Günaydınnn güzeller güzeli annelerrrrr :) bebislerinize ve size hayirli ve boolll büyümeli günlerr
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hata değil....espiri olsun diye yazdım aslında sıvandı diye:) senben ile yaptığınız alıntılar karışıyor bak benden alıntıladığın normal...
Günaydın kızlar. Hamilelik tarhi nasıl hesaplanıyor. Son adet tarihimin ilk günü 11 Haziran 28 günde bir adet oluyorum. Netten bakınca 5+2 gösteriyor. Doktora göre 4+4 nasıl hesaplandığını bilen varsa izah edebilir mi lütfen.
Günaydın kızlar. Hamilelik tarhi nasıl hesaplanıyor. Son adet tarihimin ilk günü 11 Haziran 28 günde bir adet oluyorum. Netten bakınca 5+2 gösteriyor. Doktora göre 4+4 nasıl hesaplandığını bilen varsa izah edebilir mi lütfen.
aaa benimde 26 mayıs sat. süper aynıyız.:)
yok canım oyle baktırmıcam dr one gore hesapladı ve tarıh verdı hatta , ılk muayenedede vajınal ıstemedım karnımdan baktıVajinal ultrason ile canım. İstersen öyle baktırabilirsin. Ben şahsen istemedim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım oyle baktırmıcam dr one gore hesapladı ve tarıh verdı hatta , ılk muayenedede vajınal ıstemedım karnımdan baktı
Bence de en sağlıklısı canım. İlk bebek diye çok heyecanlısındır ama dediğim gibi doktor sana söyleyecek kaç haftalık olduğunu. Sen de ona göre hazırlarsın kendini haftalık gelişmelerini takip edersin.
tesekkur ederımmmBence de en sağlıklısı canım. İlk bebek diye çok heyecanlısındır ama dediğim gibi doktor sana söyleyecek kaç haftalık olduğunu. Sen de ona göre hazırlarsın kendini haftalık gelişmelerini takip edersin.
ilk gıttıgımde 4 haftalık demıstı canım , ama bakalım hayırlısı ne dıcek bu seferkı gıttıgımızde
tesekkur ederımmm
ilk gıttıgımde 4 haftalık demıstı canım , ama bakalım hayırlısı ne dıcek bu seferkı gıttıgımızde
En son ne zaman gittin?
günaydın mart anneleri....
bazı arkadaslar 6+1 de mesela sat a gore 6+1 de kalp atısıda duyuyorlar o nasıl oluyor ya ay benım ılk bebegım olacak nasıpse kafam karsıtı dogal olrak=)
cnm benim satımla usg aynı ve 6+1 de kalp atışımızıda duyduk.eğer geç döllenme varsa kalp atışları daha geç duyuluyor.
cnm benim satımla usg aynı ve 6+1 de kalp atışımızıda duyduk.eğer geç döllenme varsa kalp atışları daha geç duyuluyor.
Vajinal ultrasonla mı gördün fatmaipek?
şimdiye kadar gittiğim tüm drlar sata göre hesaplıyor.senin dr. kesenin boyutuna göre söylemiştir bazen sat ile usg uyumlu olmayabiliyor.ya geç yumurtlamışsındır yada bir süre sonra bebeğin bu farkı kapatabilirde
şimdiye kadar gittiğim tüm drlar sata göre hesaplıyor.senin dr. kesenin boyutuna göre söylemiştir bazen sat ile usg uyumlu olmayabiliyor.ya geç yumurtlamışsındır yada bir süre sonra bebeğin bu farkı kapatabilirde
En son ne zaman gittin?
12 temmuzda gittim 10 temmuz adet olmam gereken tarıhtı zaten
Kizlaaarr ben cok kotuyummm20 lik disim kac gunlerdir agriyo cikmaya calisiyooo ( napicam ben ilk 3 ay dis cektirmek sakincali diye duydum ama bu aciya nasil katlanilir disimi cektirsem kan sulamdiricida kullaniyorum offf allah yardimcim olsun yarin bebegimin kalp atislarini duymak icin gidicez oyle heycanliydim ki ama bu disim yuzunden onu dusunemiyorum bile yarin doktoruma sorucam insallah olumlu cevaplar verir hic bir zarari yok der cektirsem zararli mi sizce off cok korkuyorum kizlar yardim edinn ((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır canım geç döllenme değil. Bak şimdi 8 haftalık hamileyim SATa göre. Yani 26 mayıs son adet tarihimin ilk günü. Bu günden itibaren sayarsak 8. Haftadayım. Ama bu mümkün değil o gün o işi yapmıyoruz. Ben yumurtlama dönemimde hamile kaldım yani 6-9 haziran tarihleri arası. Buna göre 5+3-4 günlük hamileyim. Doğru olan da bu, ultrasonda çıkan da bu.
Canım hamilelik ovülasyona göre ölçülmüyor ama. Dr sat ı soruo ona göre kaç hafta olduğunu sölüo. Mesela benim sat 6 haziran. Hangi gün hamile kaldığımı da çok iyi biliorum. Ama tıbbi gebelik son adetin ilk günü başlıo.
tahmini doğum tarihini girdiğim halde takvimi yapamadımbu arada yaşadığım şehir istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?