Amin cmlemizin inşallah gözünaydın neden tekrar gıdeceksın
Sanırım kontrol amaçlı çağırdı kalp atışlarını tekrar izleriz dedi
cnm kaçıncı haftasındasın?
6+2 haftalık
Canim Allah cc.nin izniyle keseni saglikli bir sekilde gorursun insaAllah.Bugun guzel haberlerini bekliyorum:) Amin cumlemiz insaAllah.
Bugün doktora gittim veee kalp atışımız başlamış sat 7 hazirandı 5 hazirana aldı :)) bu arada bulantı kusma yada bir belirti yok sadece sık sık yiyorum aç olunca etkileniyorum
kizlar yine kahverengi kan geldi benden sancim var biraz yarin doktora gidicem lutfen dua edin bu bebegime kavusabiliyim insaallah
iyi akşamlar arkadaşlar.imza kısmındaki gebelik takvimini görmek için mesaj yazmak mı gerekiyor?
Kese gibi bi sey var dedi bebek yoktu yirmiikisine gun verdi cnm.bibucuk yil once de kurtajla sonlanan kalbi atmadigi icin bir tecrubem oldu
kizlar yine kahverengi kan geldi benden sancim var biraz yarin doktora gidicem lutfen dua edin bu bebegime kavusabiliyim insaallah
Arkadaşlar herkese merhaba,
bugün en sonunda ilk doktor randevumu gerçekleştirdim. Özellikle biraz bekledim ki kalp atışını duyabileyim diye... Neyse gittik doktora, ultrasonda rahmimi gösterdi greyfurt kadar yusyuvarlak bir şey, şimdi dedi bunun içinde bir kese var. Çok şükür keseyi de gördük, ölçtü baktı falan her şey çok iyi dedi. Bebek nerede dedim? Bebek henüz 5 haftalık dediHamile kaldığım günü bile söyledi. Bebeği görmek için 3-4 hafta sonra gitmemi söyledi çünkü bebeğin hücreleri oluşuyormuş. Kesenin haricinde bir de kordonu gördük, damarın atışını gösterdi, bebek beslenmeye başlamış buradan dedi ama tabi bebeği görememek biraz üzdü. Burada bebek olacak değil mi dedim :) Hamilesiniz merak etmeyin, bol bol dinlenin dedi. Ayrıca benim bu gebeliğimde bulantım kusmam yok dedim, bu normal mi diye sordum (sırf doktorun ağzından duymak için). O da her gebelik farklı olur, ne güzel işte dedi. Karnıma giren ağrıları da sordum. Batma var mı dedi, bunlar rahmin genişlemesinden dedi. Merak edilecek bir şey yok dedi. Şimdilik benden bu kadar kızlar, 4 hafta sonra yazarım yine... Herkese mutlu gebelikler...
Arkadaşlar herkese merhaba,
bugün en sonunda ilk doktor randevumu gerçekleştirdim. Özellikle biraz bekledim ki kalp atışını duyabileyim diye... Neyse gittik doktora, ultrasonda rahmimi gösterdi greyfurt kadar yusyuvarlak bir şey, şimdi dedi bunun içinde bir kese var. Çok şükür keseyi de gördük, ölçtü baktı falan her şey çok iyi dedi. Bebek nerede dedim? Bebek henüz 5 haftalık dediHamile kaldığım günü bile söyledi. Bebeği görmek için 3-4 hafta sonra gitmemi söyledi çünkü bebeğin hücreleri oluşuyormuş. Kesenin haricinde bir de kordonu gördük, damarın atışını gösterdi, bebek beslenmeye başlamış buradan dedi ama tabi bebeği görememek biraz üzdü. Burada bebek olacak değil mi dedim :) Hamilesiniz merak etmeyin, bol bol dinlenin dedi. Ayrıca benim bu gebeliğimde bulantım kusmam yok dedim, bu normal mi diye sordum (sırf doktorun ağzından duymak için). O da her gebelik farklı olur, ne güzel işte dedi. Karnıma giren ağrıları da sordum. Batma var mı dedi, bunlar rahmin genişlemesinden dedi. Merak edilecek bir şey yok dedi. Şimdilik benden bu kadar kızlar, 4 hafta sonra yazarım yine... Herkese mutlu gebelikler...
Bebegınız 5 haftalıkmı 8 haftalık mı takvımınızde 8 haftalık dıyorda
Tebrik ederim canım, Allah hep böyle güzel haberler duymayı nasip etsin. Sağlıkla, huzurla...
SAT'a göre 8 haftalık ama ultrasona göre 5 +3 - 4 günlük. :)
kafam karıstı =) geç döllenmemi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?