aslında 72 lira dediler yaptırsam bile olurdu ama hadi dedim devlette yaptırayım.
toxoplasmanın bir kısaltması var mı? bana onu yazmamışlar sanırım.
yok canım aynen o şekilde yazıyor. benim gittiğim hastenede 180 diyince bende dedim hadi devlete yaptırayım.
ben de kaydoldum canım,ebe 20.haftada tetanoz aşısı için gel dedi sadece.
o yüzden sıkıntı yapma,bayramdan sonra kaydolursun.
Yine iyi fiyat vermişler benim 480 tl tuttu oydular resmen:)13 tane tahlil istedi doktorum
Kızlar Varmı benim gibi karnı çıkan kocaman oldu 4-5 aylık gibi herkes hamile olduğumu anlıyor normalde benim göbeğim yok ama şimdi belirgin baya.bebek bu kadar çıkarmaz neden şiştiki benim karnım anlamadım gazımda yok
Sat 3 haziran keseyi gordugumden bir gun oncesi beta 1057 di ama o zmn cok kucuktu haftaya kalp atisi icin gtcm carsambayaArkadaşım keseyi ne zaman gördün beta hcg kaçtı.sat seninde 4 haziran mı.kalp atışı için ne zamana çağırdı doktor.kesen kaç mm di.ayy ne sordum valla.
oyyyyy ne guzellll rabbim banada tattirsin insallah yaaaa :) pazartesiyi nasil beklicemmmm bilmiyorummmm allahim nolur bende duyayimmm die dua ediyorummm hep
sent from my iphone using kadınlar Kulübü
hay allah ya çok üzücü inşallah bu böle bitmez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar varmı benim gibi karnı çıkan kocaman oldu 4-5 aylık gibi herkes hamile olduğumu anlıyor normalde benim göbeğim yok ama şimdi belirgin baya.bebek bu kadar çıkarmaz neden şiştiki benim karnım anlamadım gazımda yok
Kızlar Varmı benim gibi karnı çıkan kocaman oldu 4-5 aylık gibi herkes hamile olduğumu anlıyor normalde benim göbeğim yok ama şimdi belirgin baya.bebek bu kadar çıkarmaz neden şiştiki benim karnım anlamadım gazımda yok
Günaydın kızlar. Herkese saglik mutluluk ve hayırlı evlatlar dileğiyledun mide bulantilarim tavan yaptı ve ülserimi tetikledi. Saatlerce kan kustum. Acile gittiğimizde serum yedim ve diğer tedavileri reddettim. Bebege bisey olur diye cok korkuyorum. Aksama kendi doktorumdan randevu aldım gideceğiz bakalım vaziyet ne durumda. Sizlere tavsiyem cok basite almayın bu belirtileri. Dr talcid ve rennie önerdi bizler icin zararı yokmuş. Eğer benim gibi gecmiste mide sıkıntısı olanlar varsa bu durumu gozardi etmesinler
canım bende 8 haftamın içindeyim benimde aynı sekilde sişligim var hatta göbekten daha cok biz gursak deriz gursagım sismiş durumda
Allah şifa versin canım bende de ülser var ve çok şiddetlendi. ilaçlarımı da alamıyorum. doktorla konuşup öyle alıcam.
Yine iyi fiyat vermişler benim 480 tl tuttu oydular resmen:)13 tane tahlil istedi doktorum
Aksam doktoruma sorar sana yazarım burdan. Beni pirinc pilavi rahatlatıyor biraz tavsiye ederim. Gönlümde sağlıklı beslenmek sut icmek balık yemek falan vardı ama beklicez mecbur. Salça ve baharattan uzak dur. Salataya sirke ve domatesi özellikle koyma. Kızartma zaten yasak. Ve kustuğunda cok affedersin kahve telvesi gibi bisey gördüğünde sakın ihmal etme. Kan midede o hali alıyormuş maalesef. Valla bacım bizim ısımız daha zor napcaksak
kizlar bende aynıyim ya göbeğim kocaman oldu dediginiz gibi sabah hiçbişey yok ama aksama kadar şişkinlik oluyor nyapacagimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?