domates zaten ağzıma süremiyorum ama süt içiyorum yoksa hiç duramam sancıdan ALLAH şifa versin bulantı var ama kusma olmadı çok şükür sende çok oluyor mu?
Ben tum tahlilleri aile doktorumuzda yaptırdım hic para ödemedim kızlar. Saglik ocağı bunları yapıyor isterseniz bı görüşün. Para baska zaman daha cok lazım olcak
Bende cok oluyor en son dun kan kustum ordn tahmin et artık
ya bende sağlık ocağına sordum başta orada olmuyormuş o yüzden devlet hastanesinde yaptırdım. adasu sen nerede oturuyorsun? her sağlık ocağı olmuyor sanırım.
bende pazartesi kalp atısını duymak için gidecegim rabbim bizede nasip etsin insallah
Canım ben istanbuldayim ama şaşırdım dogrusu aile hekimligi yaptı hepsini sagolsun
Canım ben istanbuldayim ama şaşırdım dogrusu aile hekimligi yaptı hepsini sagolsun
merhabalar nasılsınız kızlar
ben de bir bakayım dedim.
Allah sağlık sıhhat versin hepinize.
ben de istanbuldayım beyoğlunda oturuyorum. sen hangi ilçedsin belki daha büyük ve gelişmiş bi aile hekimliğidir sizinki. ama şaşırdım oluyorsa hepsinde olması lazım aslında.
Bende cok oluyor en son dun kan kustum ordn tahmin et artık
sanırım bu genel bi durum benim doktorumda bütün tahlillerini aile hekimliğinde yaptıracaksın dedi
Ben özel hastaneye gitmiştim orda yapmışlardı hemen :26:
çek eşim ısrar etmişti hatta tahliler için doktora..kaydını yaptır aile hekimin yapacak demişti....ama işte sen ilk gittiğinde kalp atışı falan hepsini gördün ondanmı ki
iyiyiz lyl sen naptın nasılsın...senin durumu pek anlamadım ben...yorumlara bakmaya çalıştım ama bulamadım
Bilmiyorum
Şaşırdım
Bi de birinci yerde kan ve idrar verdim herşey detaylı yazıyodu
Birinci doktor başka bişeyler de yazdı bana yaptır diye
Rubella, demir bağlama, toksoplazma gibi ( yaptırmadım başka yere gittim )
İkinci de devlete gittim, eski tahlillerime bakıp kansızlık nedeni ile maltofer yazdı bu kadar
Sizler kan ve idrar dışında ikinci tahlil yaptırdınız mı ?
aile hekimine gittinmi sen...kayıt falan yaptırdınmı
canım ben sişkinligin sebebini dr sordum ben tüp bebekle hamile kaldım o yüzden islem sırasında alamadıgı yumurtalar kist olmus sıkıntılı bir durum yok dedi
kızlar ben umranıyede oturuyorum. ewımın ordakı aıle saglık merkezıne gıttım hamıleyım dıye kaydolım dedım. merkeze gıdın dılekce werın onlar sızı yerlestırırler dedı bı gorewlı. onların hane sayısı dolmus sanırım.
ya boyle sacma bısey olabılır mı yaaaa.. ıstanbulda herseyı yasamak mumkun derlerdı dogruymus..
bu aıle hakımlıgıne kaydolunca hamılelık boyunca benı we bebegımı ızlıyolarmıs. buna bayram donusu kaydolsam bı sorun olur mu kı ? yanı hemen bana ası fln yaparlar mı kı ? bılgısı olan war mı ??
Günaydın kızlar. Herkese saglik mutluluk ve hayırlı evlatlar dileğiyledun mide bulantilarim tavan yaptı ve ülserimi tetikledi. Saatlerce kan kustum. Acile gittiğimizde serum yedim ve diğer tedavileri reddettim. Bebege bisey olur diye cok korkuyorum. Aksama kendi doktorumdan randevu aldım gideceğiz bakalım vaziyet ne durumda. Sizlere tavsiyem cok basite almayın bu belirtileri. Dr talcid ve rennie önerdi bizler icin zararı yokmuş. Eğer benim gibi gecmiste mide sıkıntısı olanlar varsa bu durumu gozardi etmesinler
Merhaba mart anneleri
Ben memleketimde olduğum için burda bir doktora gittim kontrol için.
iyiymiş bebeğim maşallah8 haftalığız.ama çok net göremedim.kendi doktorumun cihazında daha netti.
bir de akşamları çok üşüyorum dediğimde kan tahlili yapalım dedi.rutin yapılan testler varmış sanırım.ben devlet hastanesinde yaptırırım dedim.
sizden de istenen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?