En son ne zaman gittin?
12 temmuzda gittim 10 temmuz adet olmam gereken tarıhtı zaten
Şimdi bu gidişinde sana biraz daha net söyler. Keseyi de ölçer. Keseyi görürsün canım. Benim doktorun ultrasonu renkli falan kordondaki damarın atışını da gösterdi rahmi de. İlk hamileliğimde hiçbir şey anlamamıştım ultrasondan. Doktor kistin var ama gider demişti. Ben hiç anlamadım tabi. Taki bebek 8. Haftalıkken ultrasona girdim ve kalp atışını gördüm o zaman dedim evet bebek var. Şu an ben bekleyeceğim 4 hafta daha. Bol bol uyuyacağım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vajinal ultrasonla mı gördün fatmaipek?
hayır cnm karından göründü
Canım SAT a göre benim ilk çocuğumun doğum tarihini 2 hafta erken hesapladılar. Ama doğmadı tabiki dedikleri gün. Çocuğum bu durumda 10 aylıkken doğmuş oluyor ki saçma. Her zaman ultrason değeri baz alınır. İlkinde bilmiyordum. Sen de 3+2 günlük hamilesin
Bnm ilk doğum tam dedikleri tarihte olmuştu; bu bişeyi kanıtlamıyor ki. Ben bunu bzm arklar var burda onlara da çok anlattım; hatta bende gebelikle ilgili bir kitap var hafta hafta gebelik die. İlk iki haftayı anlatırken tıbbi hamilelik son adetin ilk günü başlasa da ilk iki haftada aslında hamile değilsinizdir, diyip ovülasyonu fln anlatmış
Şimdi bu gidişinde sana biraz daha net söyler. Keseyi de ölçer. Keseyi görürsün canım. Benim doktorun ultrasonu renkli falan kordondaki damarın atışını da gösterdi rahmi de. İlk hamileliğimde hiçbir şey anlamamıştım ultrasondan. Doktor kistin var ama gider demişti. Ben hiç anlamadım tabi. Taki bebek 8. Haftalıkken ultrasona girdim ve kalp atışını gördüm o zaman dedim evet bebek var. Şu an ben bekleyeceğim 4 hafta daha. Bol bol uyuyacağım :)
inş hayırlısı bırazcıkdaha sabredıcem artk
Yok geç yumurtlamadım. Ben planlı olarak yumurtlama günlerimde bir kez yaptım ve hemen hamile kaldım. Hiçbir gecikme yok tatlım normal. Daha sonraki yazılarımı da oku. SAT yüzünden sezaryen olduğumu falan. Her zaman usg doğru.
O zaman ben sonradan kendiliğimden hamile kaldım ya da hamile değilim. Tıp yanıldı dedim anlattım ilk hamileliğimde olanları, istersen bir bak ben bu Bilimsel gerçek yüzünden sezaryen oldum. Sezaryenlerin yarısı kadınlar doğuramadığı için oluyor. Vakti gelmeyen kadın nasıl doğursun ki?
ozaman senin dr. yumurtlama zamanını mı göze alıyor ben şuan 6+6 dayım mesela ama doğum tarihim 6 mart .neyse ya zaten geleceği gün bellidir bebişlerimizin bizde sata göre takvim yaparız
Kuzenimde ayni senin gibi sezaryana alindi canim günü gelmemisti bencede erkenden kolaylarina geliyo kesip almak gibi düsünüyorum ben
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Günaydın güzel anneler bugün güzel haberler bekliyoruz
9ay 10 gün=280 gündür
40 hafta = 280 gündür
Tüm kurum ve kuruluşlar doğum izinlerinde satı baz alarak hesaplarlar eğer ki geç döllenme yoksa ve doktor satı değil usg yı baz almıyorsa. Buna doktor karar verir.
Benim sat ile usg aynı,tamda yumurtlama zamanında olmuş dollenme 6+4 de kalp atışını duydum satın ilk 2haftasını çıkarsam 4+4 de duymam imkansız sanki 😄😄😄
Doktor da sata göre 8 haftalıksınız ama bebeğiniz 5 hafta içerisinde. Yani önemli olan onların büyümesi. Bu sefer epiduralli normal doğum için bekliycem.
Vajinal ultrasonla mı? Lütfen buna cevap ver
Günaydın güzel anneler bugün güzel haberler bekliyoruz
9ay 10 gün=280 gündür
40 hafta = 280 gündür
Tüm kurum ve kuruluşlar doğum izinlerinde satı baz alarak hesaplarlar eğer ki geç döllenme yoksa ve doktor satı değil usg yı baz alıyorsa. Buna doktor karar verir.
Benim sat ile usg aynı,tamda yumurtlama zamanında olmuş dollenme 6+4 de kalp atışını duydum satın ilk 2haftasını çıkarsam 4+4 de duymam imkansız sanki 😄😄😄
Kuzenimde ayni senin gibi sezaryana alindi canim günü gelmemisti bencede erkenden kolaylarina geliyo kesip almak gibi düsünüyorum ben
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
benim arkadaşın dr.uda 42 hafta bitene kadar beklenebilir diyordu.birazda dr.una bağlı sanırım .
Benim de doktorumun da hesabına göre aynı şekilde tahmin ettik ve bebek de bunu kanıtladı. Siz normal doğurun ve gebe kaldığınız tarihten itibaren sayın çünkü ben ilk hamileliğimde kandırıldım SAT çılar yüzünden ve sezaryen oldum.
benim arkadaşın dr.uda 42 hafta bitene kadar beklenebilir diyordu.birazda dr.una bağlı sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?