benimde bugün kontolüm vardı.aslında detaylı olarak gittiğim ilk muayenemdi.öncesinde evimin yakınındaki polikinliğe gittim.biraz büyüsün istedim. çok şükür kalp atışlarını duyduk.Bu arada şoktayım çünkü ikiz benimkilerde.çok şaşkınım anlatamam size.birde oğlum var 3 tane olacaklar.Allahım nasıl yapıcam bilmiyorum.ailedede ikiz falan yok.
inşallah ablam ilaç lara devam ediyorum dün düşük önleyici iğne mi de yaptırdım Allah çok büyük inşallah 😟
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde bugün kontolüm vardı.aslında detaylı olarak gittiğim ilk muayenemdi.öncesinde evimin yakınındaki polikinliğe gittim.biraz büyüsün istedim. çok şükür kalp atışlarını duyduk.Bu arada şoktayım çünkü ikiz benimkilerde.çok şaşkınım anlatamam size.birde oğlum var 3 tane olacaklar.Allahım nasıl yapıcam bilmiyorum.ailedede ikiz falan yok.
bu kadar mide bulantısına duymazsan artık sende
yok abla ne dün ne bugün olmadı leke bile
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
özlem inş. Daha iyi olcak arkadaşım tekrar ne zaman gidecen dr
inşallah ablam ilaç lara devam ediyorum dün düşük önleyici iğne mi de yaptırdım Allah çok büyük inşallah 😟
yok abla ne dün ne bugün olmadı leke bile
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
özlem inş. Daha iyi olcak arkadaşım tekrar ne zaman gidecen dr
Canım bebeğinin kalbi atıyormuydu eğe atıyorsa yat ki leke felan olmasın
Ben hamile oldğnu bilmeden önce antibiyotik ve mantar şçin ilaç içmiştim üzülüyorm acaba sebep bumu die ama bugün çok şükür iyim sizlere dua ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah cnm rabbim istedikten sonra imkansız yok inşallah seninde yüzün gülecek
öle abla inançlı insanlarız yoksa yıkılırız
dr a ya cumartesi ya pazartesi gideceğiz
cnm sağol bnm de sualarım snnle
7göbek öteye bakıyolar benimde ikiz yeğenlerim var çok zor ama Allah sabrını veriyor Allah yardımcın olsun 😊 oğlan kreşe bebişlerden biri ananeye biri babaneye 😊😊 ablam öyle yaptı 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun.zor anne için ama allah kolayligini verir inşallah size.bende ikizim ve diger kardeslerimden daha duskunum o yüzden çok sansliliar sağ salim kucağıniza alın inşallah.bir şey sormak istiyorum kese gorundudunde mi anlasiliyo ikiz olduğu yoksa içindeki kalp atışı ve bebek görünunce mi anlaşılıyor çünkü ben keseyi gördüm ama Merk ediyorum sonradan ikiz deme şansları varmı diye.bizim ailede var çünkü ben ikizim abilerimde ikiz♡♡
inşallah canım teşekkür ederim.canım ben önce keseyi gördüm polikinlikte ama bebek falan yoktu tabi içinde.sonra 7+ 3 bugün gittim bebk iki tane yani iki tane kalp atışı var.kalp atışlarından bildiler.sonra başka bir araştırma hastanesine gönderdiler.orda vajinal bakıldı onlarda ikiz dedi.ama kesenin üstünde az miktarda kanama var ondan dolayı dinlen dediler canım.seninde ikiz olabilir yani:)
teşekkürler canım evet önemli olan sağlıklı olmaları .gözün aydın allah bir kolaylık verir heralde onlar sağ salim doğsunda
sağolasın canım:) evet artık hangi nene dedede varsa:)Hayırlı olsun canım :) Büyük büyük ninelerde veya dedelerde olabilir :)
Hayırlı olsun cnm öncelikle ben de dün öğrendim ikiz olduğunu hala şaşkınim tüp bebek mi seninki de canim
canım önceki gebeliğimde gerçi düştü ama dahiliye doktor irritabl barsak sendromuna göre beslenmemi istemişti belki bi faydası olur çok acayip gazım vardı karnım kocamandı. doktorum gaz giderici ilaç vermesini söylemişti dahiliyeci beslenmene dikkat etsen daha iyi olur ilacı çok sıkışırsan kullan demişti belki yardımcı olur dikkat edersen:26:Canım karın ağrısı şu şekilde var bende gazdan nasıl şiştim anlatamam sanki beş kilo gaz var içerde bir atsam o gazı direk karnım inicek gibi akşam yemeğinden sonra da gazdan karnım ağrıyo ve bi türlü çıkmıyo sabaha biraz inmiş oluyor ama kısır döngü mide bulantısı hafiften başladı ama kötü bişey kokunca 😷 hele balık reyonu olan marketlere girince ooff sorma gitsin 😱
Bel ağrısı da çok ayakta durunca ve birden kalkınca veya yatınca oluyo
yok abla ne dün ne bugün olmadı leke bile.
canım önceki gebeliğimde gerçi düştü ama dahiliye doktor irritabl barsak sendromuna göre beslenmemi istemişti belki bi faydası olur çok acayip gazım vardı karnım kocamandı. doktorum gaz giderici ilaç vermesini söylemişti dahiliyeci beslenmene dikkat etsen daha iyi olur ilacı çok sıkışırsan kullan demişti belki yardımcı olur dikkat edersen:26:
ay canım çok sevindim kesilmesine daha güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Pazartesi git bari canim o güne kadar yine dinlen bol su ic mevlam neylerse guzel eylerinşallah ablam ilaç lara devam ediyorum dün düşük önleyici iğne mi de yaptırdım Allah çok büyük inşallah 😟
Dr a gittim kalp atisini duydum rahimalti kanamasi durmus ancak 12.haftaya kadar dusuk riski her zaman var dedi satla usg uyumlu degil 7+3 tu 6+5 olarak belirlendi bir suru kan ve idrar tahlili istedi bir sonraki randevuya kadar yaptiracagim korkularim devam ediyor bir sure daha boyle olacak.Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
bu arada diyeti vermedi sonra verecek hazir gidalar yok saglikli beslenme devam
cnm bilmiorunm kş bu iyi bişey mi ümitlenmeye korkuorum pazartesi gideriz büyük ihtimalle
hayırlı olsun.zor anne için ama allah kolayligini verir inşallah size.bende ikizim ve diger kardeslerimden daha duskunum o yüzden çok sansliliar sağ salim kucağıniza alın inşallah.bir şey sormak istiyorum kese gorundudunde mi anlasiliyo ikiz olduğu yoksa içindeki kalp atışı ve bebek görünunce mi anlaşılıyor çünkü ben keseyi gördüm ama Merk ediyorum sonradan ikiz deme şansları varmı diye.bizim ailede var çünkü ben ikizim abilerimde ikiz♡♡
cnm bilmiorunm kş bu iyi bişey mi ümitlenmeye korkuorum pazartesi gideriz büyük ihtimalle
nasıl oldun canım dualarımız sizlerle
kanamanın durması iyi bişey tabi ki inşallah mercimeğinde iyidir. neden pazartesiyi bekliyorsun cnm:44: benimde lekelenmem durdu yarın kontrole gidicem biraz gerginlik biraz heyecan var
Ne kadar geç gidersem o kadar iyi gibi
belkide bebeğimden ne kadar geç koparsam o kadar iyi
cnm sonra sana bi zararı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?