2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr ben daha oncede yazmıstım , mıgde bulantısı olanlar kacıncı haftanızda basladı ve ondan once hıc yokmuydu bulantınız

O zaman kadar iyi olursan bence de öyle yap.
hım hım şimdilik öyle planlıyorum bakalım...rabbimden bişey gelmezde sağlıklı bi şekilde ilerlerse
misk tatillerini biriktir şekerimm benden tavsiye..
ağırlaştıkça izinde almak isteyeceksin..
ben şimdiden büyüdükçe evde yatasım geliyor..
3 ay sıkıcam dişimi ama

evet isyan mantıklı olanda o...belli bi dönem ben bakmak istiyorum bebeğime

canım senin bir kaç ay böyle gidecek gibi duruyor,kendince neler bulandırmıyor öğrenmeye çalış canım.
ama hiç üzülme halsizlik dışında hiçbir sorun olmaz.

Okullar acilana kadar odare ederim de okul acilinca napcam ki ya bide sabahci olcam her sabah midem bulana bulana okula nasil gitceksem insallah o zmana gecer bu durum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

göbeğimiz yok ki bizim hamile olduğumuz için karnımız çıkıyor canım:))))

zaten hamileyim deyince hemen göbeğe bakıyorlar ya sinir oluyorum.benimde göbüş var ama 2 ay önce nasılsa öyle bazen çok şişiyor arada oldu oda

kızlarrr ben daha oncede yazmıstım , mıgde bulantısı olanlar kacıncı haftanızda basladı ve ondan once hıc yokmuydu bulantınız

İlk ogrendigimde benim hic bulantim olmicak sanmistim hatta burda hic belirtim yok diyordum :) beni bekletmedi fazla bulantilarim :)

Okullar acilana kadar odare ederim de okul acilinca napcam ki ya bide sabahci olcam her sabah midem bulana bulana okula nasil gitceksem insallah o zmana gecer bu durum

Okul açılana kadar toparlarsın. Ama sabah kalkar kalkmaz su içme karnını bastır. İlk bebek sanırım bu, umarım kusmaların kısa sürer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım evet senin sorunun aslında çalışacak olman.
ben çalışırken olan ilk gebeliğimde hiç bulantım olmamıştı.
ikincide evdeydim çok bulantım oldu.
yani bulantılarla hiç çalışmadım ama rapor alma imkanın falan olmaz mı canım.

Karnını tuzlu bisküvi ile bastır demek istedim

bişi sorcam. belirtiler farklı olunca cinsiyet farklı oluyo mu, sizde nedir durum. ablam 3 erkek doğurdu şimdi 4. kız, bunda ilk defa midem bulandı demişti yani belirti farklı olunca farklı cinsiyette bebek gibi düşünmüş ama doğrumudurkine??

zaten hamileyim deyince hemen göbeğe bakıyorlar ya sinir oluyorum.benimde göbüş var ama 2 ay önce nasılsa öyle bazen çok şişiyor arada oldu oda
canım ama zaten insan hassas oluyor hamile olduğunu öğrenince ,sıkı giymemeye çalışıyoruz falan ya ,
o yüzden az olan göbek de görünebiliyor bazen.

Bilmiyorum ki ogretmene raporu kolay kolay vermiyorlar gecen yil arkadasim 5 aylik falandi heralde valla 2 ay posetle gezdi kizcagiz izin bile alamadi ben ona cok uzuluyordum rabbim banada vercek heralde diye korkar oldum

Ay ne güzel fatmaipek çıkmasın karnım isterdim. Ben ilk hamileliğimde 4. Ayıma girdiğimde millet beni doğum yapacağım sabıyordu. Resmen şişko muamelesi görüyorsun. Gerçi o zaman bilinçsizdim ve çok yemem gerektiğini düşünüyordum ☺️

canım ama zaten insan hassas oluyor hamile olduğunu öğrenince ,sıkı giymemeye çalışıyoruz falan ya ,
o yüzden az olan göbek de görünebiliyor bazen.

Offf kanayan yaram göbeğim :)

canım kız bebeklerde annede daha fazla bulantı olduğu bilimsel bir gerçekmiş,
ama erkek bebekte de olan var.
benim ilk oğlumda hiç olmadı,
ikincide çok fazla oldu ama 4. ayda azaldı,
annem doğana kadar hep belki kızdır dedi:)
''anne artık her tarafı belli çocuğun erkek olacak diyorum,yok yok bi daha baksın doktor'' diyordu:)))
vucut şekli olarak doğru çıktı ama 2 oğlumda da hep sadece karnım büyüdü.
vücut şeklimde kalçalarım büyük olmasına rağmen kalçalarım hiç dolmadı hamileliğimde.
bir de göğüs uçlarımın rengi fazla koyulaşmadı ,biraz değişiyor tabi ama ;
kızlarda baya koyu oluyormuş göğüs uçları.

Aslinda dogru ya ben niyeyse bugun kalkip su ictim belki oda tetikledi

Canım sıcaktan bunalmışsındır bundan sonra dikkat et. Uyanınca yatakta oturur vaziyette ye bisküviyi. Az bekle öyle kalk. Bakalım bir de böyle dene. O kusmaları çok iyi bilirim o yüzden yıllarca çocuk istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…