Bol su iç muayene anına kadar canım. O zaman çok güzel görünür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ümidini kaybetme pazartesiye kadar bekle allahtan ümit kesilmez medicaldeki doktor kese şekli için ne dedi
canım karından bakmak için idrar kesesinin dolu olması gerekmiş ama vajinal için bu dezavantajmış.
ben de ilk ultrasona giderken içtim de içtim suyu:)
ve doktor vajinal baktı ama bana tuvalete git demedi hiç,daha sonra gittiğim doktor önce üstten baktı sonra da tuvaleti kullan bir de vajinal bakalım dedi.
bazıları uğraşmak istemiyor heralde .
insan sanki kendi suçuymuş gibi hissediyor,etrafa hamileliğini söylediği için kendine kızıyor.Ablacım çok üzgünüm kendimi nasıl toplıcam bilemiyorum çıkış yolu bulamıyorum ağlayıp duruyorm annem geleyim dedi ama kimseyi görmek istemiyorm doktor 2 gün rapor verdi bana Allah'tan ümit kesilmez dua edicem
Merhaba kızlar
Doktordan geliyorum ataşehir şifa da doktor B'ni mahfetti kürtaj dedi direk kese biçimi kötü dedi
Ağlayarak çıktım medical parka geldim burdaki doktorun Allah'tan korkusu var dediki umutlanma harp etme kendini ama mahçup öldünüz durunlar oldu mucizeler hep olur bu bebeğin sana zararı yok bekleyelim dedi pazartesi tekrar gel ondan sonraki zaman da bekleriz takip edelim alllahın işi hayırlısı ise olur zaten dedi
Ataşehirdeki doktor benim için önemli olan bilişden böle bahsetti ya asla gitmemk istemiyorm oraya dha 6 hafta 3 günüz
Yol kesesi varmı diorum ataşehir şifadalşne var ama büyük dior çok acımasız çok
Canım sıcaktan bunalmışsındır bundan sonra dikkat et. Uyanınca yatakta oturur vaziyette ye bisküviyi. Az bekle öyle kalk. Bakalım bir de böyle dene. O kusmaları çok iyi bilirim o yüzden yıllarca çocuk istemedim
maşallah canım duyulur artık Allah ın izniyle.Evet canım vajinal için boş olmalı. Ben vajinal bakmadınlar diye hala gitmedim doktora. Yarın kan ve idrar testi yaptıracağım öbürgün de doktora. Sanırım artık kalp sesi duyulacaksa duyulur. İlkinde 8. Haftada duymuştum
Evet canım vajinal için boş olmalı. Ben vajinal bakmadınlar diye hala gitmedim doktora. Yarın kan ve idrar testi yaptıracağım öbürgün de doktora. Sanırım artık kalp sesi duyulacaksa duyulur. İlkinde 8. Haftada duymuştum
cnm okul açılana kadar 14 15 haftalık olursun o zamana bukadar etkili olmaz sanırım bhcg düşmeye başlıyor ya
Ablacım çok üzgünüm kendimi nasıl toplıcam bilemiyorum çıkış yolu bulamıyorum ağlayıp duruyorm annem geleyim dedi ama kimseyi görmek istemiyorm doktor 2 gün rapor verdi bana Allah'tan ümit kesilmez dua edicem
sen hepsini birarada çıkaracaksın az daha beklesen cinsiyetide belli olcak
Benimde sat aynı ben keseyi gördüm kalp atışı bekliyorum cuma gel dedi Dr sende durumlar nasil😊
maşallah canım duyulur artık Allah ın izniyle.
ne güzel sabırlısın aslında en mantıklısı bu ama bekleyemiyoruz işte.
guzel anne adaylari herkese merhaba, benim cok kasik ve karin dibi agrilarim oluyor sizde de var mi normal dedi drum ama bazen uzun bi sure gecmiyor.. birde mide bulantisi aserme gibi belirtilerimde yokk. benim gibi olanlar var mi acabaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben im ilk oğlumda;
ilk ultrasonumda 3 aylıktı ve erken daha ama erkeğe benziyor demişti doktor.
yani ilk ultrasonda cinsiyet öğrenen örnek de var:))
İnsllah canim simdi biraz iyiyim .. Yarin sabah ta dedigini yapicam insaalah
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bu yoruma göre ben erkek annesine benziyorumErkek bebeği olacak anne adaylarında görülen belirtiler:
Erkek bebeği olacak anne gebeliğin ilk aylarında mide bulantısı sorunu yaşamaz, idrar renginde koyulaşma görülmeye başlar
Ekşi ve tuzlu yiyeceklere olan istek artar, et tüketimi artar, karnınızın ön ve üst kısmı ileriye doğru belirginleşir, bebeğin kal atım hızı genelde 140ın altında olur.
Erkek bebeğe gebe olan annelerde ayak ve bacak bölgesinde soğuğa olan hassasiyet artar, anne adayının özellikle bacak tüyleri daha çabuk uzar.
Anne adayı genelde süt ve süt ürünlerine aş erer, erkek bebek gebeliklerinde anne daha çekici ve güzel olur.
Erkek bebek gebeliklerinde hamileliğin ilk dönemlerinde hastalık belirtileri görülmez rahat bir gebelik başlar.
Kız bebeği olacak anne adaylarında görülen belirtiler:
Kız bebeği olacak annelerin gebelikleri sıkıntılı başlar ve ilk dönemlerde anne adayları kolay hastalanırlar, kız bebeği olacak anne adaylarında daha çok kusma ve mide bulantısı sorunu olur.
bazı kız bebek gebeliklerinde anne adayının saçlarında kırmızı lekelenmeler olur, kız bebek gebeliklerinde anne adayı daha çok tatlı ve meyveler aş erer, anne adaylarının idrarı çok koyulaşır, kız bebek gebeliklerinde anne adayı bütün güzelliğini kız bebeğe verdiği için çirkin görünür.
Kız bebek gebeliklerinde bebeğin kalp atış hızına baktığımızda 140 civarlarında değerler görünür. Kız bebek gebeliklerinde bebek aşağıya doğru yerleşir anne adayının basen ve kalça bölgesinde kilo artışı görülür.
Kız bebek gebeliklerinde anne adayının sağ ve sol göğüsleri arasında fark vardır. Sol göğüs sağ göğse göre daha büyük görünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?