- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Zeki bey hep girdi dogumlara
ben genesis te doğum yaptim dr ve hastaneden memnundum ancak bebek hemsirelerini ilgisiz sorumsuz buldum hic emzirmem icin ugrasmayip mama verdiler ertesi gune kadar da ugramadilar benim sutum gelmedi ve oğlum uc aylikken sutum kesildi
Kusmaktan korkmayin oglumda gunde otuz kere kustugum oluyordu o ilaclari dahi kusuyordum Allah in izniyle bir sey olmadi size yorgunluk bitkinlik veriyor bebege oyle ciddi bir etkisi olmuyor
Benim bi arkdsm 9 ay boyunca kustu simdi saglkli topac gbi bi oglu var bn de hic kusmuyrm bnde bi sorun mu var diyrm bazen :) bnce kusmanin bebege bi zarari yok korkma insllh biseycik olmazben baya bı bogure bogure kusuyorum bosluklarım karnım fln agrıyo kasılmaktan. bebege zarar werıyomus dıye duymustum
Hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhaba kızlar, aranıza bugun katıldım SAT 30 Mayıs 28 Haziran'da doktora gittim keseyi gördük 18 Temmuz bu cumaya da kalp atışı icin çağırdı
Insallah duyarız
Ilk bebegim 1 sene denedikten sonra :)
Son 3 gündür cok midem bulanıyor gemi tutmuş gibi gunun yüzde 80 I'ni bu bulantıyla geçiriyorum normal mı ? Ve bulantıdan nasıl kurtulucam ben ya ? Kafamı kaldıramıyorum o da ayrı
>>Rabbim saglık sıhhat versin <<
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsunMerhaba anne adayları, ben de 2. hamileliğimi yaşıyorum. SAT 26 Mayıs 2014. Şu an 7+1 günlük hamileyim, cuma günü doktora gideceğim, henüz gitmedim:) Muhtemel doğum tarihi 2 Mart 2015...
fatmaipek sana mesaj gönderemiyorum, yaş 35 şehir Bursa.
Selam canım.İnşallah hayırlısıyla duyacaksın annesiSelamlar kızlar...Umarım herkes iyidir bugün..bende bir bulantı başladı sormayın..ama bunu bir yaşam belirtisi olarak algılayıp seviniyorumyarın dr kontrolümüz var, inşallah kalp atımı duyar rahatlarız...herkese sevgiler kolaylıklar...
Canım daha dur bakalım,başka dr ne diyecek?Güzel haberlerini bekliyoruz...olmadı kızlar aranızda kalamadım 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢😢😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun canım inşallahgünaydın kızlar sat 20 haziran dün yani 25. gün kan testi sonucum 24,27 inşallah yarın akşam değerim yükselmiş olur ve bende aranıza katılabilirim rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)
Hoşgeldin canım hayırlı olsun,Bursalılar çok mu ne maşallahslm kızlar bende 6+5 haftalık hamileyım umarım saglıcakla devam ederiz hamileligimize.
bursa dayım sat tarıhım 29 mayıs.herkese saglıklı gebelıkler dılıyorum
Darısı başına inşallah elacımh.b bitanem..
azcıkta sızın yasadıklarınızı okuyayım dedım merak ettım yahu
ınsallah kuzucum yaa...bende cok ıstıyorum valla..Rabbım bana da en yakın zamanda nasip etsin saol ilgine
Benimde pazartesi 7+1de Önceden çok rahattım bende ama nedendir bilmem zaman geçtikçe sabırsızlsnıyorum. Kafamda deli sorular 😄😄😄
Cankus ben doğumumu yurt dışında gerçekleştireceğim ailem bursada yaşıyor. Sizin de hayırlı olsun bebişiniz, kalp atışlarını duydunuz mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar dün gece 3 te kanamam basladi hemde sakir sakir hemen dr gittik kesenin birinin şekli hafif bozulma olmuş diğer kese de kalp atışı başlamış ritmide çok güzel dedi.ydedi.yatak istirahati verdi ne olur dua edin kanamam kesilsin
Doğum tarihlerimiz aynı görünüyordoktora gitmiştim zaten keseyi gördü ama vajinal usg ile bu hafta tekrar çağırdı bakalım hayırlısı kallp tışları ne zaman başlıcak :)
Merhaba canım hoşgeldin.Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizebende şubat annesi olacağım inşallah.sizlerle aramda 1 yada 2 hafta falan var bizim topiğimiz şubat anneleri ama burayada bir bakayım dedim aramız çok yok nede olsa bu haftalar yaşadıklarımız aşağı yukarı aynı.birde aranızda bursalı anne adayları gördüm bende bursalıyım hemşerilerimede ayrı bir merhaba deemek istediminşallah bulantılar halsizlik vs. dışında başka problemlerimiz olmadan hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Herkese merhaba arkadaslar
benide araniza alir misiniz lutfeenn = ) Benimdr SAT 7 haziran dun kesemizi gorduk ammaa gec dollenme olmus sanirim dr bebegim icin 4 haftalik dedi bu durumda hala mart annesi oluyorum degil mi :))
Hayırlı olsun inşallah.Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 sayfa ileride kanamadan bahsetmiştin canım?İçini ferah tut hayır haberlerle dön inşallah...merhaba güzel anne adaylari
bende araniza katilmak istiyorum.. gecen hafta persembe günü 1 sene ugrasmadan sonra cok sükür cift cizgiyi gördüm nihayet!
