günaydın canım ;
ben 2 gün önce vajinal ultrasonda keseyi görmüştüm ya;
bugün de kese gelişiyor mu diye gidicem inşallah.
belki de karından da görünür yani inşallah görünür.
dayanamıyorum ben ya fazla beklemeye:)))
az önce oğluma kahvaltı hazırlarken yumurtadan falan acayip midem bulandı.
yine de biraz nefes alınca yiyebildim.
öyle düşünme cnm benimde bulantım çok yok bebeğin gelişimide gayet iyi pıtpıtlarınıda gördük.kafanı takma bence senin bünyen dayanıklı demekki etkilenmiyor bebişlerden ...
inşallah dediğin gibidir canım 11 aydır istiyorduk inşallah bu mübarek aya nasip olmuştur :) sen keseyi veya kalp atışını duydunmu
Canim ben de kalbimi ferah tutmaya calisiyorum ama benimki tup bebek. Yani yillarin ozlemi olunca insanin icnde cok fazla korku oluyo. Allah hepimizin bebislerini korusun insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sendende haber bekliyoruz ozaman inşallah karından da büyümüş keseciğini görürsün belki bebeğide görürsün
canım ben de 2 gün önce vajinal olarak ancak keseyi görebildim.
hcg 4000 civarında gördüm.ve çok endişelenmiştim neden görünmedi diye.
bugün de gidip kese büyüyor mu diye bakıcaz ama sanmıyorum daha kalp atışı duyabileceğimizi,2 gün önce kese çok küçüktü çünkü.
yine de Allah bilir canım.
ben bazı sağlık sitelerinde de soru-cevap okudum.
doktorların cevabı hep;''siz böyle ayrıntılara takılmayın ,genel kontrollerde herşey yolundaysa stres yapmayın.''
yazıyor canım.
kese geç görünüp bir haftada büyüyen de var,baştan düşük hcg olup birden yükselen de.
Allah hepimize hayırlı ,sağlıklı hamilelik ve kolay doğum nasib etsin.
bende çok tedavi gördüm aşılama vs. tüpe geçeceğim dönemde kendiliğinden geldi....önemli olan senin göbüşteki pıtırcığın orda olması.....bazı vücutlar içerdeki değişikleri dışarıya yansıtmazmış....bide bulantılar falan artığı dönem 8. haftalardan sonra....benim şubat annesi bi arkadaşım var...onun bulantıları başlamamıştı bile bikaç hafta bizden önde...sıkma sen canını.....bebişde sıkılır yoksa annem neden canını sıkıyor ben sağlıklıyım diye
Hayır canım hiç korkma bu kusmalar ve tiksinmeler gebelerin yarısından biraz fazlasında oluyor ayrıca kusmalarla turp gibi sağlam çocuk doğuracaksın diye bir garanti yok. Bu durum hem kişiden kişiye hem de gebelikten gebeliğe değişiyor. Ben yıllar önce ilk hamileliğimde 11 ay kustum. 9 ay gebelik boyunca ve 2 ay lohusalıkta. Hamilelikte burun daha hassas olunca, e bir de homini gırtlak tıkınınca kusacaksın tabi yapacak birşey yok :)Kizlar gunaydin. Nasilsiniz? Bende hic bulanti falan yok, bazi arkadaslar bulanti varsa bebek sagliklidir falan demis. Benimki anormal mi? Moralim bozuldu?
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[/tr]
[/table]
Anladim canim, tsk ederim aciklaman icin. Ilk olunca herseyi merak ediyor insan. Benm betahcg cok yuksek cikmisti doktorum bulanti falan basladimi dedi yok dedim bazen kalp atisindan sonra da basliyomus. Ama betahcg ye bagliysa ben artik olacagini dusunmuyorum
Kac haftalik seninki?
Masallah sana :) insallah pit pitini duyarsam gecicek bu korkularim biraz
86 kişi olmuşuz
cümlemiz inşşş.. bu arada ben pıtırcık yazmışım ama pıtırcıklarmı yazmalıydım yeni gördüm listede
Maşallah ,maşallah.86 kişi olmuşuz
En kalabalık ay mı yoksa? Herkes sağlam çalışmış 😀
kalp atışlarınımı duydun cnm değiştireyim
Maşallah ,maşallah.
Ramazan bereketi heralde kızlar :)
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?