2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

rabbim nasip edrse inş yarın

Canim ben eskiden burda uyeydim uyeligimi iptal etdirdim,senin 72.000 fatiha topigini görmustum o zamanlar. ALLAH dualarini kabul etmis,ne guzel INSALLAH saglam bir sekilde bebegini kucagina alirsin,AMIN INSALLAH :) Tebrik ederim, senin adina gercekten cok sevindim,hatta duygulandim ALLAH nazarlardan korusun

Son düzenleme:

aaa öylemi memnun oldum canım...evet okmuyup bitirmiştik 72000 fatihayı...amin inş.Allah razı olsun...rabbim isteyen herkese nasip etsin...tanışmışmıydık seninle peki..

ben normalde 7 haftalık görülüyorum sata göre ama geçen hafta gittiğimde doktor 5 haftalık demişti..usg önemli olan

Son düzenleme:

Evet canım kesinlikle usg doğru.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alıntı yapmasak kime yazdığımız nasıl anlaşılacak? Ben de sevmiyorum fakat cep telden alıntı kısaltmayı yapamıyorum

Alıntı yapmasak kime yazdığımız nasıl anlaşılacak? Ben de sevmiyorum fakat cep telden alıntı kısaltmayı yapamıyorum

başta yanlış gitti alıttılar ondan sonrada devam etti....sanırım alıntı yaparken bikaç şey silinmiş ondan kaynaklı

başta yanlış gitti alıttılar ondan sonrada devam etti....sanırım alıntı yaparken bikaç şey silinmiş ondan kaynaklı

Ben desktoptan siteye giremiyorum. Servera bağlanamıyor sürekli bağlantı kopuyor. Telden yazıyorum ama bunu hiç sevmiyorum hata olduysa ben o hataları görmüyorum

Günaydınnn güzeller güzeli annelerrrrr :) bebislerinize ve size hayirli ve boolll büyümeli günlerr

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hata değil....espiri olsun diye yazdım aslında sıvandı diye:) senben ile yaptığınız alıntılar karışıyor bak benden alıntıladığın normal...

Günaydınnn güzeller güzeli annelerrrrr :) bebislerinize ve size hayirli ve boolll büyümeli günlerr

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Teşekkürler Esra sana ve bebişine de güzel ve sağlıklı günler

Günaydın kızlar. Hamilelik tarhi nasıl hesaplanıyor. Son adet tarihimin ilk günü 11 Haziran 28 günde bir adet oluyorum. Netten bakınca 5+2 gösteriyor. Doktora göre 4+4 nasıl hesaplandığını bilen varsa izah edebilir mi lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…