- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
olumlu düşünelim cnm %60 kadar normal diye biliyorum sen %80 demişsin
merhaba doktorunuz kim merak ettim söylermisiniz?
Allah korktuguna ugratmasın canım, kötü düşüncelere kapılma...Beta hcg artmış, bu iyi aslında..Insallah her sey cok guzel olur
olumlu düşünelim cnm %60 kadar normal diye biliyorum sen %80 demişsin
Bugün bebeği görmek için gitmiştik kalp atisini da duyduk hiç beklemiyodum gözyaşlarımi tutamadim duyunca.
Harika bi duyguymus... :)
Ultrasona göre 6+1
kıslar doktordan şimdi geldim 5 haftalıkmış. çok küçük ama zor göründü
Amin kizlar cok sagolun moral verdiniz bana.Doktorumda dusuk artmis ama kotu degil dedi.
Bugün bebeği görmek için gitmiştik kalp atisini da duyduk hiç beklemiyodum gözyaşlarımi tutamadim duyunca.
Harika bi duyguymus... :)
Ultrasona göre 6+1
bi usgyle baktı hiç bişey görünmedi. kese büyük görmem lazım dedi başka bi usg ye geçtik ordada çok küçükmüş zor göründü kese 17 imiş mm dir herhalde:44: cuma günü tekrar çağırdı. bide kalp atışını duyarsak çok rahatlıycaz dedi:44:gözün aydın canım maşallah bebişe 5 haftalık minnacıktır bide usg den usg ye değişiyor :)))
haa evet o testler korkutan endişeyle bekleten hiçbi işe yaramayan. ben 2'li test yaptırmıycam. ablam 39 yaşında hamile 3'lü testi de yaptırmadı gecikti yaptırmadı önemsemedi de. bi de benim nüfus kayıtlarım 2 yaş küçük görünüyo dolayısıyla yapılacak risk oranları zaten yanlış çıkar. ya da riskli bişey çıksa alalım bu bebeği istemiyorum demeyeceğime göre.. zaten amniyosentez yaptırmam. herşeyi önceden biliyoruz diyolar ama bilemiyolar aslında. benim kızımın baş çevresi ölçümü normalden büyük dediler sezeryan oldum fakültede, doğumdan sonra prof. geldi bebeğe baktı bu mu başı büyük çocuk bunun için mi ameliyat ettiniz dedi asistanlara:)
kızlar kociş kendini afettirdi :) dün evlilik yıldönümümüzdü akşam pastalar hediye sinirlerim geçti çok mutlu oldum dün nöbetçiydi eşim başkasına devredip gelmiş allahım onu başımızdan eksik etmesin inşş
bugün devlet hastanesine gittik geçen hafta özel dr a gitmiştim bilirsiniz pıtpıtlarımızı duymuştuk dr bir hafta gelişimi önde demişti bugün kuzum satla aynı çıktı ama ben ultrasona bağlıyorum .çooookkk eski çünkü yarında kendi dr uma başlıyorum inşş bakalım benim dr ne diycek kuzumun kalbi yanıp sönüyorduoyyy kurban olurum ben ona kuzum benim darısı duymayanlara inşşş
hastaneye gitim bugün ultrosonla baktılar ama bebek görünmedi şüpheli bir şey var ama görünmüyor dedi.kan testi verdim.haftaya alıcam offff3 tane test yaptım evde pozitif hamile diilmiym acaba
bi usgyle baktı hiç bişey görünmedi. kese büyük görmem lazım dedi başka bi usg ye geçtik ordada çok küçükmüş zor göründü kese 17 imiş mm dir herhalde:44: cuma günü tekrar çağırdı. bide kalp atışını duyarsak çok rahatlıycaz dedi:44:
Hadi sevindim ağzınızın tadı kaçmasın inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sat 18 haziran benim
çoook geçmiş olsun canım dinlen bol bol iş yapma kanaması olupta çok sağlıklı bebiişler doğuran anne çokk sakın korkma inş bebeğin seninle olcak inşş
ayy çok sağol canım inşş bu kociişler işi biliyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?