2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün doktora gittim veee kalp atışımız başlamış sat 7 hazirandı 5 hazirana aldı :)) bu arada bulantı kusma yada bir belirti yok sadece sık sık yiyorum aç olunca etkileniyorum

Canim Allah cc.nin izniyle keseni saglikli bir sekilde gorursun insaAllah.Bugun guzel haberlerini bekliyorum:) Amin cumlemiz insaAllah.

teşekkür ederim canım benım sag olasın çok şukur kesemızı gorduk artık kalp atışını beklıcez yırmı gun sonra gelın dedı hayırlısı olur ınsallah

Bugün doktora gittim veee kalp atışımız başlamış sat 7 hazirandı 5 hazirana aldı :)) bu arada bulantı kusma yada bir belirti yok sadece sık sık yiyorum aç olunca etkileniyorum

gözün aydın canım
darısı artık benım basıma doktordan bugun geldım keseyı gorduk yırmı gun sonraya cagırdı kalp atısı ıcın sen ne kadar sonra gıttın

kizlar yine kahverengi kan geldi benden sancim var biraz yarin doktora gidicem lutfen dua edin bu bebegime kavusabiliyim insaallah

Arkadaşım ihmal etme doktorunu ara yada git progestan verirler benimde hala kanamam oluyo iğne oluyorum ilaç içiyorum

oktr har gıtmeme soruyr kanama oldu mu dıye elhamdulıllah yok dusuk tehlıksi devam edyı dun bızde kalp atısını duydk rabbım tummm ısteyenlre nasıp etsın o duyguyu çok frklı. benım yemem kesıldı ıyıce bulantı çoğaldı

Arkadaşlar herkese merhaba,
bugün en sonunda ilk doktor randevumu gerçekleştirdim. Özellikle biraz bekledim ki kalp atışını duyabileyim diye... Neyse gittik doktora, ultrasonda rahmimi gösterdi greyfurt kadar yusyuvarlak bir şey, şimdi dedi bunun içinde bir kese var. Çok şükür keseyi de gördük, ölçtü baktı falan her şey çok iyi dedi. Bebek nerede dedim? Bebek henüz 5 haftalık dedi Hamile kaldığım günü bile söyledi. Bebeği görmek için 3-4 hafta sonra gitmemi söyledi çünkü bebeğin hücreleri oluşuyormuş. Kesenin haricinde bir de kordonu gördük, damarın atışını gösterdi, bebek beslenmeye başlamış buradan dedi ama tabi bebeği görememek biraz üzdü. Burada bebek olacak değil mi dedim :) Hamilesiniz merak etmeyin, bol bol dinlenin dedi. Ayrıca benim bu gebeliğimde bulantım kusmam yok dedim, bu normal mi diye sordum (sırf doktorun ağzından duymak için). O da her gebelik farklı olur, ne güzel işte dedi. Karnıma giren ağrıları da sordum. Batma var mı dedi, bunlar rahmin genişlemesinden dedi. Merak edilecek bir şey yok dedi. Şimdilik benden bu kadar kızlar, 4 hafta sonra yazarım yine... Herkese mutlu gebelikler...

kizlar yine kahverengi kan geldi benden sancim var biraz yarin doktora gidicem lutfen dua edin bu bebegime kavusabiliyim insaallah

Lütfen yatıp bol bol dinlenin... Ben hayatta ayağa kalkmazdım sizin yerinizde olsam. Doktorum bana hiçbir sorunum olmadığı halde bol bol dinlenin dedi. Ayrıca doktorunuza danışın. Kahverengı lekelenmeler korkulacak birşey değil diye biliyorum.

Bebegınız 5 haftalıkmı 8 haftalık mı takvımınızde 8 haftalık dıyorda

Tebrik ederim canım, Allah hep böyle güzel haberler duymayı nasip etsin. Sağlıkla, huzurla...

Kizlaaarr ben cok kotuyummm 20 lik disim kac gunlerdir agriyo cikmaya calisiyooo ( napicam ben ilk 3 ay dis cektirmek sakincali diye duydum ama bu aciya nasil katlanilir disimi cektirsem kan sulamdiricida kullaniyorum offf allah yardimcim olsun yarin bebegimin kalp atislarini duymak icin gidicez oyle heycanliydim ki ama bu disim yuzunden onu dusunemiyorum bile yarin doktoruma sorucam insallah olumlu cevaplar verir hic bir zarari yok der cektirsem zararli mi sizce off cok korkuyorum kizlar yardim edinn ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kafam karıstı =) geç döllenmemi oluyor

Hayır canım geç döllenme değil. Bak şimdi 8 haftalık hamileyim SATa göre. Yani 26 mayıs son adet tarihimin ilk günü. Bu günden itibaren sayarsak 8. Haftadayım. Ama bu mümkün değil o gün o işi yapmıyoruz. Ben yumurtlama dönemimde hamile kaldım yani 6-9 haziran tarihleri arası. Buna göre 5+3-4 günlük hamileyim. Doğru olan da bu, ultrasonda çıkan da bu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…