tahmini doğum tarihini girdiğim halde takvimi yapamadımbu arada yaşadığım şehir istanbul
Canım SAT a göre benim ilk çocuğumun doğum tarihini 2 hafta erken hesapladılar. Ama doğmadı tabiki dedikleri gün. Çocuğum bu durumda 10 aylıkken doğmuş oluyor ki saçma. Her zaman ultrason değeri baz alınır. İlkinde bilmiyordum. Sen de 3+2 günlük hamilesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yazdıklarını okuyunca hem şaşırdım hem sevindim bnm sat 29 Mayıs tüp bebek bnm ki 11 haziran bebeklerin döllendiği gün geçtiğimiz salı günü dr a gittik kalp arışı yok eğer cumartesi de atmazsa kürtaj dedi. .. halbuki bnm ki senn knden bile küçük sata göre...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada listede bilgilerim eksik26 yaşındayım ilk hamileleğim antalya
Ne güzel ya inş. Sağlıkla kucağımiza da alırız sen tecrübelisin bana yardımcı olursun dimi
Kızlar en yaşlınız ben miyim ya..listeye baktım da şimdi, 37 ve üstü olan yok sanırım
Merhaba kizlar.Iki gundur kahverengi lekelenmem oluyorDun doktora gittim bhcg istedi.Pazartesi 160 olan bhcg dun 350 cikti yani iki kati degilde % 80 artmis.Progestan verdi ve bol bol dinlenme.Haftaya kontrole gidicem insaAllah hersey guzel olur.
Merhaba kizlar.Iki gundur kahverengi lekelenmem oluyorDun doktora gittim bhcg istedi.Pazartesi 160 olan bhcg dun 350 cikti yani iki kati degilde % 80 artmis.Progestan verdi ve bol bol dinlenme.Haftaya kontrole gidicem insaAllah hersey guzel olur.
dr.u arayıp sorsaydın ya cnm diş ağrısı çok kötü cnm kolay bir yolu vardır heralde
bir arkadaş daha var cnm 37 olan.boşver yaşı hepimiz mart annesi olacağız
Günaydın kızlar
Ben çok sık giremiyorum malesef maşallah çok güzel kaynaşmışsıınız ara sıra yazsamda benide aranıza alın olurmu:)
Bir sürü olmuş listemiz güzel haberler alanlar gözünüz Aydın.herşeyi okuyamadım ama sanırım özlem biraz sıkıntılı Rabbim hayırlı güzel haberler almasını nasip etsin
Bende çok yüksek değerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı.ve bütün mikroplar direçli antibiyotik fayda etmicek bugün başka bir yerde tekrar tahlil tekrarlıcaz inşallah direcç kazanmayan mikrop yakalarız.böbrek ağrılarımda başladı ilk hamileliğimde hastanede yatmıştım aynı sorundan inşallah bebeğime bişey olmaz bu seferde
Kızlar en yaşlınız ben miyim ya..listeye baktım da şimdi, 37 ve üstü olan yok sanırım
beeeeen. burdayım korkma:)) 37 yaş olan senle 2 kişi görünüyo bi de ben varım. doktora gittikten sonra kese durumumu fatma güncellerken yaşımı da söylerim listeye girer diye bekliyordum. ben de 37 yaşındayım. geç evlendim ilk çocuğum hemen evlendiğim ay oldu şimdi 3 yaşında, ikincinin de anca zamanı. ilk hamilelikten daha zor mu geçecek yaştan dolayı bakalım, şuan da hiç sorunum yok, oruç zorluyo sadece, doktora sorarım pazartesi belki bırakırım orucu da. halsiz düşüyorum son saatlerde.
bugün randevusu olanlar varmı
Bugün doktora gittim veee kalp atışımız başlamış sat 7 hazirandı 5 hazirana aldı :)) bu arada bulantı kusma yada bir belirti yok sadece sık sık yiyorum aç olunca etkileniyorum
ayyy cok sevındım bı 35 yaş ustu arkadasım daha varmışBenım de oglum var 6,5 yasında..Ben de gec evlendım nispeten :) Şimdilik bende de bir sorun yok çok şükür..Bir amniyosentez meselesı var kafamı bulandıran, onu da zamanı gelınce düşünürüz artık napalım :26: Allah hepimize sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah
haa evet o testler korkutan endişeyle bekleten hiçbi işe yaramayan. ben 2'li test yaptırmıycam. ablam 39 yaşında hamile 3'lü testi de yaptırmadı gecikti yaptırmadı önemsemedi de. bi de benim nüfus kayıtlarım 2 yaş küçük görünüyo dolayısıyla yapılacak risk oranları zaten yanlış çıkar. ya da riskli bişey çıksa alalım bu bebeği istemiyorum demeyeceğime göre.. zaten amniyosentez yaptırmam. herşeyi önceden biliyoruz diyolar ama bilemiyolar aslında. benim kızımın baş çevresi ölçümü normalden büyük dediler sezeryan oldum fakültede, doğumdan sonra prof. geldi bebeğe baktı bu mu başı büyük çocuk bunun için mi ameliyat ettiniz dedi asistanlara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?