2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2014 bereketli diyelim o zaman. Kardeşim de çok istiyor olmuyor dua edin kızlar bu sene Rabbim ona ve isteyen herkese nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktor on gün sonra gel demişti onu bekliyorum..dayanamayıp gidecektim ama eşim tutyor beni...muhtemelen başlamıştır..aşağı yukarı seninle aynı sayılırız çünkü

anladım cnm diğer masj da pıtırcıklarımı yazmalıyım demişsin ya ondan öyle söyledim .

daha ay tamamlanmadı bile.bakalım bayramda kaç anne olacak burda daha isim yazdırmayanlarda var

ocak anneleriden 100 den fazlaydı şubatı saymadım heralde

dün ay yeni yarılandı.....bi bukadar daha eklencek gibi geliyor bana

Son düzenleme:
2014 bereketli diyelim o zaman. Kardeşim de çok istiyor olmuyor dua edin kızlar bu sene Rabbim ona ve isteyen herkese nasip etsin

bu ay tüp bebeğide tutan çok
allah kardeşinede nasip etsin .

benim ablamda hamile mesela ekim sonunda doğuracak

bu ay tüp bebeğide tutan çok
allah kardeşinede nasip etsin .

benim ablamda hamile mesela ekim sonunda doğuracak

Maşallah ne güzel kuzenlerin arasında yaş farkı olmayacak :) darısı bizim başımıza inş.

benim yakın akrabalarım arasında da var çok isteyen canım herkes için dua ediyorum.
Rabbim senin kardeşine de isteyen herkese de bekletmeden sağlıkla ,hayırlı hamilelik haberini almayı nasib etsin.
Allah hepsini de tamamına erdirsin.
Amin.

oh sen de istediğin gibi yeyip iç o zaman canım,:))
canım şunu istiyor ,bunu istiyor diye naz yap ne güzel.)
bulantısı olan bir kaç ay geçsind e ağzına bir lokma koysun diye resmen gün sayıyor.

Ahhh biri bana naz yapmayi ogretsin :):) benim canim cok kiymetsizdir hop kalkar isimi yaparim kimseden cok yardim istemem. Annem ve kayinvalidem kiziyolar artik bana bari bu zamanda caninin kiymetini bil diye. Mesela ben 7 saatten fazla uyumazdim hemen basim agrirdi hamilelik bana sevdirdi uykuyu

benim ablamda hamile aramızda iki ay var...

Diyorum bu yıl bereketli diye...:) midesi bulanmayan anne adayları size bir sorum var. Sabahları uyanır uyanmaz karnım kazınıyor açlıktan 2 haftadır. Daha önce hiç olmazdı. Siz böyle birşey yaşıyor musunuz? Acil yemek ihtiyacı duyuyorum 😔

Son düzenleme:

maşallah ,benim de amcamın gelini 1.5 yıl önce 5 aylık kalbi durdu bebeğinin,ilk bebekti,
o zamandan beri bebek istiyorlar,şimdi yeni hamileymiş.
onun için de hep dua ediyorum.
insan başkasından duyunca bile çok mutlu oluyor.

Günaydın kızlarr, geçen perşembe doktora gittik 5+5'te keseyi gördük. birdaha 15 gün sonra gel 7+5'te dedi, hem bebeği görmek hem kalp atışını duymak için. Boşa radyason alma dedi daha erken de gelirim bir kere diyince....

Ama nette okuyorum bazılarında içeride kanama oluyo ama farkedilmiyor dışardan, tedbir almak gerekiyor. Bu 15 gün boyyunca kontrole gitmemiş olcam ben. Doktora çok ısrar ettim gelme daha erken dedi arada başka bir doktora gitsem mi sizce bu hafta kendi doktoruma çaktırmadan?
:44:

Maşallah ne güzel kuzenlerin arasında yaş farkı olmayacak :) darısı bizim başımıza inş.

amin inşallah cnm

ne güzel aynı yılın çocuklarımı olacak.benim ilk tüp denemem tutsaydı aynı zaman doğum yapacaktık ama nasip bu zamanaymış.

aynen katılıyorum nil...mesela 2013 yılı bana çok kötü gelmişti ama 2014 bereketlerle geldi bin şükür...

ben sabah kalktığımda garip mide bulantısıyla kalkıyorum..aslında bulantımı onuda bilmiyorum kıvratıyor remen beni...ve ağzıma lokma alasım gelmiyor....gün içinde ama kazınıyor ara ara

o gün içinde de oluyor bana canım.
ama aynı zamanda da iştahsızlık.
yani çok açım midem kazınıyor ama yemek istemiyorum.
öyle bir durum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…