İlkinde 5. Haftada gitmiştim hiçbir şey görememiştim. Şimdi boşu boşuna gitmeye gerek yok dedim canım. Ama meraktan çatlayacağız ailece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim tebrik ederim rabbim.saglikla bagislasin bebeklerini
Geçmişe bakamadım doktordan geldik bebeğin birini kaybettik diğeri iyi elhamdulillah bize dua eden tüm arkadaşlardan allah razı olsun 6 hafta 1 gunlukmus bebegim
arkadaslar sizlere birsey danisacagim. ben pazartesi dra gittim kesemizi gorduk 20 gun sonra cagirdi. ama tam bayrama denk geliyor ve bayramda kusenimin dugunu icin edirneye gitmek zorundayim. sizce bayramdan once dra gitmelimiyim. yoksa donusu bekleyeyim mi. cok kararsiz kaldimm lutfeenn fikirlerinizi soylermisiniz siz olsaniz ne yapardiniz((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaslar sizlere birsey danisacagim. ben pazartesi dra gittim kesemizi gorduk 20 gun sonra cagirdi. ama tam bayrama denk geliyor ve bayramda kusenimin dugunu icin edirneye gitmek zorundayim. sizce bayramdan once dra gitmelimiyim. yoksa donusu bekleyeyim mi. cok kararsiz kaldimm lutfeenn fikirlerinizi soylermisiniz siz olsaniz ne yapardiniz((
KIZLAARRR, Hastaneden gelıyorum...Karın usgde tam secemedi dr, vajınal ultrasona girdik..kalp atıyor ve 7 mm olmuş miniğim çok şükür
SAT'a göre6+5 im ama ultrasona göre 5+3müşüz ve muhtemel doğum tarihi 15 mart oldu..şu anda herşey normal dedi dr..çok şükür Allahım...umarım bekleyen herkes aynı sevinçle döner, dualarım sizinle
Gözün aydın canım darısı bıze pazartesı randevum ama dayanamıyorum benımde yarın 6+4 gıtsem karından kalp atışını duyabılırmıyız acaba
Geçmişe bakamadım doktordan geldik bebeğin birini kaybettik diğeri iyi elhamdulillah bize dua eden tüm arkadaşlardan allah razı olsun 6 hafta 1 gunlukmus bebegim
Bende senle aynı fikirdeyim; çünkü ilk seferinde kaç kere boşa gittim, stres yaptm. Kalp atışını kesin duycagım tarihte gideceğim şimdi haftaya ctesi. 7.5 haftalık olcak inş.
Bu arada bulantısı olmayan arkadaslar nie korkuosunuz. Benim ilk hamileliğimde hiç yoktu. Şimdi hafif hafif var ama çok sıkıntı yapmıorm.
Korkmayın sakın ama stresten kaçının. Ailevi stres ne olursa olsun. İlk hamileliğimde çok stres yaptm bebeğim uyku problmli gazlı çok ağlayan bebek oldu. Sakın ama sakın stresten kaçının derim
canım günaydın bhcg ne zaman 16 çıktı senin bide 108 e kaç gün sonra yükseldi acaba ? benim 25. günde yani 2 gün önce 24,27 çıkınca hiç ümitlenemedim kimyasal olacak diye düşünüyordum bugün akşam tekrar kan verixem ama ümitsizim(
Günaydın hanımlar Nasılsıniz?
Oğlumda bende çok stres yaptım ne kadar etkili bilmiyorum ama oğlumda hiç uyumaz sürekli ağlardı,
Şimdi stresten uzak kalmaya calissakta stres mıknatıs gibi çekiyor bizi.keşke bizi strese koyanlarin hepsini uzaya firlatsak dokuz ay sonra geri donseler
Kizlar Dr dan geliyorum hala şaşkınlık içindeyim bizim ikizi mız olacakmış bugün bir kalp atışı daha duyduk inanamıyorum hala cooooooooookkkkkkkk mutlu olduk eşim de bende rabbim çok büyüsün şükürler olsun sana 8 yıl bekledik ama çok şükür nazar:
Tek kese yokmuydu sende.aynı kese içindemi bebişler .
Canım kafanı takıp hiç kendini yorma.Ben 14 veya 15. gün yumurtladım ama aradan 20 gün geçtikten sonra değerim 26,83 çıkmıştı.3 gün sonra 160'a yükseldi çok şükür.Yumurta çatlamasıyla döllenme zamanı ve rahime yerleşme zamanı farklı olabiliyor canım.Benimki rahime geç yerleşmiş :)Muhtemelen seninkide öyledir.Stres yapma :)
Bayramdan önce git canım aklinda kalmasın. ..
canım, bence bayramdan bir gun once fılan bı gıt derim..hem yolculugu da danısırsın..yoksa için huzur bulmaz oralarda...ben olsam öyle yapardım yani :)
Canim tebrik ederim rabbim.saglikla bagislasin bebeklerini
MasaAllah canım Allah tamamını erdirsin seninki tüp bebek mi normalmi.
Canım geçmiş olsun kaybettiğin bebek içinde durackmi diğerine bi zararı olmuyormu. Rabbim diğerini sana kavustursun inş.
Tek kese demişti Dr aslında iki taneymisama biri küçükmus Dr emin olmadan söylemek istemedim dedi biraz küçük ama iyi dedi çok şükür Rabbim e
Benim adetten 2 gun sonra 23 cikti. Ben de kafayı yicektim ama doktorum sagolsun kimyasal bile olsa suan hamilesin dedi ben de hic umudumu kaybetmedim. Testi iki gun sonra tekrar ettigimde deger 106 oldu şükürler olsun. Nasipse olur güzeller moralinizi bozmayın. Kanamasi olan arkadaslar da moralini bozmasınlar. En azından anne olabilme ihtimalleri cok yuksek. Biz o kadar asilama tup bebek denedik hepsinde kırmızı kart gördük. Bebeğimiz tup bebekten hemen sonraki ay kendiliginden geldi. Rabb'imden dualarımızı eksik etmeyelim nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?