2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


İnşallah canım, benim ilk çocuğum kız prenses :) acayip sivilcelrnmiştim ve çirkinleşmiştim ilk ay. Resimlerim var bakamıyorum o kadar yani. Ama bazıları da güzelleşiyormuş. Anlamadım gitti. Koladan da nefret etmiştim şimdi içiyorum. İçim yanıyor. İlk hamileliğimde çok keyifsizdim ve hastaydım sanırım kusmalar nedeniyle sürekli safra çıkarmaktan. Şimdi çok mutluyum kusma ve koku hassasiyeti olmadığından. İlk hamileliğimde bu kadar yorgun değildim. Belki yaşın etkisi de olabilir. Bu gebelikte tüm gün uyuyorum geceleri ayak bileklerim ağrıyor uyutmuyor. İlk hamileliğimde göğüs kaşıntım şimdikinin 3 katı falandı. Şimdi de kaşıntı var ama acı daha fazla.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Sağol ablacım. 6 3 olduk 8 e kadar beklicem allah yüzünüze gülsün inşallah


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Hiç belli olmaz canım... Dediğin gibi sağlıklı olsun


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Ne güzel ya... Ben sadece rüyamda baklava yedim ama öyle böyle değil acayip yedim:) ne anlama gelir ki :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
selammmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr merhabaaaaaaaa bugün çokkkkkk heyecanlıyımmmm akşama doğru doktora randevum varrr acaba cinsiyetini görebilir mi doktor ?
 
Ilk sayfada yazmıştım bir baktım yüzlerce sayfa olmuş ne çok kişi gelmiş ..👏👏👏
Hepinizin gebeliğini kutluyorum ..

Tabloda eksik bilgilerimide yazıyorum 😊
22 yaşındayım 31 Mayıs son adet tarihim 20 Haziran'da gebe oldugumu öğrendim yani 20 gün icinde ilk kez korunmadık bebek yapmak istedik olumlu sonuc aldık hatta reglden bile önce öğrendik bebişim çok bekletmedi bizi 😍
4+3 de keseyi gördük , 5+3 te kesenin icinde oluşumu gördük , 6+1 günlük iken de 💓kalp💓 atışlarını duyduk ve kendisini tam anlamıyla gördük , beklenen dogum tarihi 6 Mart ..
Bugün 6+5 günlük gebeyim pek zorluk yasamadım bulantım yok , sadece çok iştahli değilim ve çok terliyorum ... nazar değmesin bebişim çok bekletmedi hiç üzmedi hatta çok dakik diyebiliriz doktor günü gününe hersey dedi 7+1 de kontrolüm var gelişmeleri yazarım ☺️☺️


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Son düzenleme:
şu an hiç kestiremiyorum ne zaman başladığını :26::26:

ya benım 1-2 kere bulandtım oldu ıcım parcalarınıo sandım ama genel olarak ıyıyım bulanmıyor sureklı acaba dedım olmazmı bende bulantılı durum sevınmek ıcın erkenmı yoksa =)
sızın hala devam edıyor mu bulantı
 
2 GÜN ÖNCE HCG 3070 İdi 40 saat sonra test yaptık bu sefer 4189 çıkı. daha fazla artması gerekmiyor muydu?

korkuyorum. yarın sabah kontrolüm var ama dayanamıyorum

BANA CEVAP VEREN OLMADI.
6. haftadayım betahcg yine 2 kat mı artmalı 2 günde
 
Şekli pek beğenmedi ama kanamalar bile düzeliyor buda düzelir bekki dedi


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım üzme canını bu doktorlar niye böyle uyuzlar ya.hemen ilk şeyde alalım amma meraklılar kesmeye bilmeye. Doktorunu değiştir bence.ben bugün öyle yaptım şansıma bu sefer iyi bir doktor çıktı içimi rahatlattı.ben vajinal bakabilirsiniz dedim karından bakarken doktora doktor da bana tahriş etmeyelim dedi.pazartesiye gel bebeği kalp atışına bakalım dedi ama işyeri sorun yapar diye çarşambaya istedim uzaktan gelip gelmediğini sordu.hatta beta hcg ye gerek yok ama ben istiyorum diye beta istedi. Herşeyi yumuşak bir ses tonuyla anlattı.bize böyle doktor lazım.daha önceki doktor ilk gebeliği öğrendiğim bana pat diye sağlıksız olabilir demişti dedim.hemende nasıl sağlıksız diyolar dedi.bebek kese oluşmaz bebek gözükmesi kalbi atmaz o zaman sağlıksız olur dedi.içim rahatladı valla.
 
Son düzenleme:
 

henüz ikinci bebeğim 6 haftalik yani cinsiyeti belli değil cnm inan bende meraktan ölüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
selammmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr merhabaaaaaaaa bugün çokkkkkk heyecanlıyımmmm akşama doğru doktora randevum varrr acaba cinsiyetini görebilir mi doktor ?

ayy mart annesi sandım senii..noluyor dedim ...öğrenirsin bence
 
Şekli pek beğenmedi ama kanamalar bile düzeliyor buda düzelir bekki dedi


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım canını sıkma allahın dediği olur sen dualarını eksik etme neler düzelmiyorki bol bol dua et inşallAh sağlıklı sıhhatlı bir hal alır


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 


ayy ıns hemencık gecer sızınde bulantılarınız ıns olmaz bende bulantı ya daha erken gercı ve 2 kere bulandı mıdem :S cok zor olur ısyerınde yaaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…