- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
Iyi geceler kizlar
Yarin dr a gidicem bhcg 16 iken gitmistim snra bir daha tekrarladik 108 olmustu gecen hafta carsamba gel ultrasondan bakalim demisti insallah keseyi goruruz:)
Gelince yazarim
canım günaydın bhcg ne zaman 16 çıktı senin bide 108 e kaç gün sonra yükseldi acaba ? benim 25. günde yani 2 gün önce 24,27 çıkınca hiç ümitlenemedim kimyasal olacak diye düşünüyordum bugün akşam tekrar kan verixem ama ümitsizim(
ben baya bı bogure bogure kusuyorum bosluklarım karnım fln agrıyo kasılmaktan. bebege zarar werıyomus dıye duymustum
merhaba canım benim 26. gün 25 çıkmıştı ve sonra ilerledi Allah a şükür.
adet günümden iki gün önce de 98 çıkmıştı.
bu günler için bu değerler gayet normal,inşallah sen de hamilesindir.
ben kusarken baya fena boguruyorum bosluklarım karnım fln agrıyo kendımı kasmaktan. mıgde bosken kustugumda mahfoluyorum. o ıkınmalar zararlıymıs yanıAllahım hepımızın bebeklerını korusun ınsallah
inşallah canım ama ben yumurtlama günümün 12. gün olduğunu bildiğimden ve üstünden 13 gün geçmişken bu kadar az çıkmasından dolayı endişeliyim ama tabi korkunun ecele faydası yok kaderde ne varsada o
günaydın anne adayları...
bugün dr.a gidecekler güzel haberlerle dönsünler inşallah...
canım kesin olarak şu an bilemeyiz tabi ama ,yükselmeyecek demek için bir neden yok şu an.
ayrıca aynı anda döllenen yumurtalar bile aynı gün rahme yerleşmeyebiliyormuş.
3 gün ile 7 gün arası yerleşir diye yazıyor,hatta orda hormon salgılamaya başlaması bazen birkaç günü buluyormuş.
Kizlar gunaydin. Nasilsiniz? Bende hic bulanti falan yok, bazi arkadaslar bulanti varsa bebek sagliklidir falan demis. Benimki anormal mi? Moralim bozuldu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar gunaydin. Nasilsiniz? Bende hic bulanti falan yok, bazi arkadaslar bulanti varsa bebek sagliklidir falan demis. Benimki anormal mi? Moralim bozuldu?
günaydın herkesee......sağlıklı huzurlu bi gün dileğiyle
günaydın canım;
hayır öyle demek istemedim canım ben.
bulantı hormonun sağlıklı yükseldiğinin göstergesidir o yüzden bulantısı olan korkmasın ,diye yazdım.
ama hormon yükselişi herkesde bulantı yapmayabiliyor canım.
hiç bulantısı olmayıp sağlıklı gebeliği olan çok canım.
hatta bu hiç yiyemeyecek derecede bulantısı olan da az zaten.
ilk oğlumda hiç olmamıştı mesela benim.
ama ikincide çok oldu.
kişiden kişiye değiştiği gibi,her hamilelikte bile değişiyor.
günaydın sağol arkadaşım senin ne kadarlık hamileliğin?
günaydın meryem....herkesde bulantı olacak diye bi kaide yok diye biliyorum...ara ara benimde midem bulanıyor ama hiç çıkarmadım şu ana kadar....kız kardeşimde mesela 9 ay boyunca sadece bi kere olmuş...kalbimizi ferah tıtmaya çalışalım...en azından ben öyle yapıyorum.....
gunaydin canim.vallahi ayni his bende de var. hic bulantim yok bazen acaba hamilemiyim diye dusunuyorum. aonra doktorumun gebesin dedigini aklima getiriyorum. asermede yookk((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?