2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslında 72 lira dediler yaptırsam bile olurdu ama hadi dedim devlette yaptırayım.
toxoplasmanın bir kısaltması var mı? bana onu yazmamışlar sanırım.

yok canım aynen o şekilde yazıyor. benim gittiğim hastenede 180 diyince bende dedim hadi devlete yaptırayım.

Kızlar Varmı benim gibi karnı çıkan kocaman oldu 4-5 aylık gibi herkes hamile olduğumu anlıyor normalde benim göbeğim yok ama şimdi belirgin baya.bebek bu kadar çıkarmaz neden şiştiki benim karnım anlamadım gazımda yok

Yine iyi fiyat vermişler benim 480 tl tuttu oydular resmen:)13 tane tahlil istedi doktorum

devlet hastanelerinde yaptırılabiliyorsa orda yaptırmak lazım aslında. gerçi bu istanbul şartlarına biraz zor ama diğer yerlerdeki arkadaşlar özele çok para vermesinler. sonuçta aynı test. ben hamile kalmadan önce genel bi test yaptırmıştım insülin, troid vs. diye sanırım ondan az tuttu :)

benmde sabah kalktığımda göbeğim yok ama akşama kadar yediklerim aşırı şişkinlik yapıyor az yiyorum halbuki ama yine de hep bi iştahsızlık var hiç yemesem yemeyeceğim yani o şekilde. belki midende şişkinlik vardır o yüzden olabilir. ben doktora gidince göbeğimden baktı ultrasona bende direk göbek deliğimin olduğu kısmı açtım nereden bileyim. doktor daha dur bebeğin oralara çıkmasına çok var dedi :) göbek deliğinin beş altı parmak alt kısmına gelen yerden baktı. çocuğun olduğu kısımda şişlik yok aslında. karnın üst kısmında var :) oda mide şişliği sanırım

oyyyyy ne guzellll rabbim banada tattirsin insallah yaaaa :) pazartesiyi nasil beklicemmmm bilmiyorummmm allahim nolur bende duyayimmm die dua ediyorummm hep

sent from my iphone using kadınlar Kulübü

bende pazartesi kalp atısını duymak için gidecegim rabbim bizede nasip etsin insallah

düşündükçe kalbim duracak gibi oluyor kızlar ya :)

ama hasta olacakmışım gibi ağrıyo karnım size de oluyor mu ?

canım bende 8 haftamın içindeyim benimde aynı sekilde sişligim var hatta göbekten daha cok biz gursak deriz gursagım sismiş durumda

bir haftadır ben de aynı durumdayım sabah normal ama akşama kadar şiş geziyorum :) çok sinir bi durum :)

Allah şifa versin canım bende de ülser var ve çok şiddetlendi. ilaçlarımı da alamıyorum. doktorla konuşup öyle alıcam.

Son düzenleme:
canım bende 8 haftamın içindeyim benimde aynı sekilde sişligim var hatta göbekten daha cok biz gursak deriz gursagım sismiş durumda

Kizlar bende aynıyim ya göbeğim kocaman oldu dediginiz gibi sabah hiçbişey yok ama aksama kadar şişkinlik oluyor nyapacagimi şaşırdım

Allah şifa versin canım bende de ülser var ve çok şiddetlendi. ilaçlarımı da alamıyorum. doktorla konuşup öyle alıcam.

Aksam doktoruma sorar sana yazarım burdan. Beni pirinc pilavi rahatlatıyor biraz tavsiye ederim. Gönlümde sağlıklı beslenmek sut icmek balık yemek falan vardı ama beklicez mecbur. Salça ve baharattan uzak dur. Salataya sirke ve domatesi özellikle koyma. Kızartma zaten yasak. Ve kustuğunda cok affedersin kahve telvesi gibi bisey gördüğünde sakın ihmal etme. Kan midede o hali alıyormuş maalesef. Valla bacım bizim ısımız daha zor napcaksak

domates zaten ağzıma süremiyorum ama süt içiyorum yoksa hiç duramam sancıdan ALLAH şifa versin bulantı var ama kusma olmadı çok şükür sende çok oluyor mu?

kizlar bende aynıyim ya göbeğim kocaman oldu dediginiz gibi sabah hiçbişey yok ama aksama kadar şişkinlik oluyor nyapacagimi şaşırdım

canım ben sişkinligin sebebini dr sordum ben tüp bebekle hamile kaldım o yüzden islem sırasında alamadıgı yumurtalar kist olmus sıkıntılı bir durum yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…