canım aslında kolay kolay da etkilenmiyormuş bebişler.hatta hamileliğini bilmeden diş,kafa vs. röntgeni çektirenlerin bile birşey olmuyormuş,bir yerde okumuştum.
bile bile tabiki yaptırmayız,o ayrı.
ben ilk hamileliğimde çalışırken acil tam röntgenin karşısındaydı,küçük bir klinikti.
hem ben biraz geç öğrendim hamileliğimi,hem de ilk 3 ay söylememiştim çalıştığım yere ,
çünkü yeni girmiştim işe ve çalışmam gerekti.
sonradan öğrendiklerinde hemen acilin yerini değiştirdiler, röntgenden uzak olsun diye.
oğlum da Allah a şükür 3.900 gr ve sağlıklı doğdu .
diş dedinde ben bu ay nasıl ols tedavi olmuyorum diye dişiçime gittim dolgu vs. vardı bi kaç dişte...lokal anestezi yapıldı ısrarla sormuştu hamilelik durumu varmı diye ben bilmediğimden yok demiştim....muhtemelen hücrelere bölünüp yavaş yavaş tuplerden rahme doğru indiği döneme denk geliyor...inş bi sıkıntı teşkil etmez:26:
canım senin bir kaç ay böyle gidecek gibi duruyor,kendince neler bulandırmıyor öğrenmeye çalış canım.Gunaydin kızlar .. Cokk halsizim ya sabah su ictim onu be cikardımhic bisi yiyemiyorum ben
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Allah yardımcın olsun
ben şu an tatildeyim,ağustosta iş başı yapıcam bakalım nasıl olacak.
eşim sen çalışamazsın diyor bendeki nazı görünce
tatlım bende izinlerimi hep aktardım doğum sonuna..bende normalde ağustos ortası gibi ayrılacaktım izne....bakalım acaba hiç ayrılmasammı diyorum ilerisi için lazım olacak bana bi gün bi gündür...
kuzucan ne zamandır yazayım diyorum tebrik ederimmmm bebeğini
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
2. ve diğer olan gebeliklerde göbek daha erken çıkıyor zaten ama çok zayıf olan varsa değişebilir.
2 akrabamı da 3 aylık hamileylen görmüştüm.
biri 2. ,biri 3. ydü.en az 6 aylık kadar karınları vardı.
benim zaten göbeğim vardı dediler:)
bend e sanki şimdiden öyle oluyorum gibi:)
biraz göbek varsa normalde dik durarak ,içe çekerek falan belli etmemeye çalışıyoruz:)
ama hamile olduğunu öğrenince insan kendini fazla sıkmıyor ve daha 2 aylık olmadan göbek çıkıyor:)
hamilelikten o hamilelikten demek kalıyor bize de:)
tatlım bende izinlerimi hep aktardım doğum sonuna..
sadece kardeşim askere gidecek onun için 3 gün alıcam..
doğum sonrası daha önemlii
fallenimmtşkler....çok saol..amin inşşş
bende normalde ağustos ortası gibi ayrılacaktım izne....bakalım acaba hiç ayrılmasammı diyorum ilerisi için lazım olacak bana bi gün bi gündür...
Günaydın anne adaylari listede adımı görünce bir tuhaf mutlu oldum teşekkür ederim.simdi mide bulantisi demissiniz benim ilk gebeligimde öğrendiğim gibi başlamıştı va çok hastanede yattım 6. ayda hafiflemisti şimdi ise bunda hiç mide bulantısı yasamiyorum sabahları uyarınca çok açılmış oluyorum hatta. ve önceki kızımın ultrason resimlerine de baktım daha geç gorunmus kesemiz bunda ise 5 haftalikken gördük çok şükür yani anlatmak istediğim aynı annenin bile iki hamileliği arasında çok fark var o yüzden benm neden midem bulaniyo onun bulanmiyo yada onun kesesi göründü benimki neden görünmedi diye düşünmeyin ne olur.rabbim hayırlısıyla kucaklarimiza almayı nasip etsin.yureginizi ferah tutun.buradan hayırlı haberlerimizi birbirimize vermek dileğiyle. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de kendiliğimden göbekliyim benim de çıktı. Karnımın sağ tarafında yumruk gibi sertleşme var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
isyan aynı seni gibi düşünüyorum bende...alırsamda bi kaç günlük alcam sanırım...ziyaret etmem gereken bi kaç yer varda...doğum sonrası çok gerekli olacak...olmadı rapor falanda alabilirim belki
ilk bebeişinmi tontişimmmm
göbeğimiz yok ki bizim hamile olduğumuz için karnımız çıkıyor canım:))))
Gunaydin kızlar .. Cokk halsizim ya sabah su ictim onu be cikardımhic bisi yiyemiyorum ben
canım ne zaman basladı bulantıların , bıde sabah kalkjınca hemen cubuk kraker atmaya calıs agzına o bıraz bastırırbenım bıkacgun once dehset bulandı mıgdem ama genel olarak bulantım yok ıstahsızlık cok ,halsızlık aynen bendede var ve uykum var heppp =(
Gunaydin kızlar .. Cokk halsizim ya sabah su ictim onu be cikardımhic bisi yiyemiyorum ben
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
2. ve diğer olan gebeliklerde göbek daha erken çıkıyor zaten ama çok zayıf olan varsa değişebilir.
2 akrabamı da 3 aylık hamileylen görmüştüm.
biri 2. ,biri 3. ydü.en az 6 aylık kadar karınları vardı.
benim zaten göbeğim vardı dediler:)
bend e sanki şimdiden öyle oluyorum gibi:)
biraz göbek varsa normalde dik durarak ,içe çekerek falan belli etmemeye çalışıyoruz:)
ama hamile olduğunu öğrenince insan kendini fazla sıkmıyor ve daha 2 aylık olmadan göbek çıkıyor:)
hamilelikten o hamilelikten demek kalıyor bize de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?