2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kızlar .. Cokk halsizim ya sabah su ictim onu be cikardım hic bisi yiyemiyorum ben

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

2. ve diğer olan gebeliklerde göbek daha erken çıkıyor zaten ama çok zayıf olan varsa değişebilir.
2 akrabamı da 3 aylık hamileylen görmüştüm.
biri 2. ,biri 3. ydü.en az 6 aylık kadar karınları vardı.
benim zaten göbeğim vardı dediler:)
bend e sanki şimdiden öyle oluyorum gibi:)
biraz göbek varsa normalde dik durarak ,içe çekerek falan belli etmemeye çalışıyoruz:)
ama hamile olduğunu öğrenince insan kendini fazla sıkmıyor ve daha 2 aylık olmadan göbek çıkıyor:)
hamilelikten o hamilelikten demek kalıyor bize de:)

Maşallah yaaa... Var ya aslında takmıycaksın tatlım böyle şeyleri. Sakınılan göze çöp batar derler. Dünyaya gelecek olan geliyor işte. Çünkü röntgen bölümünde 3 ay kalmışsın Allah çok büyük nasıl tosun gibi vermiş oğlunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuzucan ne zamandır yazayım diyorum tebrik ederimmmm bebeğini
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Gunaydin kızlar .. Cokk halsizim ya sabah su ictim onu be cikardım hic bisi yiyemiyorum ben

canım senin bir kaç ay böyle gidecek gibi duruyor,kendince neler bulandırmıyor öğrenmeye çalış canım.
ama hiç üzülme halsizlik dışında hiçbir sorun olmaz.

Allah yardımcın olsun
ben şu an tatildeyim,ağustosta iş başı yapıcam bakalım nasıl olacak.
eşim sen çalışamazsın diyor bendeki nazı görünce

bende normalde ağustos ortası gibi ayrılacaktım izne....bakalım acaba hiç ayrılmasammı diyorum ilerisi için lazım olacak bana bi gün bi gündür...

bende normalde ağustos ortası gibi ayrılacaktım izne....bakalım acaba hiç ayrılmasammı diyorum ilerisi için lazım olacak bana bi gün bi gündür...
tatlım bende izinlerimi hep aktardım doğum sonuna..
sadece kardeşim askere gidecek onun için 3 gün alıcam..
doğum sonrası daha önemlii

Ben de kendiliğimden göbekliyim benim de çıktı. Karnımın sağ tarafında yumruk gibi sertleşme var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım bende izinlerimi hep aktardım doğum sonuna..
sadece kardeşim askere gidecek onun için 3 gün alıcam..
doğum sonrası daha önemlii

isyan aynı seni gibi düşünüyorum bende...alırsamda bi kaç günlük alcam sanırım...ziyaret etmem gereken bi kaç yer varda...doğum sonrası çok gerekli olacak...olmadı rapor falanda alabilirim belki

benimde kızımda geç görünmüştü kesede kalp atışıda dr. geç döllenme demişti ama kızım tam sata göre doğdu .bundada erkenden gördük şükürler olsun

isyan aynı seni gibi düşünüyorum bende...alırsamda bi kaç günlük alcam sanırım...ziyaret etmem gereken bi kaç yer varda...doğum sonrası çok gerekli olacak...olmadı rapor falanda alabilirim belki

misk tatillerini biriktir şekerimm benden tavsiye..
ağırlaştıkça izinde almak isteyeceksin..
ben şimdiden büyüdükçe evde yatasım geliyor..
3 ay sıkıcam dişimi ama

bu dönemde hamile kalman senin için büyük şans cnm ya okulda olsaydın .eminim çok zor yaşadıkların ama geçecek cnm

hımm, bilgilendim teşekkürler. evet 5 kilo fazlamla hamile kaldım da normal göbek değil baya rahim büyümesi gibi. ikinci bebek olunca diyosun böyle düşüneyim bari. şimdiden böyleyse sonu ne olacak diyor insan, iş yerinde biraz korkunç görünebiliyosun son aylarda. amaan napiyim artık elimden bişey gelmiyo fazla yemiyorum ki ben, daha iştahım açılmadı o zamanlar gelince dikkat edebilirmiyim bilmem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…