2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel ya... Ben sadece rüyamda baklava yedim ama öyle böyle değil acayip yedim:) ne anlama gelir ki :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım erkek bebek hep tatlı ile özdeşleştirilir,sağlıklı ve erkek bebek olsun inşallah canım.
ye tatlıyı yap atlıyı.yani erkeği:)
ye ekşiyi yap Ayşe yi :)
derlermiş.
canım burda çok yağmur yağıyor sabahtan beri,az önce aniden çok şiddetli gökgürültüsü oldu belki de yıldırım düştü yakına bilemiyorum.
öyle korktum ki elim ayağım titredi.
o yüzden hemen çıktım siteden de su falan içtim.
rahatladım şimdi,Allah a şükür.

BANA CEVAP VEREN OLMADI.
6. haftadayım betahcg yine 2 kat mı artmalı 2 günde

yani benim bildiğim kadarıyla iki kat artması gerekiyo gebeliğin erken dönemlerinde bu değer.ama bence endişenme 2 Katına yakın arttiysada olur hayırlısı olsun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok tebrik ederim çok sevindim hamile olmana... Endişelenme benim de adetten 2 gün önce 81 çıktı iki gün sonra ise 261 oldu... Ben de cuma keseyi görmeye gidicem bakalım herkes keseyi görmüş nerdeyse kalp atışlarını bile duyan var... Biz çok erken öğrendiğimiz için herhalde bu kadar endişe duyuyoruz...

kızlar belirti deyince benim ilki kızdı ve öğrendiğim gibi başlamıştı mide bulantısı. ve kırmızı et yiyemedim ki çok severdim normalde ve tatlı yedim kızlar. şimdi midem bulanmadi henüz 6. haftamdayim. yani erkek mi olcak acaba diyorum simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben ikinci oğlumda en çok etten iğrenmiştim.
gerçi herşeyden yağlı,soğanlı herşeyden iğreniyordum ama 4. ayda bulantım geçtikten soonra bile et yiyemedim.
göğüs uçlarım hiç bu kadar koyulaşmamıştı.bu hamileliğimde de bunu farkettim.
bir de sol göğüs daha büyük olur yazıyordu az önce bilgiler içinde.
benim zaten normalde çok hafif sol göğsüm daha büyüktü.
bu dolgunlaşmadan sonra sanki daha bir farklı oldular yani sol daha büyüdü arada daha fark var gibi geldi bana,
bu dikkatimi çekmişti.

Allah gönlüne göre versin canım.
ama tatlı isteyince genelde erkek olur diyorlar sende tersi olmuş.

ayy mart annesi sandım senii..noluyor dedim ...öğrenirsin bence

inşallahhh gelince sizlerle paylaşacağım napim siz çok heyecanlısınız mart annesi değilim ama sonuçta hepimiz anneyiz birde ben bu topiği çok sevdim
bu arada sen kontrole gittiğinde artık bebişinin hareketlerini görürsün ayaklarını fallan çok net olmaz ama hareketlerini görürsün

hadi bkalım güzel haberlerle bekliyoruz seni...bizim kızlardn sandım önce seni...ayyy inşşş bakalım heyecanlıyım

Kusmayla cinsiyetin ilgisi yok ben oglumda cok kustum bu tamamen vucudyn hormon degisimine tepkisi.canin tatli eksi istemesiyle de ilgili degil ben oglumda portakal erik cok yedim eksiyi yiyip hatceyi getirmedim yani.cinsiyet ultrasonda 13-18 haftalar arasi goruluyor bebegin gelisimine ve durusuna bagli..17.haftada ogrenmistik benim kv cinsiyeti ogrenme yanlis cikiyor diyor ama ultrason hele dort boyutlu o kadar net ki cinsiyetini siz de ekranda net olarak kendiniz gorebiliyorsunuzgorebiliyorsunuz

sağol canım hayırlısı artık akşam tekrar bakılcak bakalım ne çıkacak

Bende senle aynı fikirdeyim; çünkü ilk seferinde kaç kere boşa gittim, stres yaptm. Kalp atışını kesin duycagım tarihte gideceğim şimdi haftaya ctesi. 7.5 haftalık olcak inş.
Bu arada bulantısı olmayan arkadaslar nie korkuosunuz. Benim ilk hamileliğimde hiç yoktu. Şimdi hafif hafif var ama çok sıkıntı yapmıorm.
Korkmayın sakın ama stresten kaçının. Ailevi stres ne olursa olsun. İlk hamileliğimde çok stres yaptm bebeğim uyku problmli gazlı çok ağlayan bebek oldu. Sakın ama sakın stresten kaçının derim

Bende senle aynı fikirdeyim; çünkü ilk seferinde kaç kere boşa gittim, stres yaptm. Kalp atışını kesin duycagım tarihte gideceğim şimdi haftaya ctesi. 7.5 haftalık olcak inş.
Bu arada bulantısı olmayan arkadaslar nie korkuosunuz. Benim ilk hamileliğimde hiç yoktu. Şimdi hafif hafif var ama çok sıkıntı yapmıorm.
Korkmayın sakın ama stresten kaçının. Ailevi stres ne olursa olsun. İlk hamileliğimde çok stres yaptm bebeğim uyku problmli gazlı çok ağlayan bebek oldu. Sakın ama sakın stresten kaçının derim

slm arkadaşlar bende şimdi hastaneden geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya kalp için gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…