Sağol ablacım. 6 3 olduk 8 e kadar beklicem allah yüzünüze gülsün inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm arkadaşlar bende şimdi hastaneden geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya kalp için gel dedi.
ne kadar güzel Gözünü aydın...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben üç ay boyunca hiçbirşey yiyemedim saddece iki gündür yiyorum ama malesef sabah bulantıları bazen devam ediyor çubuk kraker ve uyanır uyanmaz da kahvaltı yapmak gerekiyor benden artık kan geliyor allah hepnizin yardımcısı olsun aşırısı çok berbat
Ayy Allah yardımcın olsun canım ya
bakalım bende yarın gidicem ama kalp atımı için erken değilmi kislm arkadaşlar bende şimdi hastaneden geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya kalp için gel dedi.
slm arkadaşlar bende şimdi hastaneden geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya kalp için gel dedi.
Merhaba kızlar bende eylül 2012 annelerindenim polıkıstık overim.ilk kızım tüp bebekle oldu doktor kendiliğinden olmaz demişti.6-7aydır ilaç kullanıyorum 3ay önce doktora gittim pko lar azalmıs tamamen temiz gibi sakın doğum kontrol ilaclarını aksatma dedi ama ben kızımın telaşindan unuttum birkac gun e hazıranın 3ünde azıcık kanamam oldu 2/3damla.gecti.dedim olmıycam herhalde yine başladım d.kontrol hapına.ayın16sında yine kanamam ama cok az elim kesilae daha cok gelir ve sıyah doktor el bakalım dedi hapıda hapıda bırak dedi.hapı bırakıp test yaptım bişey cıkmadı.merak ettim bu ay da gecıkınce dün yaptım testi ikinci çizği cok hafif çıktı.daha öncede testlerin yanliş sonuc verdiği oldu bende ama inşallah hamileyimdir.eğer hamileysem aranıza bende katılıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar Dr dan geliyorum hala şaşkınlık içindeyim bizim ikizi mız olacakmış bugün bir kalp atışı daha duyduk inanamıyorum hala cooooooooookkkkkkkk mutlu olduk eşim de bende rabbim çok büyüsün şükürler olsun sana 8 yıl bekledik ama çok şükür nazar:
İnşallah bebektendir size süpriz yapmıştır
Kizlar Dr dan geliyorum hala şaşkınlık içindeyim bizim ikizi mız olacakmış bugün bir kalp atışı daha duyduk inanamıyorum hala cooooooooookkkkkkkk mutlu olduk eşim de bende rabbim çok büyüsün şükürler olsun sana 8 yıl bekledik ama çok şükür nazar:
İnşallah tatlım hepimizin sorunsuz geçer umarım benim bugün ilk made bulantım ve kusmam başlamış durumda.insallah devam.edip artmaz ilerleyen günlerde yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?