2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar. Ben uye olmustum ama mart annelerini okumak yeni kismet oldu. Benim tahmini dogum tarihi 3 mart.ilk bebegim olacak inşallah. Bundan sonra sizi takip edecegim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tahmini doğum tarihini girdiğim halde takvimi yapamadım bu arada yaşadığım şehir istanbul

6+5 te gördüm ama duymadım. Bizim doktor izindeydi o yüzden devlete gittik malum makinada ses yokmuş salı yine gidicem. Tabi bu mide bulantilari beni öldürmezse hepimiz icin hayırlısı olur inşallah

Aynen migde bulantılarından bende şikayetciyim,birde sürekli uyuma isteği berbat

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdi daha çok heyecanlandim. Sağ salim kucakla bebeklerini insallah

gitsem nolcak ki ya kalp atımı gene olmazsa ben pazartesiye kadar illa beklicem yrn 7+1 oluo

slm sana çok üzüldüm rabbim tez zamanda sana ve şifa bekleyen tüm hatunlara

hamiş olan tüm hatunların bebişlerini sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..........AMİN

Hosgeldiniz saglikla alirsiniz insallah meleginizi kucaginiza

Canım benim sat 26 Mayıs suan 8.haftadayim..

gitsem nolcak ki ya kalp atımı gene olmazsa ben pazartesiye kadar illa beklicem yrn 7+1 oluo

canım benım aynı duyguları tasıyorum aynı seylerı yasamısız sevıncım kursagımda bu duyguyu emınım yasayan bılır..bırkac gun once geblıgımı ogrendıgımde burda aynı bu sekılde duygularımı ıfade ettıgımde benı kendıme getıren bır arkadasımızın yorumunu senınle paylasmak ısterım.

Eger onun bu dunyada yıyecek ekmegı varsa ,senın ve esının evladı olarak dogup buyuyecekse depremde olsa sel de olsa baska turlu felaketler de yasansa o cocuk DOGUYOR.Cunku kurban oldugum Yaradan senı ona onu sana yazmıs.Bu anneden bu bEBek olacak dıye..

Olmayacaksa da dokuz ay boyunca hıcbır sorun cıkmayıp dogum zamanı olu dogum yapanlar var.Hersey bır sınav degıl mı bu dunyada.

Sen de ben de ıcımızı ne kadar rahat tutarsak hersey daha guzel olabılır ınan buna.

Yoksa burdakı arkadasımızın dedıgı gıbı, bu korkular bıtmeyecek kese gozuktu mu,kalbı attı mı,uclu test nasıl cıkacak,dogumda bır sıkıntı yasanacak mı?dogdu gazı yemesı okula basladı askere gıttı evlendı bu tedırgınlık bıze kalan bızım yasamamız gereken sey zaten bır tanem..
bu tedırgınlık gerckten hayatımız boyunca varolacak.Allah eksıklıgını gostermesın ınsallah.

senı cok ıyı anlıyorum ve dua edıyorum.
Kalbını ferah tut ve hayırlısını ısteyp Rabbıne tevekkul etmekten baska caremız yok guclu olan O cunku..Bız yanlızca O'ndan ısteyebılırız.

cnm sen ne durumdasın ki kürtaj olmadın demr daha

kizlar yine kahverengi kan geldi benden sancim var biraz yarin doktora gidicem lutfen dua edin bu bebegime kavusabiliyim insaallah

cnm sen ne durumdasın ki kürtaj olmadın demr daha

Kese gibi bi sey var dedi bebek yoktu yirmiikisine gun verdi cnm.bibucuk yil once de kurtajla sonlanan kalbi atmadigi icin bir tecrubem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…