2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hata değil....espiri olsun diye yazdım aslında sıvandı diye:) senben ile yaptığınız alıntılar karışıyor bak benden alıntıladığın normal...

Kafasına göre alıntı yapıyor ya da biz yanlış bastık :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nil bi sayfa önce açıkladı aslında ...oraya bak bi istersen

Doktor o işin hangi günler arasında olduğunu hesaplamış canım :) doktorun dediği doğru

şimdiye kadar gittiğim tüm drlar sata göre hesaplıyor.senin dr. kesenin boyutuna göre söylemiştir bazen sat ile usg uyumlu olmayabiliyor.ya geç yumurtlamışsındır yada bir süre sonra bebeğin bu farkı kapatabilirde

Yok geç yumurtlamadım. Ben planlı olarak yumurtlama günlerimde bir kez yaptım ve hemen hamile kaldım. Hiçbir gecikme yok tatlım normal. Daha sonraki yazılarımı da oku. SAT yüzünden sezaryen olduğumu falan. Her zaman usg doğru.

Doktorum daha keseyi görmeden söyledi canım. Adam saydı saydı hesaplayıverdi. Ben türkiyede değilim ve doktorum çok tonton ve artık yaşı ilerlemiş bir prof. Kadın kısırlığı uzmanı aslında ama methi çok fazla diye gittim ona.

dr.u arayıp sorsaydın ya cnm diş ağrısı çok kötü cnm kolay bir yolu vardır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…