benim yakın akrabalarım arasında da var çok isteyen canım herkes için dua ediyorum.
Rabbim senin kardeşine de isteyen herkese de bekletmeden sağlıkla ,hayırlı hamilelik haberini almayı nasib etsin.
Allah hepsini de tamamına erdirsin.
Amin.
anladım cnm karışıklık oldu.
evet meryemin iki keseciği vardı
Sagol canim bana bile tuhaf geliyo hala 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o gün içinde de oluyor bana canım.
ama aynı zamanda da iştahsızlık.
yani çok açım midem kazınıyor ama yemek istemiyorum.
öyle bir durum var.
rabbim nazarlardan korusun inş
Günaydın kızlarr, geçen perşembe doktora gittik 5+5'te keseyi gördük. birdaha 15 gün sonra gel 7+5'te dedi, hem bebeği görmek hem kalp atışını duymak için. Boşa radyason alma dedi daha erken de gelirim bir kere diyince....
Ama nette okuyorum bazılarında içeride kanama oluyo ama farkedilmiyor dışardan, tedbir almak gerekiyor. Bu 15 gün boyyunca kontrole gitmemiş olcam ben. Doktora çok ısrar ettim gelme daha erken dedi arada başka bir doktora gitsem mi sizce bu hafta kendi doktoruma çaktırmadan? :44:
amin inşallah cnm
ne güzel aynı yılın çocuklarımı olacak.benim ilk tüp denemem tutsaydı aynı zaman doğum yapacaktık ama nasip bu zamanaymış.
canım bence doktoruna güven.
ben yapamadım o ayrı,boşu boşuna 3 doktor gezdim kese görünene kadar 4 defa vajinal bakıldı,
ancak şu var ki ultrason ses dalgalarını iletme sistemiyle çalışıyor,
yani radyasyon yaymıyor,diye biliyorum.
yine de en küçük pil bile manyetik alan oluşturuyor ,belki vardır küçük de olsa bir manyetik etkisi.
bu arada arkadaşlar şu alışveriş merkeslerindeki manyetik kapılardan geçiyormusunuz.
bazı yerlerde geçmemeye çalışın,bazı yerlerde ise geçebilirsiniz yazıyor,
ben şimdiye kadar geçtim hep.
Günaydın herkese
bu ay tüp bebeğide tutan çok
allah kardeşinede nasip etsin .
benim ablamda hamile mesela ekim sonunda doğuracak
Günaydın herkese
günaydın bitter...nasılsın
Ben geçmemeye çalışıyorum ama cep telefonu hep elimde :) ama sanırım ikisi farklı şeyler. Mikrodalga fırından da uzak duruyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok şükür iyiyim mis..midem sıkıntılı sadece.
senin nasıl gidiyor?
canım aslında kolay kolay da etkilenmiyormuş bebişler.hatta hamileliğini bilmeden diş,kafa vs. röntgeni çektirenlerin bile birşey olmuyormuş,bir yerde okumuştum.
bile bile tabiki yaptırmayız,o ayrı.
ben ilk hamileliğimde çalışırken acil tam röntgenin karşısındaydı,küçük bir klinikti.
hem ben biraz geç öğrendim hamileliğimi,hem de ilk 3 ay söylememiştim çalıştığım yere ,
çünkü yeni girmiştim işe ve çalışmam gerekti.
sonradan öğrendiklerinde hemen acilin yerini değiştirdiler, röntgenden uzak olsun diye.
oğlum da Allah a şükür 3.900 gr ve sağlıklı doğdu .
benim ablam da hamile. aramızda 3,5 ay var. ilk çocuğumda onunla beraber hamileydik gene, 8 gün arayla doğum yapmıştık. güzel oluyo ben de hamile olayım bari dedim o hamile olunca. şimdi onun plansız 4. çocuğu benim planlı 2.:)) 5. ayda ablam ve oruç tutuyo, ben de tutuyorum şuan bebek anneden beslenmiyo ona zarar vermem diye. ama dün çok kötü oldum işten gelirken marketten 2 şey aldım az yürüdüm ondan etkilendim sanki çok zorlanmışım gibi. sıcakla oruç birleşince çok kötü yapıyo normal insanları bile tabi bizi daha kötü. ilk hamileliğimde 3 ay hiçbirşey hissetmemiştim çok rahattım. şimdi daha 6. hafta ama halsizim ve kocaman karnım var öncekinde 5. ayda olan göbeğim kadar. sinir oluyorum.
ha bi de oruçta dengesini kaybeden bi koca var evde. ben hamileyim çalışıyorum oruç tutuyorum, adamın derdi benden büyük susadım ölüyorum diye etrafa saldırıyo, hiç bu kadının hassas zamanı diye bişeyi yok. allah ıslah etsin
canım aslında kolay kolay da etkilenmiyormuş bebişler.hatta hamileliğini bilmeden diş,kafa vs. röntgeni çektirenlerin bile birşey olmuyormuş,bir yerde okumuştum.
bile bile tabiki yaptırmayız,o ayrı.
ben ilk hamileliğimde çalışırken acil tam röntgenin karşısındaydı,küçük bir klinikti.
hem ben biraz geç öğrendim hamileliğimi,hem de ilk 3 ay söylememiştim çalıştığım yere ,
çünkü yeni girmiştim işe ve çalışmam gerekti.
sonradan öğrendiklerinde hemen acilin yerini değiştirdiler, röntgenden uzak olsun diye.
oğlum da Allah a şükür 3.900 gr ve sağlıklı doğdu .
iyi diyelim ii gitsin...çalıştığm için gün içinde dinlenmeye vakit pek bulamıyorum...ara ara benimde sıkıntılı mide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?