2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman ben sonradan kendiliğimden hamile kaldım ya da hamile değilim. Tıp yanıldı dedim anlattım ilk hamileliğimde olanları, istersen bir bak ben bu Bilimsel gerçek yüzünden sezaryen oldum. Sezaryenlerin yarısı kadınlar doğuramadığı için oluyor. Vakti gelmeyen kadın nasıl doğursun ki?

Neyse arkadaşlar ben bu başlığa 4 hafta sonra geleceğim. O zamana kadar sağlıcakla kalın bol bol dinlenin

ozaman senin dr. yumurtlama zamanını mı göze alıyor ben şuan 6+6 dayım mesela ama doğum tarihim 6 mart .neyse ya zaten geleceği gün bellidir bebişlerimizin bizde sata göre takvim yaparız

Kuzenimde ayni senin gibi sezaryana alindi canim günü gelmemisti bencede erkenden kolaylarina geliyo kesip almak gibi düsünüyorum ben

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ozaman senin dr. yumurtlama zamanını mı göze alıyor ben şuan 6+6 dayım mesela ama doğum tarihim 6 mart .neyse ya zaten geleceği gün bellidir bebişlerimizin bizde sata göre takvim yaparız

Doktor da sata göre 8 haftalıksınız ama bebeğiniz 5 hafta içerisinde. Yani önemli olan onların büyümesi. Bu sefer epiduralli normal doğum için bekliycem.

Kuzenimde ayni senin gibi sezaryana alindi canim günü gelmemisti bencede erkenden kolaylarina geliyo kesip almak gibi düsünüyorum ben

ABD de zorunlu olmadıkça sezaryen yok ama Türkiye'de çakıyorlar SAT tarihini sonra günün gelince bebek doğmuyor???? Sonra da sen doğuramıycaksın yok bebek gelmiyor falan diyip hooop sezaryen. Çünkü daha fazla kazanıyorlar

Günaydın güzel anneler bugün güzel haberler bekliyoruz

9ay 10 gün=280 gündür
40 hafta = 280 gündür

Tüm kurum ve kuruluşlar doğum izinlerinde satı baz alarak hesaplarlar eğer ki geç döllenme yoksa ve doktor satı değil usg yı baz alıyorsa. Buna doktor karar verir.
Benim sat ile usg aynı,tamda yumurtlama zamanında olmuş dollenme 6+4 de kalp atışını duydum satın ilk 2haftasını çıkarsam 4+4 de duymam imkansız sanki 😄😄😄

Son düzenleme:

Vajinal ultrasonla mı? Lütfen buna cevap ver

sen yabancı ülkedesin cnm arada mutlaka farklılıklar olacaktır.neden gelmiyesin konumuza kırıldıysan kusura bakma .kimsenin konudan gitmesini istemem ben.

Benim de doktorumun da hesabına göre aynı şekilde tahmin ettik ve bebek de bunu kanıtladı. Siz normal doğurun ve gebe kaldığınız tarihten itibaren sayın çünkü ben ilk hamileliğimde kandırıldım SAT çılar yüzünden ve sezaryen oldum.

benim arkadaşın dr.uda 42 hafta bitene kadar beklenebilir diyordu.birazda dr.una bağlı sanırım .

benim arkadaşın dr.uda 42 hafta bitene kadar beklenebilir diyordu.birazda dr.una bağlı sanırım .

Kesinlikle katılıyorum doktoruna bağlı kesip biçmek kolaylarına geliyor. Mümkünse sorun yoksa normal olmalı ister sat ister usg farketmez

Anladım canım geçmiş olsun sen doktorunu baz al ne dedıyse o tabiki

Normal bir doğum aslında 40 ila 42 haftalar arasında olmalı eğer sat baz alınıyorsa. Herkes kendi iddiasını söyler sorun yok. Sadece 4 hafta sonra ultrason sonuçlarımı söyleyeceğim. Benim yorgunluk ve uyku dışında herhangi bir sorunum yok tüm değerlerim maaşallah çok çok iyi. Rahim ve kese herşey çok güzel. Geç döllenme de olmadı bende. Bir seferde hamile kaldım ben. Bunu da anlatamıyorum ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…