirtisi olurmu ? Bugün çok evhamlıyım ya kalp atışlarını duysam çok rahatlicam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar boş gebelik hakkında bilgisi olan varmı? Belirtisi olurmu ? Bugün çok evhamlıyım ya kalp atışlarını duysam çok rahatlicam

Canim bende senin gibiyim pazartesiye kadar mecburen sabretcem.. Hicbir belirtisi yokmus ayni gebelik gibi oluyormus.. Bende cok korkuyorum coook

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim ki de 9.2 mm idi 12 gun once acaba simdi ne haldedir meraktan catlicam yaaa gunde ne kadar buyuyor acaba kese :)

Benimde pazartesi 7+1de Önceden çok rahattım bende ama nedendir bilmem zaman geçtikçe sabırsızlsnıyorum. Kafamda deli sorular 😄😄😄

Son düzenleme:

Bende 7+2 oluyom pazartesi insallah duyulur ya... Kotu düşünüp cagirmayalimmmm yaaaa... Duycaz duycazzz :)))

Özlem ahmet geçmiş olsun arkadaşım allah büyüktür rabbim ne olmaz denilenleri oldurmuyo mu.şu mübarek aylarda allah yar ve yardımcımız olsun hiçbir evlat annesiz hiç bir anne evlatsız kalmasın.

Bu bulantılar icin doktor ilac vermiyor mu ?

>>Rabbim saglık sıhhat versin <<

Veriyormus ama ben istemedim ya guvenemiyorum ilaclara bide aliskinim ben bulantiya gastirit var bende hamile degilken bile sabahlari iskence oluyordu zaten bana

Beni de ekler misiniz? 28 yaşındayım. İlk bebeğim olacak inşallah. İzmir. Henüz kan değerlerinin yükselmesini bekliyoruz. Tahmini doğum tarihi 16 Mart. Teşekkür ederim

aynı şeyler bende de var.midede sıkıntı kaynıyor gibi hep bir geğirti durumu.yağlı salçalı yemek fikri bile kötü geliyor.enerjim genellikle sıfır ve hep yatmak istiyorum.[/QUOTE]

ay ınsallah gecer yaaa

bugun aynı ewham bana geldı canım bos gebelık nedır bılıyomusun. kese war ama bebek yok. sankı bı hafta hıc gecmıcekmıs Allah korusun kalp atısını duyamayacakmısım gıbı gelıyodu

Allahım kalp atısını duymayı nasıp eder ınsallah :/

ay yaa bu kusarken ıkınma bogurme fln tehlıkelıymıs. doktor bı hap werıyomus mıgde rahatlıyomus

Valla ben bi gece 4 e kadar ogurdum bana bisi olmadiysa olmaz heralde :) midem agzimdaydi resmen

Valla ben bi gece 4 e kadar ogurdum bana bisi olmadiysa olmaz heralde :) midem agzimdaydi resmen

ben kusarken baya fena boguruyorum bosluklarım karnım fln agrıyo kendımı kasmaktan. mıgde bosken kustugumda mahfoluyorum. o ıkınmalar zararlıymıs yanı Allahım hepımızın bebeklerını korusun ınsallah

Kusmaktan korkmayin oglumda gunde otuz kere kustugum oluyordu o ilaclari dahi kusuyordum Allah in izniyle bir sey olmadi size yorgunluk bitkinlik veriyor bebege oyle ciddi bir etkisi olmuyor

Bugün kesemizi gördük canım GS:7.1 mm.;D:11.6 cm.miş(hangisi kesesi oluyor ya da diğeri ne oluyor sormak aklıma gelmedi),haftaya çarşamba gelin kalp atışlarını duyalım annesi dedi
Bir de sizin bilginiz varsa...
8 saatlik otobüs yolculuğu bu zamanda riskli midir? 2-3 saatte bir durup 15-30 dk mola vermiş halimizle?

Son düzenleme:

Offf ya bir an önce kalp atışını duysakta stresten uzak bir hamilelik geçirsek.

Offf ya bir an önce kalp atışını duysakta stresten uzak bir hamilelik geçirsek.

ewet yaa bu ewham herkese gelır galıba :) gecen hafta kese ıcın gayet ıyıydım ama kalp atısını hayal edemıyorum bıle ımkansız gıbı gelıyo bana. belkı de kendımızı anne gıbı hıssedecegımız ılk an oldugu ıcın hayal edemıyoruzdur olabılır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…