2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler kizlar
Yarin dr a gidicem bhcg 16 iken gitmistim snra bir daha tekrarladik 108 olmustu gecen hafta carsamba gel ultrasondan bakalim demisti insallah keseyi goruruz:)
Gelince yazarim

canım günaydın bhcg ne zaman 16 çıktı senin bide 108 e kaç gün sonra yükseldi acaba ? benim 25. günde yani 2 gün önce 24,27 çıkınca hiç ümitlenemedim kimyasal olacak diye düşünüyordum bugün akşam tekrar kan verixem ama ümitsizim (

merhaba canım benim 26. gün 25 çıkmıştı ve sonra ilerledi Allah a şükür.
adet günümden iki gün önce de 98 çıkmıştı.
bu günler için bu değerler gayet normal,inşallah sen de hamilesindir.

ben baya bı bogure bogure kusuyorum bosluklarım karnım fln agrıyo kasılmaktan. bebege zarar werıyomus dıye duymustum

canım nerden duydun onu?
hiç öyle bir şey yok .
hatta bulantı çok olursa gebelik iyi gider,bebek sağlam olur diyor eskiler.
hiç zararı yok ben de ,oğlumda boğazım tahriş olana kadar kusuyordum,hiç korkma.

günaydın anne adayları...

bugün dr.a gidecekler güzel haberlerle dönsünler inşallah...

inşallah canım ama ben yumurtlama günümün 12. gün olduğunu bildiğimden ve üstünden 13 gün geçmişken bu kadar az çıkmasından dolayı endişeliyim ama tabi korkunun ecele faydası yok kaderde ne varsada o

canım aşağı baskı yapacak şekilde bir ıkınma olmuyor ki, aksine sanki yukarı tarafları sıkışıyor insanın.
bana doktor hap önermemişti,zararı olsa önerirdi heralde.
yiyememeye de hiç takma demişti,hemde 3 kilo vermiştim,kilom da fazla değildi 55 civarıydım.
ama hiç önemsemedi doktor ve az yiyeceksin bulantın azalacak demişti.
ayrıca çoğu doktor bulantı hapı veriyor da işe yarıyor mu ki,kesinlikle onu da çıkarıyorsun.
bulantı birşey yapmaz da stres sakıncalı olabilir canım,boşuna stres yapma lütfen.

canım kesin olarak şu an bilemeyiz tabi ama ,yükselmeyecek demek için bir neden yok şu an.
ayrıca aynı anda döllenen yumurtalar bile aynı gün rahme yerleşmeyebiliyormuş.
3 gün ile 7 gün arası yerleşir diye yazıyor,hatta orda hormon salgılamaya başlaması bazen birkaç günü buluyormuş.

Kizlar gunaydin. Nasilsiniz? Bende hic bulanti falan yok, bazi arkadaslar bulanti varsa bebek sagliklidir falan demis. Benimki anormal mi? Moralim bozuldu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın anne adayları...

bugün dr.a gidecekler güzel haberlerle dönsünler inşallah...

günaydın canım ;
ben 2 gün önce vajinal ultrasonda keseyi görmüştüm ya;
bugün de kese gelişiyor mu diye gidicem inşallah.
belki de karından da görünür yani inşallah görünür.
dayanamıyorum ben ya fazla beklemeye:)))
az önce oğluma kahvaltı hazırlarken yumurtadan falan acayip midem bulandı.
yine de biraz nefes alınca yiyebildim.

Son düzenleme:

inşallah dediğin gibidir canım 11 aydır istiyorduk inşallah bu mübarek aya nasip olmuştur :) sen keseyi veya kalp atışını duydunmu

günaydın herkesee......sağlıklı huzurlu bi gün dileğiyle

Kizlar gunaydin. Nasilsiniz? Bende hic bulanti falan yok, bazi arkadaslar bulanti varsa bebek sagliklidir falan demis. Benimki anormal mi? Moralim bozuldu?

günaydın meryem....herkesde bulantı olacak diye bi kaide yok diye biliyorum...ara ara benimde midem bulanıyor ama hiç çıkarmadım şu ana kadar....kız kardeşimde mesela 9 ay boyunca sadece bi kere olmuş...kalbimizi ferah tıtmaya çalışalım...en azından ben öyle yapıyorum.....

günaydın canım;
hayır öyle demek istemedim canım ben.
bulantı hormonun sağlıklı yükseldiğinin göstergesidir o yüzden bulantısı olan korkmasın ,diye yazdım.
ama hormon yükselişi herkesde bulantı yapmayabiliyor canım.
hiç bulantısı olmayıp sağlıklı gebeliği olan çok canım.
hatta bu hiç yiyemeyecek derecede bulantısı olan da az zaten.
ilk oğlumda hiç olmamıştı mesela benim.
ama ikincide çok oldu.
kişiden kişiye değiştiği gibi,her hamilelikte bile değişiyor.

gunaydin canim.vallahi ayni his bende de var. hic bulantim yok bazen acaba hamilemiyim diye dusunuyorum. aonra doktorumun gebesin dedigini aklima getiriyorum. asermede yookk ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladim canim, tsk ederim aciklaman icin. Ilk olunca herseyi merak ediyor insan. Benm betahcg cok yuksek cikmisti doktorum bulanti falan basladimi dedi yok dedim bazen kalp atisindan sonra da basliyomus. Ama betahcg ye bagliysa ben artik olacagini dusunmuyorum

günaydın sağol arkadaşım senin ne kadarlık hamileliğin?

takvime göre 7 haftalık görülüyorda bakalılm kalp atışını dinlemeye gitiiğimde kesin sölice doktor....doktorun dediğine göre ortalama 6 haftalık falan

Canim ben de kalbimi ferah tutmaya calisiyorum ama benimki tup bebek. Yani yillarin ozlemi olunca insanin icnde cok fazla korku oluyo. Allah hepimizin bebislerini korusun insallah

Kac haftalik seninki?

öyle düşünme cnm benimde bulantım çok yok bebeğin gelişimide gayet iyi pıtpıtlarınıda gördük.kafanı takma bence senin bünyen dayanıklı demekki etkilenmiyor bebişlerden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…