Offf kanayan yaram göbeğim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kız bebeklerde annede daha fazla bulantı olduğu bilimsel bir gerçekmiş,
ama erkek bebekte de olan var.
benim ilk oğlumda hiç olmadı,
ikincide çok fazla oldu ama 4. ayda azaldı,
annem doğana kadar hep belki kızdır dedi:)
''anne artık her tarafı belli çocuğun erkek olacak diyorum,yok yok bi daha baksın doktor'' diyordu:)))
vucut şekli olarak doğru çıktı ama 2 oğlumda da hep sadece karnım büyüdü.
vücut şeklimde kalçalarım büyük olmasına rağmen kalçalarım hiç dolmadı hamileliğimde.
bir de göğüs uçlarımın rengi fazla koyulaşmadı ,biraz değişiyor tabi ama ;
kızlarda baya koyu oluyormuş göğüs uçları.
''anne artık her tarafı belli çocuğun erkek olacak diyorum,yok yok bi daha baksın doktor'' diyordu:)))
vücut şeklimde kalçalarım büyük olmasına rağmen kalçalarım hiç dolmadı hamileliğimde.
evet ilkim olacak benim...çok bekletti biliyormusun beni
Bilmiyorum ki ogretmene raporu kolay kolay vermiyorlar gecen yil arkadasim 5 aylik falandi heralde valla 2 ay posetle gezdi kizcagiz izin bile alamadi ben ona cok uzuluyordum rabbim banada vercek heralde diye korkar oldum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kızlarrr ben daha oncede yazmıstım , mıgde bulantısı olanlar kacıncı haftanızda basladı ve ondan once hıc yokmuydu bulantınız
ewet yaabu ewham herkese gelır galıba :) gecen hafta kese ıcın gayet ıyıydım ama kalp atısını hayal edemıyorum bıle ımkansız gıbı gelıyo bana. belkı de kendımızı anne gıbı hıssedecegımız ılk an oldugu ıcın hayal edemıyoruzdur olabılır mı ?
eşim kilo almışsın sen göbeğin çıkmış diyordu daha önce ,bend e içimden bi hamile kalsam da saklansa şu göbek diyordum.
doğum sonrası da sıkılaştırcaz inşallah artık.:)
ay evet aynı durumdayım haftaya salı veya çarşamba gidicem doktora 7+3 filan olucam, inşallah duyalım artık şu güzel pıt pıt sesini içimize su serpilsinn
2.doktorun dediği gibi bekle canım,inşallah düzelir kendine gelir.Allahtan ümit kesilmez.Merhaba kızlar
Doktordan geliyorum ataşehir şifa da doktor B'ni mahfetti kürtaj dedi direk kese biçimi kötü dedi
Ağlayarak çıktım medical parka geldim burdaki doktorun Allah'tan korkusu var dediki umutlanma harp etme kendini ama mahçup öldünüz durunlar oldu mucizeler hep olur bu bebeğin sana zararı yok bekleyelim dedi pazartesi tekrar gel ondan sonraki zaman da bekleriz takip edelim alllahın işi hayırlısı ise olur zaten dedi
Ataşehirdeki doktor benim için önemli olan bilişden böle bahsetti ya asla gitmemk istemiyorm oraya dha 6 hafta 3 günüz
Yol kesesi varmı diorum ataşehir şifadalşne var ama büyük dior çok acımasız çok
2.doktorun dediği gibi bekle canım,inşallah düzelir kendine gelir.Allahtan ümit kesilmez.
Kızlar haftaya çarşamba doktor çağırdı bebeği ve kalp atışını duymaya.üstten baktı mesane dolu olursa daha iyi görünürmüş ama bana kağıt falan vermedi ya.siz kendiniz mi istediniz.
Kızlar haftaya çarşamba doktor çağırdı bebeği ve kalp atışını duymaya.üstten baktı mesane dolu olursa daha iyi görünürmüş ama bana kağıt falan vermedi ya.siz kendiniz mi istediniz.
Merhaba kızlar
Doktordan geliyorum ataşehir şifa da doktor B'ni mahfetti kürtaj dedi direk kese biçimi kötü dedi
Ağlayarak çıktım medical parka geldim burdaki doktorun Allah'tan korkusu var dediki umutlanma harp etme kendini ama mahçup öldünüz durunlar oldu mucizeler hep olur bu bebeğin sana zararı yok bekleyelim dedi pazartesi tekrar gel ondan sonraki zaman da bekleriz takip edelim alllahın işi hayırlısı ise olur zaten dedi
Ataşehirdeki doktor benim için önemli olan bilişden böle bahsetti ya asla gitmemk istemiyorm oraya dha 6 hafta 3 günüz
canım bekle bence de ama bu haber bile çok üzdü beni.Merhaba kızlar
aynen öyle üzülmek elde değil ama bebeğin ve bizim için hayırlısı buysa elden bir şey gelmiyor.Inşallah canım kanamamın olmaması rahatlatıyor bizi bebek bizim için hayırlısı ise kalsın diyorum
canım bekle bence de ama bu haber bile çok üzdü beni.
inşallah hamileliğin devam eder canım ya,
Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?