2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Offf kanayan yaram göbeğim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşim kilo almışsın sen göbeğin çıkmış diyordu daha önce ,bend e içimden bi hamile kalsam da saklansa şu göbek diyordum.
doğum sonrası da sıkılaştırcaz inşallah artık.:)

Kızlarda kusma çok fazla dediğin gibi canım. Sonuçta bir bedende iki kadın cinsine ait hormon patlaması. Bu hamileliğimde kollarımda ve göğsümde beyaz kıl çıktı :) tövbe bismillah cımbızla aldım

Kızlarda kusma çok fazla dediğin gibi canım. Sonuçta bir bedende iki kadın cinsine ait hormon patlaması. Bu hamileliğimde kollarımda ve göğsümde beyaz kıl çıktı :) tövbe bismillah cımbızla aldım

cnm okul açılana kadar 14 15 haftalık olursun o zamana bukadar etkili olmaz sanırım bhcg düşmeye başlıyor ya

kızlarrr ben daha oncede yazmıstım , mıgde bulantısı olanlar kacıncı haftanızda basladı ve ondan once hıc yokmuydu bulantınız

Benim hiç yokken bu hafta yani 6. haftada başladı canım..
bigün tavuk pişirdim o çiğ et midemi bulandırdı yarıda bıraktım eşime, tavuktan nefret ediyorum şimdi, görmeye tahammüşüm yok böğğhkkk
midem de 1-2 gün baya bulandı bir kere çıkardım bile, ama şmdi acıktıkça ya da yolda falan bulanıyor sadece

Bende kese için çok rahattım. Hamilelik belirtilerim olmadığı için evhamlanıyorum galiba. Aslında herkes aynı gecırmez ama ne bileyim işte günler geçmiyor

Merhaba kızlar
Doktordan geliyorum ataşehir şifa da doktor B'ni mahfetti kürtaj dedi direk kese biçimi kötü dedi

Ağlayarak çıktım medical parka geldim burdaki doktorun Allah'tan korkusu var dediki umutlanma harp etme kendini ama mahçup öldünüz durunlar oldu mucizeler hep olur bu bebeğin sana zararı yok bekleyelim dedi pazartesi tekrar gel ondan sonraki zaman da bekleriz takip edelim alllahın işi hayırlısı ise olur zaten dedi

Ataşehirdeki doktor benim için önemli olan bilişden böle bahsetti ya asla gitmemk istemiyorm oraya dha 6 hafta 3 günüz

Yol kesesi varmı diorum ataşehir şifadalşne var ama büyük dior çok acımasız çok

eşim kilo almışsın sen göbeğin çıkmış diyordu daha önce ,bend e içimden bi hamile kalsam da saklansa şu göbek diyordum.
doğum sonrası da sıkılaştırcaz inşallah artık.:)

Hahaha bana da diyor ne zaman spora başlıycaksın diye. Ama kendisi aynaya bakmıyor. Bu adamlar gerçekten tuhaf :)

ay evet aynı durumdayım haftaya salı veya çarşamba gidicem doktora 7+3 filan olucam, inşallah duyalım artık şu güzel pıt pıt sesini içimize su serpilsinn

İnşallah canım günler çabuk geçsin bir an önce duyalım pıtpıtları😄

Kızlar haftaya çarşamba doktor çağırdı bebeği ve kalp atışını duymaya.üstten baktı mesane dolu olursa daha iyi görünürmüş ama bana kağıt falan vermedi ya.siz kendiniz mi istediniz.

Son düzenleme:
2.doktorun dediği gibi bekle canım,inşallah düzelir kendine gelir.Allahtan ümit kesilmez.

hee anladım genelleme yapamıycaz burdan bişey çıkmaz. çünkü benle tamamen farklı söylediklerin. benim kızımda da bulantım hiç olmadı, şimdi de yok bulantı.göğüs uçları meselesi de yoktu bende ama kızım oldu. neyse yaa öğreniriz cinsiyetini sağlıkla devam etsin de. yanlız annenin inadı güzelmiş, inanmak önemli:)))

Kızlar haftaya çarşamba doktor çağırdı bebeği ve kalp atışını duymaya.üstten baktı mesane dolu olursa daha iyi görünürmüş ama bana kağıt falan vermedi ya.siz kendiniz mi istediniz.

2 gidişimde de sıkışık gitmedim ve net göründü benim.cihazlarla mı alakalıdır nedir?
resmi de kendisi veriyor doktorum.
devlete mı gidiyorsun?

Bol su iç muayene anına kadar canım. O zaman çok güzel görünür

Canım ümidini kaybetme pazartesiye kadar bekle allahtan ümit kesilmez medicaldeki doktor kese şekli için ne dedi

canım bekle bence de ama bu haber bile çok üzdü beni.
inşallah hamileliğin devam eder canım ya,
Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
canım bekle bence de ama bu haber bile çok üzdü beni.
inşallah hamileliğin devam eder canım ya,
Allah yardımcın olsun.

Ablacım çok üzgünüm kendimi nasıl toplıcam bilemiyorum çıkış yolu bulamıyorum ağlayıp duruyorm annem geleyim dedi ama kimseyi görmek istemiyorm doktor 2 gün rapor verdi bana Allah'tan ümit kesilmez dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…