evet canım daha hamileliğimi öğrenmeden önce bacak tüylerim epilasyondan daha 15 gün bile olmamasına rağmen baya belirgin çıkmıştı.
3 haftadan sonra başlardı normalde.
ve damarlar çok belirgindi,
bir de sağ elimde çay dökülmüştü yıllar önce ama hiç bir iz kalmamıştı,orda hafif bir renk değişmesi oldu sanki iz gibi.
pigment artışı oluyormuş gebelikte ve eski izler belirginleşiyormuş ya da yeni lekeler çıkabiliyormuş diye okumuştum.
bir de yüzüm nerdeyse hep sivilceli,biri geçse biri çıkıyor ,
burnumun ucunda çıkmış dün de küçük ama belli oluyor kırmızı kırmızı:)
canım bütün kötü haberlere gerçekten üzülüyorum.
ama seninle uzun süredir yazıştığımız için belki de senin üzüntüne daha çok üzüldüm.
dur bakalım ne kanaman var ,ne ağrın.
Allah tan ümit kesilmez.
benim de kız çıktı takvimde.rüyamda erkek gördüm
muhtemelen ondan canım.cihazlar çoğu devlet hastanesinde iyi değil.
ben de geçen gün aldım makine ile 2 gün sonra bayağı uzamışlardı,hormonlar bayağı çalışıyor
benim de kız çıktı takvimde.rüyamda erkek gördüm
bana da muhtemelen demir eksikliği çıkıcak gibi geliyor.memlekete gidicem orda çıkıcam doktora.ona danışırım olmazsa evime dönünce kendi doktoruma.
aslında gönlümden kız geçiyor ama önce sağlık diyorum yine :)
Sağol ablacım. 6 3 olduk 8 e kadar beklicem allah yüzünüze gülsün inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben de bu ay başında rüyamda;
iki tane pozitif çıkan gebelik testi görmüştüm yan yana ,renkleri böyle çok tatlı bir pembeydi çizgilerin.
acaba hamile kalıcam da kız mı olacak diye kendi kendime demiştim ,hatta iki tane diye belki ikizdir bile demiştim:)))))
Sabah bulantilarim 6 haftaya girdigimde basladi canim kraker ilk basta cozum ya yiyemeyince dusup kaliyo insan
Hayırlısıyla bu bulantılı gunlerınde gecer ıns , ama moralını bozma yıyemıyorum bebegım beslenemıyor dıe olurmus boyle ılk 3 ay bıse olmazmıs
şu an hiç kestiremiyorum ne zaman başladığını :26::26:
2 GÜN ÖNCE HCG 3070 İdi 40 saat sonra test yaptık bu sefer 4189 çıkı. daha fazla artması gerekmiyor muydu?
korkuyorum. yarın sabah kontrolüm var ama dayanamıyorum
Şekli pek beğenmedi ama kanamalar bile düzeliyor buda düzelir bekki dedi
Sabah bulantilarim 6 haftaya girdigimde basladi canim kraker ilk basta cozum ya yiyemeyince dusup kaliyo insan
Hayırlısıyla bu bulantılı gunlerınde gecer ıns , ama moralını bozma yıyemıyorum bebegım beslenemıyor dıe olurmus boyle ılk 3 ay bıse olmazmıs
ben üç ay boyunca hiçbirşey yiyemedim saddece iki gündür yiyorum ama malesef sabah bulantıları bazen devam ediyor çubuk kraker ve uyanır uyanmaz da kahvaltı yapmak gerekiyor benden artık kan geliyor allah hepnizin yardımcısı olsun aşırısı çok berbat
bişi sorcam. belirtiler farklı olunca cinsiyet farklı oluyo mu, sizde nedir durum. ablam 3 erkek doğurdu şimdi 4. kız, bunda ilk defa midem bulandı demişti yani belirti farklı olunca farklı cinsiyette bebek gibi düşünmüş ama doğrumudurkine??
selammmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr merhabaaaaaaaa bugün çokkkkkk heyecanlıyımmmm akşama doğru doktora randevum varrr acaba cinsiyetini görebilir mi doktor ?
Şekli pek beğenmedi ama kanamalar bile düzeliyor buda düzelir bekki dedi
BANA CEVAP VEREN OLMADI.
6. haftadayım betahcg yine 2 kat mı artmalı 2 günde
İlk ogrendigimde benim hic bulantim olmicak sanmistim hatta burda hic belirtim yok diyordum :) beni bekletmedi fazla bulantilarim :)
Bende oyle dusunuyorum aslında sanırım erken sevınmek ıcın=)
Benim hiç yokken bu hafta yani 6. haftada başladı canım..
bigün tavuk pişirdim o çiğ et midemi bulandırdı yarıda bıraktım eşime, tavuktan nefret ediyorum şimdi, görmeye tahammüşüm yok böğğhkkk
midem de 1-2 gün baya bulandı bir kere çıkardım bile, ama şmdi acıktıkça ya da yolda falan bulanıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?