cinsiyet hangi haftalarsa belli oluyordu :))
çin takvimine bakan var mı :)
Hahaha çok iyiydi lylycim :))) tek seferde.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu yoruma göre ben erkek annesine benziyorum
bir de kızlar ben aşırı üşüyorum özellikle akşamları.tüylerim hep diken diken.
eşim ve ablam da bebek kandan beslendiği için diyorlar.
Çin takvimi ilkinde tutmadı canım. O yüzden hiçbir belirti ve takvime bakmıyorum. Cinsiyet en iyi 16. Hafta belli olur. Tabi bebeğin keyfine de bağlı. Erkekse 12. Hafta da gösterebilir.
baktım mayısta kaldıysam kız gösteriyor :)sen baktınmı
bir arkadaş haziran temmuz gibi gebe kalanların çoğunun kız olduğunu söyledi .tabi hepsi varsayım.
kızımda çin takvimi tutmadı sadece rus takvimi tutuyordu.
benim bebek şubattan kalma zaten hangi takvime baksam tutmayacak
görümcemin ve arkadaşlarının tutmuş sözde.o baktırdı bana da.Çin takvimi ilkinde tutmadı canım. O yüzden hiçbir belirti ve takvime bakmıyorum. Cinsiyet en iyi 16. Hafta belli olur. Tabi bebeğin keyfine de bağlı. Erkekse 12. Hafta da gösterebilir.
öyle de canım sonraki hamileliklerde daha rahat olacağını sanarken insan,ben gittikçe pimpiriklenmeye başladım.
şimdiden 3 doktor gezdim:)
bir de canım yaşım diğerlerine göre daha fazla diye mi bilemiyorum.sanki bel ağrısı ve bazı hassaslık şikayetleri bu hamileliğimde daha hissedilir şekilde.
fatma arkadaşımız da kızlarda erken gebelik sıkıntıları daha çok olur yazmış ya,
belki de kızdır bilemiyorum.
insan sanki kendi suçuymuş gibi hissediyor,etrafa hamileliğini söylediği için kendine kızıyor.
hatta sonra hamile kaldığında ,bari bunu hemen söyleme yine düşerse bari kimse duymasın,gibi saçma sapan sözler duyuyorsun.
ben de yaşadım canım bunları.
ama inşallah senin böyle olmaz .
aslında hiç bir kötü belirtin yok canım,stres yapıp bebeğini de üzme ,belki sana tutunmaya çalışıyordur.
baktım mayısta kaldıysam kız gösteriyor :)
ya sağlıklı olması en önemlisi tabiki de ama işte insan merak ediyor
görümcemin ve arkadaşlarının tutmuş sözde.o baktırdı bana da.
sağlıklı olsun tek dileğim o.
keşke bende üşüsem alev alev yanıyorum bazen ayak altlarım daha çok yanıyor
2 gidişimde de sıkışık gitmedim ve net göründü benim.cihazlarla mı alakalıdır nedir?
resmi de kendisi veriyor doktorum.
devlete mı gidiyorsun?
İnşallah kızdır canım Allah gönlüne göre ve sağlıklı versin. Bel ağrısı bende de var. Kıllanma oldu mu sende? Etten tiksinme? Aslında bu belirtilerin hiçbiri cinsiyeti anlamaya yaramıyor
bu yoruma göre ben erkek annesine benziyorum
bir de kızlar ben aşırı üşüyorum özellikle akşamları.tüylerim hep diken diken.
eşim ve ablam da bebek kandan beslendiği için diyorlar.
ben baktım kız görülüyor....rüyamda da gördüm iki defa kızmış:26:
keşke bende üşüsem alev alev yanıyorum bazen ayak altlarım daha çok yanıyor
Ablacım hissettiklerimi yaşamışsın diyecek sözüm yok sana beni görmeden anca yaşayan anlar aynı şeyler geçiyor içimden
Kendime kızıyorm herkese söledim kendime kızıyorm daha sölemem diyorum
Dediğini yapıcam durcam beklicem bebeğim için ümidimi kaybetmicem
Sağlıkla kucağına al canım
muhtemelen ondan canım.cihazlar çoğu devlet hastanesinde iyi değil.Evet devlete gittim.
ben de geçen gün aldım makine ile 2 gün sonra bayağı uzamışlardı,hormonlar bayağı çalışıyorevet canım daha hamileliğimi öğrenmeden önce bacak tüylerim epilasyondan daha 15 gün bile olmamasına rağmen baya belirgin çıkmıştı.
3 haftadan sonra başlardı normalde.
ve damarlar çok belirgindi,
bir de sağ elimde çay dökülmüştü yıllar önce ama hiç bir iz kalmamıştı,orda hafif bir renk değişmesi oldu sanki iz gibi.
pigment artışı oluyormuş gebelikte ve eski izler belirginleşiyormuş ya da yeni lekeler çıkabiliyormuş diye okumuştum.
bir de yüzüm nerdeyse hep sivilceli,biri geçse biri çıkıyor ,
burnumun ucunda çıkmış dün de küçük ama belli oluyor kırmızı kırmızı:)
benim de kız çıktı takvimde.rüyamda erkek gördümben baktım kız görülüyor....rüyamda da gördüm iki defa kızmış:26:
bana da muhtemelen demir eksikliği çıkıcak gibi geliyor.memlekete gidicem orda çıkıcam doktora.ona danışırım olmazsa evime dönünce kendi doktoruma.Tatlım doktoruna danış, demir gerekli olabilir. Kansızlık üşütür. Erkek istiyorsun sanırım :) Rabbim nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?