2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım :) Büyük büyük ninelerde veya dedelerde olabilir :)

inşallah ablam ilaç lara devam ediyorum dün düşük önleyici iğne mi de yaptırdım Allah çok büyük inşallah 😟

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah cnm rabbim istedikten sonra imkansız yok inşallah seninde yüzün gülecek

Hayırlı olsun cnm öncelikle ben de dün öğrendim ikiz olduğunu hala şaşkınim tüp bebek mi seninki de canim

inşallah ablam ilaç lara devam ediyorum dün düşük önleyici iğne mi de yaptırdım Allah çok büyük inşallah 😟

Canım bebeğinin kalbi atıyormuydu eğe atıyorsa yat ki leke felan olmasın

Ben hamile oldğnu bilmeden önce antibiyotik ve mantar şçin ilaç içmiştim üzülüyorm acaba sebep bumu die ama bugün çok şükür iyim sizlere dua ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dr a gittim kalp atisini duydum rahimalti kanamasi durmus ancak 12.haftaya kadar dusuk riski her zaman var dedi satla usg uyumlu degil 7+3 tu 6+5 olarak belirlendi bir suru kan ve idrar tahlili istedi bir sonraki randevuya kadar yaptiracagim korkularim devam ediyor bir sure daha boyle olacak.Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
bu arada diyeti vermedi sonra verecek hazir gidalar yok saglikli beslenme devam

teşekkürler canım.haklısın allah yardımcı olur böyle birşeyi nasip ettiyse eğer.sağlıklı olsunlarda inşallah.

gözün aydın allah bir kolaylık verir heralde onlar sağ salim doğsunda
teşekkürler canım evet önemli olan sağlıklı olmaları .
Hayırlı olsun canım :) Büyük büyük ninelerde veya dedelerde olabilir :)
sağolasın canım:) evet artık hangi nene dedede varsa:)
Hayırlı olsun cnm öncelikle ben de dün öğrendim ikiz olduğunu hala şaşkınim tüp bebek mi seninki de canim

ne güzel seninde hayırlı olsun.bende şaşkınım Allahın gücüne gitmesin ama çok ağladım.hala şoktayım seni anlayabiliyorum.benim tüp bebek değil canım.senin kaç haftalık?

canım önceki gebeliğimde gerçi düştü ama dahiliye doktor irritabl barsak sendromuna göre beslenmemi istemişti belki bi faydası olur çok acayip gazım vardı karnım kocamandı. doktorum gaz giderici ilaç vermesini söylemişti dahiliyeci beslenmene dikkat etsen daha iyi olur ilacı çok sıkışırsan kullan demişti belki yardımcı olur dikkat edersen:26:
yok abla ne dün ne bugün olmadı leke bile.

ay canım çok sevindim kesilmesine daha güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

cnm bilmiorunm kş bu iyi bişey mi ümitlenmeye korkuorum pazartesi gideriz büyük ihtimalle

Pazartesi git bari canim o güne kadar yine dinlen bol su ic mevlam neylerse guzel eyler

Canim geç döllenme dir belki canını sıkma kalbi atıyor ya kanama da yok inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine bende salı gidicem inşallah benimde kanama sona erer ve rahat bi nefes aliriz

canım teşekkürler.inşallah veren Allahım ,kolaylığınıda verir inşallah.aa ne güzel sizde ikiz,ozaman olma ihtimali yüksek sizde.canım ben önce keseyi gördüm 2 hafta önce gittim.bebek kalp atışı falan yoktu ozaman.bugünde 7+3 oldum iki tane kalp atışından anlaşıldı.yani kalp atışlarında söyler doktorun.

cnm bilmiorunm kş bu iyi bişey mi ümitlenmeye korkuorum pazartesi gideriz büyük ihtimalle

kanamanın durması iyi bişey tabi ki inşallah mercimeğinde iyidir. neden pazartesiyi bekliyorsun cnm:44: benimde lekelenmem durdu yarın kontrole gidicem biraz gerginlik biraz heyecan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…