2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tum tahlilleri aile doktorumuzda yaptırdım hic para ödemedim kızlar. Saglik ocağı bunları yapıyor isterseniz bı görüşün. Para baska zaman daha cok lazım olcak

ya bende sağlık ocağına sordum başta orada olmuyormuş o yüzden devlet hastanesinde yaptırdım. adasu sen nerede oturuyorsun? her sağlık ocağı olmuyor sanırım.

bende pazartesi kalp atısını duymak için gidecegim rabbim bizede nasip etsin insallah

İnsallah canim yaaa o kadar heyecanliyim ki simdiden duyariz demi Allah in izni ile .. Korkuyorum ben bi yandan da kendimi rahatlatiyorum :) şaştım kaldım :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım ben istanbuldayim ama şaşırdım dogrusu aile hekimligi yaptı hepsini sagolsun

ben de istanbuldayım beyoğlunda oturuyorum. sen hangi ilçedsin belki daha büyük ve gelişmiş bi aile hekimliğidir sizinki. ama şaşırdım oluyorsa hepsinde olması lazım aslında.

merhabalar nasılsınız kızlar
ben de bir bakayım dedim.
Allah sağlık sıhhat versin hepinize.

iyiyiz lyl sen naptın nasılsın...senin durumu pek anlamadım ben...yorumlara bakmaya çalıştım ama bulamadım

Son düzenleme:
ben de istanbuldayım beyoğlunda oturuyorum. sen hangi ilçedsin belki daha büyük ve gelişmiş bi aile hekimliğidir sizinki. ama şaşırdım oluyorsa hepsinde olması lazım aslında.

Canım benim Kartal. Kuzenim Beykoz'da o da aile hekimine yaptırdı. Belki senin doktorun farkli testler istedi??? Bizimki kanda seker Demir tsh, sarılık üre falan filan iste

Ben özel hastaneye gitmiştim orda yapmışlardı hemen :26:

çek eşim ısrar etmişti hatta tahliler için doktora..kaydını yaptır aile hekimin yapacak demişti....ama işte sen ilk gittiğinde kalp atışı falan hepsini gördün ondanmı ki

çek eşim ısrar etmişti hatta tahliler için doktora..kaydını yaptır aile hekimin yapacak demişti....ama işte sen ilk gittiğinde kalp atışı falan hepsini gördün ondanmı ki

Bilmiyorum
Şaşırdım

Bi de birinci yerde kan ve idrar verdim herşey detaylı yazıyodu
Birinci doktor başka bişeyler de yazdı bana yaptır diye
Rubella, demir bağlama, toksoplazma gibi ( yaptırmadım başka yere gittim )
İkinci de devlete gittim, eski tahlillerime bakıp kansızlık nedeni ile maltofer yazdı bu kadar

Sizler kan ve idrar dışında ikinci tahlil yaptırdınız mı ?

Son düzenleme:
iyiyiz lyl sen naptın nasılsın...senin durumu pek anlamadım ben...yorumlara bakmaya çalıştım ama bulamadım

canım ilgine teşekkür ederim.
benim durumum belirsiz şu an ,henüz kanamam ,ağrım yok.
ama hcg son 5 gün içinde çok az artmıştı ve progesteron düşüktü.
tekrar bakıldı,son bir gün içinde normal arttığını gördük ama hala progesteron düşük.
progestan isimli bir hap başladım.kese de 2 mm. artmıştı ama hala çok küçük haftama göre.
ben de artık düşük fikrine alıştım ama dün birden hcg artışı ile yine kafam karıştı
bekliyorum artık canım.
Allah bilir ne olacağını.
netten bir doktora sordum'',hcg artıyor,kullandığınız ilaçla kese de büyüyecektir.''
diye yazmış.

aile hekimine gittinmi sen...kayıt falan yaptırdınmı

Ilk 3 ay içinde kayıt olman lazım cnm bayramdan sonrada olur.kan tahlili aşı şeker yüklemesi falan yapıyorlar.bide bizimkivkalp atışını dinlerdi

Geçmiş olsun canım. Gelişmeleri haber ver bize. Güzel haberlerle gel inşallah...

benide aksamlari ates basiyor.ama gece uyurken usumeyle uyaniyorum.cam kapali ve uzerimde battaniye oldugu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…