2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bebeği görmek için gitmiştik kalp atisini da duyduk hiç beklemiyodum gözyaşlarımi tutamadim duyunca.
Harika bi duyguymus... :)
Ultrasona göre 6+1

Oyyyyy ne guzellll rabbim banada tattirsin insallah yaaaa :) pazartesiyi nasil beklicemmmm bilmiyorummmm Allahim nolur bende duyayimmm die dua ediyorummm hep

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Amin kizlar cok sagolun moral verdiniz bana.Doktorumda dusuk artmis ama kotu degil dedi.

çoook geçmiş olsun canım dinlen bol bol iş yapma kanaması olupta çok sağlıklı bebiişler doğuran anne çokk sakın korkma inş bebeğin seninle olcak inşş

gözün aydın canım maşallah bebişe 5 haftalık minnacıktır bide usg den usg ye değişiyor :)))
bi usgyle baktı hiç bişey görünmedi. kese büyük görmem lazım dedi başka bi usg ye geçtik ordada çok küçükmüş zor göründü kese 17 imiş mm dir herhalde:44: cuma günü tekrar çağırdı. bide kalp atışını duyarsak çok rahatlıycaz dedi:44:

Arkadaşlar çocuğunu hiçbir şartta aldırmak istemeyen anneler sakın amniyosentez yapmasın; bebeğe zarar verebiliyor. Bununla bzirlikte ikili ve üçlü testin bi zararı yok isterlerse yapabilirler yapmayabilirler de. Zaten ikili test düzgün çıkınca bazı dr lar üçlü test istemiyor. Fakat 5 aylıkken yapılan ayrıntılı ultrasonu herkes ltfn yaptrsn. Çünkü ayrıntılı ultrasonda müdehale edilebilcek şeyler öğreniliyor. Yani siz hamileyken ameliyat ya da ilaç tedavisi verebiliyorlar. Hiçbir tehlikesi de yok o yüzden kesin yaptırın derim.
Bu arada normal doğum isteyen arkadaşlar medipol hastanesini deneyebilirler. Tamamen normal doğumcu bir hastane ben ilk çocugumu orda doğurdum. Doğurduğum gece sadece bnm dr umun 4 tane normal doğum hastası vardı. Sezeryan mı acaba dedğinz noktada bile brz daha bekleyelm istersenz diolar. Ayrıca ilk doğumda çok yerinde müdehale ediyorlar. Suni sancı kesinlikle yok; ben epidural almıştm zamanında verdiler. Bu tarz şeyler doğumda önem taşıyor hastanenizi iyi araştırın beylikdüzünde olmama rağmen bağcılara kontrole gidiyordum; günüm geçmesine rağmen dr bekleyebilirz demişti düşünün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar kociş kendini afettirdi :) dün evlilik yıldönümümüzdü akşam pastalar hediye sinirlerim geçti çok mutlu oldum dün nöbetçiydi eşim başkasına devredip gelmiş allahım onu başımızdan eksik etmesin inşş
bugün devlet hastanesine gittik geçen hafta özel dr a gitmiştim bilirsiniz pıtpıtlarımızı duymuştuk dr bir hafta gelişimi önde demişti bugün kuzum satla aynı çıktı ama ben ultrasona bağlıyorum .çooookkk eski çünkü yarında kendi dr uma başlıyorum inşş bakalım benim dr ne diycek kuzumun kalbi yanıp sönüyordu oyyy kurban olurum ben ona kuzum benim darısı duymayanlara inşşş

hastaneye gitim bugün ultrosonla baktılar ama bebek görünmedi şüpheli bir şey var ama görünmüyor dedi.kan testi verdim.haftaya alıcam offff 3 tane test yaptım evde pozitif hamile diilmiym acaba

Hadi sevindim ağzınızın tadı kaçmasın inş.

hastaneye gitim bugün ultrosonla baktılar ama bebek görünmedi şüpheli bir şey var ama görünmüyor dedi.kan testi verdim.haftaya alıcam offff 3 tane test yaptım evde pozitif hamile diilmiym acaba

Sat kaçtı senin?

canım çok hakılısn cihazdan cihaza fark var tatlım diyorum yaa bende bugün devlete gittim taş devrinden kalma cihaz işte ya aslında gitmeyecektim buna tabi özel drum merkezde benim 1 satten fazla sürüyor eşim alternatifimizin olması lazım acil bi durum olursa allah korusun o yönden ayda birde olsa gidicem :))) inşş sende pıtpıtlarını duyarsın canım

sat 18 haziran benim

Yani dr unun ne dediği önemli tabi ama bence daha erken. Benim sat 6 haziran ben daha dr. Gitmedim direkt kalp atışına gitmek istediğim için. Bence haftaya kese görünür. İlk hamileliğimde öğrendiğim gibi gitmiştim 4.5 haftalıktı. Vajinal ultrasondan bile görünmemişti. Bi hafta sonra gidince görebilmiştim. Bence hiç sıkıntıya sokma kendini eminim haftaya keseyi görceksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…