2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cinsiyet hangi haftalarsa belli oluyordu :))
çin takvimine bakan var mı :)

sen baktınmı
bir arkadaş haziran temmuz gibi gebe kalanların çoğunun kız olduğunu söyledi .tabi hepsi varsayım.
kızımda çin takvimi tutmadı sadece rus takvimi tutuyordu.

benim bebek şubattan kalma zaten hangi takvime baksam tutmayacak

cinsiyet hangi haftalarsa belli oluyordu :))
çin takvimine bakan var mı :)

Çin takvimi ilkinde tutmadı canım. O yüzden hiçbir belirti ve takvime bakmıyorum. Cinsiyet en iyi 16. Hafta belli olur. Tabi bebeğin keyfine de bağlı. Erkekse 12. Hafta da gösterebilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahaha çok iyiydi lylycim :))) tek seferde.

öyle de canım sonraki hamileliklerde daha rahat olacağını sanarken insan,ben gittikçe pimpiriklenmeye başladım.
şimdiden 3 doktor gezdim:)
bir de canım yaşım diğerlerine göre daha fazla diye mi bilemiyorum.sanki bel ağrısı ve bazı hassaslık şikayetleri bu hamileliğimde daha hissedilir şekilde.
fatma arkadaşımız da kızlarda erken gebelik sıkıntıları daha çok olur yazmış ya,
belki de kızdır bilemiyorum.

bu yoruma göre ben erkek annesine benziyorum

bir de kızlar ben aşırı üşüyorum özellikle akşamları.tüylerim hep diken diken.
eşim ve ablam da bebek kandan beslendiği için diyorlar.

keşke bende üşüsem alev alev yanıyorum bazen ayak altlarım daha çok yanıyor

benim de biri tutuyor biri tutmuyor canım.
o yüzden ben de hiç bakmıyorum artık .
yine de şöyle fala inanma ,falsız da kalma mantığıyla göz ucuyla :)baktığımda kız yazıyor ama önceki de kızdı takvime göre tutmadı:)

baktım mayısta kaldıysam kız gösteriyor :)
ya sağlıklı olması en önemlisi tabiki de ama işte insan merak ediyor

görümcemin ve arkadaşlarının tutmuş sözde.o baktırdı bana da.
sağlıklı olsun tek dileğim o.

İnşallah kızdır canım Allah gönlüne göre ve sağlıklı versin. Bel ağrısı bende de var. Kıllanma oldu mu sende? Etten tiksinme? Aslında bu belirtilerin hiçbiri cinsiyeti anlamaya yaramıyor

Ablacım hissettiklerimi yaşamışsın diyecek sözüm yok sana beni görmeden anca yaşayan anlar aynı şeyler geçiyor içimden

Kendime kızıyorm herkese söledim kendime kızıyorm daha sölemem diyorum

Dediğini yapıcam durcam beklicem bebeğim için ümidimi kaybetmicem

Amin canım hepsi Allah'tan gelen emanet bize... Sahipleri bizler değiliz ki... Sağlıktan öte hepsi yalan

evet canım daha hamileliğimi öğrenmeden önce bacak tüylerim epilasyondan daha 15 gün bile olmamasına rağmen baya belirgin çıkmıştı.
3 haftadan sonra başlardı normalde.
ve damarlar çok belirgindi,
bir de sağ elimde çay dökülmüştü yıllar önce ama hiç bir iz kalmamıştı,orda hafif bir renk değişmesi oldu sanki iz gibi.
pigment artışı oluyormuş gebelikte ve eski izler belirginleşiyormuş ya da yeni lekeler çıkabiliyormuş diye okumuştum.
bir de yüzüm nerdeyse hep sivilceli,biri geçse biri çıkıyor ,
burnumun ucunda çıkmış dün de küçük ama belli oluyor kırmızı kırmızı:)

bu yoruma göre ben erkek annesine benziyorum

bir de kızlar ben aşırı üşüyorum özellikle akşamları.tüylerim hep diken diken.
eşim ve ablam da bebek kandan beslendiği için diyorlar.

Tatlım doktoruna danış, demir gerekli olabilir. Kansızlık üşütür. Erkek istiyorsun sanırım :) Rabbim nasip etsin inşallah

canım bütün kötü haberlere gerçekten üzülüyorum.
ama seninle uzun süredir yazıştığımız için belki de senin üzüntüne daha çok üzüldüm.
dur bakalım ne kanaman var ,ne ağrın.
Allah tan ümit kesilmez.

Evet devlete gittim.
muhtemelen ondan canım.cihazlar çoğu devlet hastanesinde iyi değil.

ben de geçen gün aldım makine ile 2 gün sonra bayağı uzamışlardı,hormonlar bayağı çalışıyor

ben baktım kız görülüyor....rüyamda da gördüm iki defa kızmış:26:
benim de kız çıktı takvimde.rüyamda erkek gördüm

Tatlım doktoruna danış, demir gerekli olabilir. Kansızlık üşütür. Erkek istiyorsun sanırım :) Rabbim nasip etsin inşallah

bana da muhtemelen demir eksikliği çıkıcak gibi geliyor.memlekete gidicem orda çıkıcam doktora.ona danışırım olmazsa evime dönünce kendi doktoruma.
aslında gönlümden kız geçiyor ama önce sağlık diyorum yine :)

kızlar ben de bu ay başında rüyamda;
iki tane pozitif çıkan gebelik testi görmüştüm yan yana ,renkleri böyle çok tatlı bir pembeydi çizgilerin.
acaba hamile kalıcam da kız mı olacak diye kendi kendime demiştim ,hatta iki tane diye belki ikizdir bile demiştim:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…