:))))))))))))))))))😄😃 evet tabi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hım hım şimdilik öyle planlıyorum bakalım...rabbimden bişey gelmezde sağlıklı bi şekilde ilerlerseO zaman kadar iyi olursan bence de öyle yap.
misk tatillerini biriktir şekerimm benden tavsiye..
ağırlaştıkça izinde almak isteyeceksin..
ben şimdiden büyüdükçe evde yatasım geliyor..
3 ay sıkıcam dişimi ama
canım senin bir kaç ay böyle gidecek gibi duruyor,kendince neler bulandırmıyor öğrenmeye çalış canım.
ama hiç üzülme halsizlik dışında hiçbir sorun olmaz.
Gunaydin kızlar .. Cokk halsizim ya sabah su ictim onu be cikardımhic bisi yiyemiyorum ben
canım ne zaman basladı bulantıların , bıde sabah kalkjınca hemen cubuk kraker atmaya calıs agzına o bıraz bastırırbenım bıkacgun once dehset bulandı mıgdem ama genel olarak bulantım yok ıstahsızlık cok ,halsızlık aynen bendede var ve uykum var heppp =(
Sabah bulantilarim 6 haftaya girdigimde basladi canim kraker ilk basta cozum ya yiyemeyince dusup kaliyo insan
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kızlarrr ben daha oncede yazmıstım , mıgde bulantısı olanlar kacıncı haftanızda basladı ve ondan once hıc yokmuydu bulantınız
göbeğimiz yok ki bizim hamile olduğumuz için karnımız çıkıyor canım:))))
kızlarrr ben daha oncede yazmıstım , mıgde bulantısı olanlar kacıncı haftanızda basladı ve ondan once hıc yokmuydu bulantınız
Okullar acilana kadar odare ederim de okul acilinca napcam ki ya bide sabahci olcam her sabah midem bulana bulana okula nasil gitceksem insallah o zmana gecer bu durum
Okullar acilana kadar odare ederim de okul acilinca napcam ki ya bide sabahci olcam her sabah midem bulana bulana okula nasil gitceksem insallah o zmana gecer bu durum
Okul açılana kadar toparlarsın. Ama sabah kalkar kalkmaz su içme karnını bastır. İlk bebek sanırım bu, umarım kusmaların kısa sürer
Günaydın anne adaylari listede adımı görünce bir tuhaf mutlu oldum teşekkür ederim.simdi mide bulantisi demissiniz benim ilk gebeligimde öğrendiğim gibi başlamıştı va çok hastanede yattım 6. ayda hafiflemisti şimdi ise bunda hiç mide bulantısı yasamiyorum sabahları uyarınca çok açılmış oluyorum hatta. ve önceki kızımın ultrason resimlerine de baktım daha geç gorunmus kesemiz bunda ise 5 haftalikken gördük çok şükür yani anlatmak istediğim aynı annenin bile iki hamileliği arasında çok fark var o yüzden benm neden midem bulaniyo onun bulanmiyo yada onun kesesi göründü benimki neden görünmedi diye düşünmeyin ne olur.rabbim hayırlısıyla kucaklarimiza almayı nasip etsin.yureginizi ferah tutun.buradan hayırlı haberlerimizi birbirimize vermek dileğiyle. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ama zaten insan hassas oluyor hamile olduğunu öğrenince ,sıkı giymemeye çalışıyoruz falan ya ,zaten hamileyim deyince hemen göbeğe bakıyorlar ya sinir oluyorum.benimde göbüş var ama 2 ay önce nasılsa öyle bazen çok şişiyor arada oldu oda
canım evet senin sorunun aslında çalışacak olman.
ben çalışırken olan ilk gebeliğimde hiç bulantım olmamıştı.
ikincide evdeydim çok bulantım oldu.
yani bulantılarla hiç çalışmadım ama rapor alma imkanın falan olmaz mı canım.
zaten hamileyim deyince hemen göbeğe bakıyorlar ya sinir oluyorum.benimde göbüş var ama 2 ay önce nasılsa öyle bazen çok şişiyor arada oldu oda
Karnını tuzlu bisküvi ile bastır demek istedim
canım ama zaten insan hassas oluyor hamile olduğunu öğrenince ,sıkı giymemeye çalışıyoruz falan ya ,
o yüzden az olan göbek de görünebiliyor bazen.
Dualarımız seninle ve sıkıntısı olan tüm annelerimizle,Rabbimin izniyle ve hayırlısıyla hiçbir şey olmayacak
Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor
EVET CNM BERABER GÖRÜNÜYOR SEN GİTTİN Mİ DOKTORA
bişi sorcam. belirtiler farklı olunca cinsiyet farklı oluyo mu, sizde nedir durum. ablam 3 erkek doğurdu şimdi 4. kız, bunda ilk defa midem bulandı demişti yani belirti farklı olunca farklı cinsiyette bebek gibi düşünmüş ama doğrumudurkine??
Aslinda dogru ya ben niyeyse bugun kalkip su ictim belki oda tetikledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?