Ne güzel ya... Ben sadece rüyamda baklava yedim ama öyle böyle değil acayip yedim:) ne anlama gelir ki :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BANA CEVAP VEREN OLMADI.
6. haftadayım betahcg yine 2 kat mı artmalı 2 günde
BANA CEVAP VEREN OLMADI.
canım günaydın bhcg ne zaman 16 çıktı senin bide 108 e kaç gün sonra yükseldi acaba ? benim 25. günde yani 2 gün önce 24,27 çıkınca hiç ümitlenemedim kimyasal olacak diye düşünüyordum bugün akşam tekrar kan verixem ama ümitsizim(
İlk ogrendigimde benim hic bulantim olmicak sanmistim hatta burda hic belirtim yok diyordum :) beni bekletmedi fazla bulantilarim :)
Bende oyle dusunuyorum aslında sanırım erken sevınmek ıcın=)
hem de çok erken canım.
en erken 6. haftada başlıyor,az az olabilir daha önce de ama eğer olacaksa o aşırı bulantılar 6. haftadan önce pek olmuyor canım.
İnşallah canım, benim ilk çocuğum kız prenses :) acayip sivilcelrnmiştim ve çirkinleşmiştim ilk ay. Resimlerim var bakamıyorum o kadar yani. Ama bazıları da güzelleşiyormuş. Anlamadım gitti. Koladan da nefret etmiştim şimdi içiyorum. İçim yanıyor. İlk hamileliğimde çok keyifsizdim ve hastaydım sanırım kusmalar nedeniyle sürekli safra çıkarmaktan. Şimdi çok mutluyum kusma ve koku hassasiyeti olmadığından. İlk hamileliğimde bu kadar yorgun değildim. Belki yaşın etkisi de olabilir. Bu gebelikte tüm gün uyuyorum geceleri ayak bileklerim ağrıyor uyutmuyor. İlk hamileliğimde göğüs kaşıntım şimdikinin 3 katı falandı. Şimdi de kaşıntı var ama acı daha fazla.
kızlar belirti deyince benim ilki kızdı ve öğrendiğim gibi başlamıştı mide bulantısı. ve kırmızı et yiyemedim ki çok severdim normalde ve tatlı yedim kızlar. şimdi midem bulanmadi henüz 6. haftamdayim. yani erkek mi olcak acaba diyorum simdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy mart annesi sandım senii..noluyor dedim...öğrenirsin bence
Allah gönlüne göre versin canım.
ama tatlı isteyince genelde erkek olur diyorlar sende tersi olmuş.
inşallahhh gelince sizlerle paylaşacağım napim siz çok heyecanlısınız mart annesi değilim ama sonuçta hepimiz anneyiz birde ben bu topiği çok sevdim
bu arada sen kontrole gittiğinde artık bebişinin hareketlerini görürsün ayaklarını fallan çok net olmaz ama hareketlerini görürsün
Canım çok tebrik ederim çok sevindim hamile olmana... Endişelenme benim de adetten 2 gün önce 81 çıktı iki gün sonra ise 261 oldu... Ben de cuma keseyi görmeye gidicem bakalım herkes keseyi görmüş nerdeyse kalp atışlarını bile duyan var... Biz çok erken öğrendiğimiz için herhalde bu kadar endişe duyuyoruz...
Benim bi arkdsm 9 ay boyunca kustu simdi saglkli topac gbi bi oglu var bn de hic kusmuyrm bnde bi sorun mu var diyrm bazen :) bnce kusmanin bebege bi zarari yok korkma insllh biseycik olmaz
canım nerden duydun onu?
hiç öyle bir şey yok .
hatta bulantı çok olursa gebelik iyi gider,bebek sağlam olur diyor eskiler.
hiç zararı yok ben de ,oğlumda boğazım tahriş olana kadar kusuyordum,hiç korkma.
selammmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr merhabaaaaaaaa bugün çokkkkkk heyecanlıyımmmm akşama doğru doktora randevum varrr acaba cinsiyetini görebilir mi doktor ?
BANA CEVAP VEREN OLMADI.
İlkinde 5. Haftada gitmiştim hiçbir şey görememiştim. Şimdi boşu boşuna gitmeye gerek yok dedim canım. Ama meraktan çatlayacağız ailece
İlkinde 5. Haftada gitmiştim hiçbir şey görememiştim. Şimdi boşu boşuna gitmeye gerek yok dedim canım. Ama meraktan çatlayacağız ailece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?