2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım tüm isteyenlere versin. Kardeşim için ettiğin dualar için teşekkür ederim. Özellikle istedim sizlerden çünkü hamilelerin karnındaki sabiler için Allah kabul eder inşallah . Bu sitede ne hikayeler okudum, gerçekten ben olsam ne yapardım diye düşündüm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o gün içinde de oluyor bana canım.
ama aynı zamanda da iştahsızlık.
yani çok açım midem kazınıyor ama yemek istemiyorum.
öyle bir durum var.

Bende de bu var canım karnım aç olduğu halde yemek istemiyorum özellikle gündüzleri. Çok yanlış halsizim ve hep yorgunum ve uyuyorum gündüzleri dayanamıyorum.

canım bence doktoruna güven.
ben yapamadım o ayrı,boşu boşuna 3 doktor gezdim kese görünene kadar 4 defa vajinal bakıldı,
ancak şu var ki ultrason ses dalgalarını iletme sistemiyle çalışıyor,
yani radyasyon yaymıyor,diye biliyorum.
yine de en küçük pil bile manyetik alan oluşturuyor ,belki vardır küçük de olsa bir manyetik etkisi.
bu arada arkadaşlar şu alışveriş merkeslerindeki manyetik kapılardan geçiyormusunuz.
bazı yerlerde geçmemeye çalışın,bazı yerlerde ise geçebilirsiniz yazıyor,
ben şimdiye kadar geçtim hep.

amin inşallah cnm

ne güzel aynı yılın çocuklarımı olacak.benim ilk tüp denemem tutsaydı aynı zaman doğum yapacaktık ama nasip bu zamanaymış.

evet hep istiyordum zaten birileriyle aynı döneme denk gelsin die.rabbim nasip etti...banada söylememişlerdi sonradan duydum onun ilk değildi ben 3,5 yıldır tedavilerle boğuşunca üzüleceğimi düşündüler sanırım

2 GÜN ÖNCE HCG 3070 İdi 40 saat sonra test yaptık bu sefer 4189 çıkı. daha fazla artması gerekmiyor muydu?

korkuyorum. yarın sabah kontrolüm var ama dayanamıyorum

Ben geçmemeye çalışıyorum ama cep telefonu hep elimde :) ama sanırım ikisi farklı şeyler. Mikrodalga fırından da uzak duruyorum

Günaydın anne adaylari listede adımı görünce bir tuhaf mutlu oldum teşekkür ederim.simdi mide bulantisi demissiniz benim ilk gebeligimde öğrendiğim gibi başlamıştı va çok hastanede yattım 6. ayda hafiflemisti şimdi ise bunda hiç mide bulantısı yasamiyorum sabahları uyarınca çok açılmış oluyorum hatta. ve önceki kızımın ultrason resimlerine de baktım daha geç gorunmus kesemiz bunda ise 5 haftalikken gördük çok şükür yani anlatmak istediğim aynı annenin bile iki hamileliği arasında çok fark var o yüzden benm neden midem bulaniyo onun bulanmiyo yada onun kesesi göründü benimki neden görünmedi diye düşünmeyin ne olur.rabbim hayırlısıyla kucaklarimiza almayı nasip etsin.yureginizi ferah tutun.buradan hayırlı haberlerimizi birbirimize vermek dileğiyle. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu ay tüp bebeğide tutan çok
allah kardeşinede nasip etsin .

benim ablamda hamile mesela ekim sonunda doğuracak

benim ablam da hamile. aramızda 3,5 ay var. ilk çocuğumda onunla beraber hamileydik gene, 8 gün arayla doğum yapmıştık. güzel oluyo ben de hamile olayım bari dedim o hamile olunca. şimdi onun plansız 4. çocuğu benim planlı 2.:)) 5. ayda ablam ve oruç tutuyo, ben de tutuyorum şuan bebek anneden beslenmiyo ona zarar vermem diye. ama dün çok kötü oldum işten gelirken marketten 2 şey aldım az yürüdüm ondan etkilendim sanki çok zorlanmışım gibi. sıcakla oruç birleşince çok kötü yapıyo normal insanları bile tabi bizi daha kötü. ilk hamileliğimde 3 ay hiçbirşey hissetmemiştim çok rahattım. şimdi daha 6. hafta ama halsizim ve kocaman karnım var öncekinde 5. ayda olan göbeğim kadar. sinir oluyorum.
ha bi de oruçta dengesini kaybeden bi koca var evde. ben hamileyim çalışıyorum oruç tutuyorum, adamın derdi benden büyük susadım ölüyorum diye etrafa saldırıyo, hiç bu kadının hassas zamanı diye bişeyi yok. allah ıslah etsin

Ben geçmemeye çalışıyorum ama cep telefonu hep elimde :) ama sanırım ikisi farklı şeyler. Mikrodalga fırından da uzak duruyorum

canım aslında kolay kolay da etkilenmiyormuş bebişler.hatta hamileliğini bilmeden diş,kafa vs. röntgeni çektirenlerin bile birşey olmuyormuş,bir yerde okumuştum.
bile bile tabiki yaptırmayız,o ayrı.
ben ilk hamileliğimde çalışırken acil tam röntgenin karşısındaydı,küçük bir klinikti.
hem ben biraz geç öğrendim hamileliğimi,hem de ilk 3 ay söylememiştim çalıştığım yere ,
çünkü yeni girmiştim işe ve çalışmam gerekti.
sonradan öğrendiklerinde hemen acilin yerini değiştirdiler, röntgenden uzak olsun diye.
oğlum da Allah a şükür 3.900 gr ve sağlıklı doğdu .

selam lyly..
hangi doktora gidiyorsun,aynı şehirdeyiz ya sorayım dedim :))
ben Ünal bey e gidiyorum.

Çok alemsin...:)

diş dedinde ben bu ay nasıl ols tedavi olmuyorum diye dişiçime gittim dolgu vs. vardı bi kaç dişte...lokal anestezi yapıldı ısrarla sormuştu hamilelik durumu varmı diye ben bilmediğimden yok demiştim....muhtemelen hücrelere bölünüp yavaş yavaş tuplerden rahme doğru indiği döneme denk geliyor...inş bi sıkıntı teşkil etmez:26:

iyi diyelim ii gitsin...çalıştığm için gün içinde dinlenmeye vakit pek bulamıyorum...ara ara benimde sıkıntılı mide...

Allah yardımcın olsun
ben şu an tatildeyim,ağustosta iş başı yapıcam bakalım nasıl olacak.
eşim sen çalışamazsın diyor bendeki nazı görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…