2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tmm cnm anladm bn bi donim baklm hayrlsyla da ogrencem hepsni soylerm sana da :)

Kusmaktan korkmayin oglumda gunde otuz kere kustugum oluyordu o ilaclari dahi kusuyordum Allah in izniyle bir sey olmadi size yorgunluk bitkinlik veriyor bebege oyle ciddi bir etkisi olmuyor

ben baya bı bogure bogure kusuyorum bosluklarım karnım fln agrıyo kasılmaktan. bebege zarar werıyomus dıye duymustum

ben baya bı bogure bogure kusuyorum bosluklarım karnım fln agrıyo kasılmaktan. bebege zarar werıyomus dıye duymustum
Benim bi arkdsm 9 ay boyunca kustu simdi saglkli topac gbi bi oglu var bn de hic kusmuyrm bnde bi sorun mu var diyrm bazen :) bnce kusmanin bebege bi zarari yok korkma insllh biseycik olmaz

Hoşgeldin canım hayırlı olsun
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun
Selam canım.İnşallah hayırlısıyla duyacaksın annesi
Canım daha dur bakalım,başka dr ne diyecek?Güzel haberlerini bekliyoruz...
Hayırlı olsun canım inşallah
slm kızlar bende 6+5 haftalık hamileyım umarım saglıcakla devam ederiz hamileligimize.
bursa dayım sat tarıhım 29 mayıs.herkese saglıklı gebelıkler dılıyorum
Hoşgeldin canım hayırlı olsun,Bursalılar çok mu ne maşallah
h.b bitanem..
azcıkta sızın yasadıklarınızı okuyayım dedım merak ettım yahu
ınsallah kuzucum yaa...bende cok ıstıyorum valla..Rabbım bana da en yakın zamanda nasip etsin saol ilgine
Darısı başına inşallah elacım

Benimde pazartesi 7+1de Önceden çok rahattım bende ama nedendir bilmem zaman geçtikçe sabırsızlsnıyorum. Kafamda deli sorular 😄😄😄

ay evet aynı durumdayım haftaya salı veya çarşamba gidicem doktora 7+3 filan olucam, inşallah duyalım artık şu güzel pıt pıt sesini içimize su serpilsinn

Anladim. Hayirli olsun:)
Hayir kalbini henuz duyamadim.
Keseyi gorduk.
25 inde tekrar gidecegim.
Umarim o zaman olur:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Dualarımız seninle ve sıkıntısı olan tüm annelerimizle,Rabbimin izniyle ve hayırlısıyla hiçbir şey olmayacak
doktora gitmiştim zaten keseyi gördü ama vajinal usg ile bu hafta tekrar çağırdı bakalım hayırlısı kallp tışları ne zaman başlıcak :)
Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor
Merhaba canım hoşgeldin.Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Hoşgeldin canım hayırlı olsun.Evet Mart annesi gibi görünüyorsun Maşallah bugün ne çok yeni hamişimiz olsun,Allah arttırsın
Hayırlı olsun inşallah.Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 sayfa ileride kanamadan bahsetmiştin canım?İçini ferah tut hayır haberlerle dön inşallah...

Hayırlı olsun canım.Ben de İzmirliyim ama ilk 3 ay uçakla gitmek riskliymiş,otobüs de 24 saat sürüyor,kaldık biz de,araları kaç saat bilmiyorum ama inşallah bir sıkıntı olmaz da siz gidersiniz...
çookk heyecanlıyım daha dün öğrendim cumartesi günü doktora gidicem salak gibiyimm:))
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Doktor lekelenme için ne dedi canım?
Kizlar napiyosunuz? Nasil geciyo gunler? Benim bugun ne midem de bisey var ne kasiklarimda.. Kalp atisini duymadik ya daha korkuyorum. Iyilerdir dimi??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İçini ferah tut annesi iyilerdir,iyi düşünelim iyi olsunlar
Beni de ekler misiniz? 28 yaşındayım. İlk bebeğim olacak inşallah. İzmir. Henüz kan değerlerinin yükselmesini bekliyoruz. Tahmini doğum tarihi 16 Mart. Teşekkür ederim
Hoşgeldin hayırlı olsun memleketlim

Anladim. Hayirli olsun:)
Hayir kalbini henuz duyamadim.
Keseyi gorduk.
25 inde tekrar gidecegim.
Umarim o zaman olur:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Ben bu cuma gideceğim, bakalım duyabilecek miyim. Mutlaka haber veririm

Amin canim insallah gunler gecmiyo. Sende bulanti varmi?

Merhabalar benide kaydedermisiniz acaba😊😊 ilk gebeligim 27 yasindayim izmir. 12 mart tahmini dogum tarihim.sat 5 haziran😄😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay evet aynı durumdayım haftaya salı veya çarşamba gidicem doktora 7+3 filan olucam, inşallah duyalım artık şu güzel pıt pıt sesini içimize su serpilsinn

Offf bende ayni durumdayim! Haftaya cars gtcem doktora insallah catlamam o zamana kdr :)

dr. yerleşme kanaması olabilir gibi birşey söyledi,düşükle sonuçlanacağını göstermez dedi .6 ay önce herşey yolundayken biranda düşükle sonuçlandı paranoyağa bağladım,fecii kaygılıyım,günler geçmiyor ,yine de kahverengi lekeyi görünce bütün moralim altüst oluyor

Merhabalar benide kaydedermisiniz acaba😊😊 ilk gebeligim 27 yasindayim izmir. 12 mart tahmini dogum tarihim.sat 5 haziran😄😄

Benimde sat aynı ben keseyi gördüm kalp atışı bekliyorum cuma gel dedi Dr sende durumlar nasil😊

Iyi geceler kizlar
Yarin dr a gidicem bhcg 16 iken gitmistim snra bir daha tekrarladik 108 olmustu gecen hafta carsamba gel ultrasondan bakalim demisti insallah keseyi goruruz:)
Gelince yazarim

Bende 6 haftalik hamileyim 2. Bebeğim olucak kismetse yad 28 istanbul tahmini doğum tarihi 9 Mart beni de eklermisiniz kızlar ii geceler

guzel anne adaylari herkese merhaba, benim cok kasik ve karin dibi agrilarim oluyor sizde de var mi normal dedi drum ama bazen uzun bi sure gecmiyor.. birde mide bulantisi aserme gibi belirtilerimde yokk. benim gibi olanlar var mi acabaaaa

Ben varım canım merak etme ağrılar normal rahim genişliyor kendine yer açıyor. Mide bulantısı yaşamıyorum ben de :)

Günaydın hamile. Kızlar geçen cuma keseyi görmeye gidemedim ya bugün gidiyorum.çok heyecanlıyım valla.kesemizi görüp gelelim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…