önümüzdeki pazartesi doktorda randevum var dua edin hersey yolunda olsun nolur :18::18::18:
4-5 gündür benimde kahverengi lekelenmem oluyor bazen cok hafif, bazen daha fazla.. sadece bugün olmadi lekelenme simdiye kadar.. umarim kesilmistir :18:
doktorum bu tür lekelenmelerin ilk haftalarda olabilecegini söyledi.. kan gelmedigi sürece birsey olmaz dedi..
rabbim hepimize saglikli sihhatli bebislerimizi kucagimiza almayi ve isteyen herkese tez vakitte bu duyguyu tattirmayi nasip etsin insallah!
Merhaba arkadaslar inşallah bende mart annesi olacagim bugun 5 haftalik hamile yim bayramda tatile gidecek olan var mi biz adanadan izmire gitmeyi dusunuyoruz arabamizla doktor sorun olmaz dedi ama korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinçookk heyecanlıyım daha dün öğrendim cumartesi günü doktora gidicem salak gibiyimm:))
Doktor lekelenme için ne dedi canım?kahverengi leke gelmeye devam ediyor bende 3 gün oldu,yatıyorum,ama dün daha çok keyfim kaçtı zaten bu lekelenmeden gerginim,dün gece bi olaya sinirlendim, 5 dk içinde kalbim fırlayacak gibi çarpmaya başladı,birden baş ağrısı,uzandım hemen ,tansiyonumu ölçtüm 13/12 çıktı.su falan içtim 5 dk sonra düşmüştü.normalmi bu kadar yükselmesi çarpıntı falan,nasıl engelleyeceğim ani yükselmeyi,dün gittim doktora leke için,yarında tansiyon için gidicem
İçini ferah tut annesi iyilerdir,iyi düşünelim iyi olsunlarKizlar napiyosunuz? Nasil geciyo gunler? Benim bugun ne midem de bisey var ne kasiklarimda.. Kalp atisini duymadik ya daha korkuyorum. Iyilerdir dimi??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin hayırlı olsun memleketlimBeni de ekler misiniz? 28 yaşındayım. İlk bebeğim olacak inşallah. İzmir. Henüz kan değerlerinin yükselmesini bekliyoruz. Tahmini doğum tarihi 16 Mart. Teşekkür ederim
Anladim. Hayirli olsun:)
Hayir kalbini henuz duyamadim.
Keseyi gorduk.
25 inde tekrar gidecegim.
Umarim o zaman olur:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Dualarımız seninle ve sıkıntısı olan tüm annelerimizle,Rabbimin izniyle ve hayırlısıyla hiçbir şey olmayacak
Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor
Merhaba canım hoşgeldin.Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.Evet Mart annesi gibi görünüyorsunMaşallah bugün ne çok yeni hamişimiz olsun,Allah arttırsın
Hayırlı olsun inşallah.Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 sayfa ileride kanamadan bahsetmiştin canım?İçini ferah tut hayır haberlerle dön inşallah...
Hayırlı olsun canım.Ben de İzmirliyim ama ilk 3 ay uçakla gitmek riskliymiş,otobüs de 24 saat sürüyor,kaldık biz de,araları kaç saat bilmiyorum ama inşallah bir sıkıntı olmaz da siz gidersiniz...
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Doktor lekelenme için ne dedi canım?
İçini ferah tut annesi iyilerdir,iyi düşünelim iyi olsunlar
Hoşgeldin hayırlı olsun memleketlim
ay evet aynı durumdayım haftaya salı veya çarşamba gidicem doktora 7+3 filan olucam, inşallah duyalım artık şu güzel pıt pıt sesini içimize su serpilsinn
Dualarımız seninle ve sıkıntısı olan tüm annelerimizle,Rabbimin izniyle ve hayırlısıyla hiçbir şey olmayacak
Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor
Merhaba canım hoşgeldin.Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.Evet Mart annesi gibi görünüyorsunMaşallah bugün ne çok yeni hamişimiz olsun,Allah arttırsın
Hayırlı olsun inşallah.Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 sayfa ileride kanamadan bahsetmiştin canım?İçini ferah tut hayır haberlerle dön inşallah...
Hayırlı olsun canım.Ben de İzmirliyim ama ilk 3 ay uçakla gitmek riskliymiş,otobüs de 24 saat sürüyor,kaldık biz de,araları kaç saat bilmiyorum ama inşallah bir sıkıntı olmaz da siz gidersiniz...
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Doktor lekelenme için ne dedi canım?
İçini ferah tut annesi iyilerdir,iyi düşünelim iyi olsunlar
Hoşgeldin hayırlı olsun memleketlim
Merhabalar benide kaydedermisiniz acaba😊😊 ilk gebeligim 27 yasindayim izmir. 12 mart tahmini dogum tarihim.sat 5 haziran😄😄
guzel anne adaylari herkese merhaba, benim cok kasik ve karin dibi agrilarim oluyor sizde de var mi normal dedi drum ama bazen uzun bi sure gecmiyor.. birde mide bulantisi aserme gibi belirtilerimde yokk. benim gibi olanlar var mi acabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?