- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Tabi cnm ama canları isterse yapıolar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen öyle ama şimdi biz hamileyiz yaa biraz daha üstümüze düşüyolar yaşasın hamişlik :)))
Merhaba mart anneleri
Ben memleketimde olduğum için burda bir doktora gittim kontrol için.
iyiymiş bebeğim maşallah8 haftalığız.ama çok net göremedim.kendi doktorumun cihazında daha netti.
bir de akşamları çok üşüyorum dediğimde kan tahlili yapalım dedi.rutin yapılan testler varmış sanırım.ben devlet hastanesinde yaptırırım dedim.
sizden de istenen oldu mu?
Geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar. Herkese saglik mutluluk ve hayırlı evlatlar dileğiyledun mide bulantilarim tavan yaptı ve ülserimi tetikledi. Saatlerce kan kustum. Acile gittiğimizde serum yedim ve diğer tedavileri reddettim. Bebege bisey olur diye cok korkuyorum. Aksama kendi doktorumdan randevu aldım gideceğiz bakalım vaziyet ne durumda. Sizlere tavsiyem cok basite almayın bu belirtileri. Dr talcid ve rennie önerdi bizler icin zararı yokmuş. Eğer benim gibi gecmiste mide sıkıntısı olanlar varsa bu durumu gozardi etmesinler
Bendende istemişti dr.um kan ve idrar tahlilleri .birdahaki kontrole kadar yaptır getir demişti
Geçmiş olsun cnm
Geçmiş olsun
kızlar ben umranıyede oturuyorum. ewımın ordakı aıle saglık merkezıne gıttım hamıleyım dıye kaydolım dedım. merkeze gıdın dılekce werın onlar sızı yerlestırırler dedı bı gorewlı. onların hane sayısı dolmus sanırım.
ya boyle sacma bısey olabılır mı yaaaa.. ıstanbulda herseyı yasamak mumkun derlerdı dogruymus..
bu aıle hakımlıgıne kaydolunca hamılelık boyunca benı we bebegımı ızlıyolarmıs. buna bayram donusu kaydolsam bı sorun olur mu kı ? yanı hemen bana ası fln yaparlar mı kı ? bılgısı olan war mı ??
benim sadece hematoloji değerlerine bir de idrar a bakılmıştı.
bu kez Rubella diye bir şey yazdılar.bir de şeker,tsh,vitamin b12 falan bunları yazdı sekreter bana.
Hayır aşılar bi 5. Ayda bi de 7. Aydaydı sanrm. Sadece kg kıntrolü onun dışında bir de büyüyünce kalp atışlarını dinliyorlar
Dönüşte kaydol
kızlar ben umranıyede oturuyorum. ewımın ordakı aıle saglık merkezıne gıttım hamıleyım dıye kaydolım dedım. merkeze gıdın dılekce werın onlar sızı yerlestırırler dedı bı gorewlı. onların hane sayısı dolmus sanırım.
ya boyle sacma bısey olabılır mı yaaaa.. ıstanbulda herseyı yasamak mumkun derlerdı dogruymus..
bu aıle hakımlıgıne kaydolunca hamılelık boyunca benı we bebegımı ızlıyolarmıs. buna bayram donusu kaydolsam bı sorun olur mu kı ? yanı hemen bana ası fln yaparlar mı kı ? bılgısı olan war mı ??
ben de kaydoldum canım,ebe 20.haftada tetanoz aşısı için gel dedi sadece.
o yüzden sıkıntı yapma,bayramdan sonra kaydolursun.
aynen canım kan tahlili idrar tahlili toxoplazma ve rubella testleri istedi doktor. yaptırabilirseniz devlet hastanelerinde yapıyorlar ,özellerde extra ücretli. ben yaptırdım bugün sonçlarını doktora göstermeye ggideceğim. negatif yazıyor ama olsun :)
Günaydın kızlar. Herkese saglik mutluluk ve hayırlı evlatlar dileğiyledun mide bulantilarim tavan yaptı ve ülserimi tetikledi. Saatlerce kan kustum. Acile gittiğimizde serum yedim ve diğer tedavileri reddettim. Bebege bisey olur diye cok korkuyorum. Aksama kendi doktorumdan randevu aldım gideceğiz bakalım vaziyet ne durumda. Sizlere tavsiyem cok basite almayın bu belirtileri. Dr talcid ve rennie önerdi bizler icin zararı yokmuş. Eğer benim gibi gecmiste mide sıkıntısı olanlar varsa bu durumu gozardi etmesinler
ben tetonoz aşısını yaklaşık bir buçuk ay önce ilk dozunu olmuştum ikici dozu 15 gün önceydi gitmeyi unutmuşum. toplamda 5 doz olması gerekiyormuş ama fena yakıyor 3-4 gün koluma dokunamadım bile o yüzden pek yaptırmak istemiyorum. doğuma gitmeden önce yapıyorlarmış her ihtimale karşı diye sanırım. aranızda varmı yaptıran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?