2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözün aydın cnm bebiş inatçı çıkacak gibi

Merhaba beni de ekler misiniz, özel mesaj atma hakkım yokmuş, ilk gebeliğim, 34 yaşındayım, tahmini doğum tarihi 24 mart, bugün gebelik kesesi göründü..

Dr.un istedigi tahliller
glikoz
üre
kreatinin
ast
alt
tam kan sayımı
tsh
anti toksoplazma ıgm
anti rubella ıgm
hbsag
anti hcv
Idrar tetkiki
Rubella ve toksoplazmayı aile saglıgı yapmıyor diye biliyorum digerlerini yapabilir.ama devlet hastanesi hepsini yapar.bizim hastane 80 lira tutar dedi

Bu testler muayene ucretine dahil degil mi?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Gebelik düşünmeye başladığımda Bu testlerin hepsini bana gebe kalmadan önce yapmışlardı.rubella ve toksoplazma sağlık ocağında yapılmıyor. Hatta devlet hastanelerıde özel labaratuara gönderiyor demişlerdi bana ve sonucu 15 günde cıkmıştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ya hiç kanamam falan olmadı ama doktor kesenin arka kısmında kanlanma var dedi progestoren adlı hap verdi. İlacı kullandıktan 2 saat sonra gözlerimde kararma zihin karmaşası ve aşırı uyku hali yaşadım. Bu ilacı alıp böyle yaşayan varmı günde 2 sefer a dedi akşama almaya korkuyorum doktorumda izne çıkmış napsamki bilemedim

Bendeki tahlil sonucu şunlar :

BUN
Kreatinin
TSH
HBS
Anti HCV
HIN
Anti HB

Tam idrar tahlili
Tam Kan sayımı

Glukoz
Keton
Ürobilinojen
Eritrosit
vs.

Ama toksoplazma ve rubella yok sizin dediğiniz
Özelde yaptırmıştım ben üstelik

Ben 240 a yaptırdım
Zaten bu yüzden hastane değiştim
Hasta değil müşteri gözüyle bakılıyodu

ay canım yaa sımdı gordum yazını.. Allahım korusun bebegını ınsallah.ınsallah dusuk olmaz. bak o ılacla kese buyuyecek demıs baska bı doktor. bu yuzden hıc moralını bozma emı

Fatmaipek benim Dr hiçbişey istemedi ya bunlar ne zaman yapılacak ?????

ben gecen ay regl bitince gebelik dusunuyorum diye gittim dr a ve tum tahliller yapilmisti onun icin gerak gormedi ama yaptirmayanlardan isteniliyor

Cnm ben gecen ay gebelik dusunuyorum diye gitmistim dr a ve gebelik oncesi tahlilleri yaptu toksoplazma gecmiste hangi hastaliklari gecirmisim kan degerleri 4 sayfa sonuc var elimde ama bunlar gebelikte yapilmasi lazim zaten eger oncesi yapilmadiysa

Kızlar Merhaba bu iştahsızlık durumu sizde de varmı yaa resmen bütün gün yemesem aklıma gelmeyecek 😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm ben gecen ay gebelik dusunuyorum diye gitmistim dr a ve gebelik oncesi tahlilleri yaptu toksoplazma gecmiste hangi hastaliklari gecirmisim kan degerleri 4 sayfa sonuc var elimde ama bunlar gebelikte yapilmasi lazim zaten eger oncesi yapilmadiysa

Bendeki 6 sayfa TSH vs. var ama toksoplazma ve rubella yok ? başka adı mı var acaba
Ya da yapılmadı mı endişelendim

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba bu iştahsızlık durumu sizde de varmı yaa resmen bütün gün yemesem aklıma gelmeyecek 😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İste bennnn :) bende oyleyim zorla yiyorum resmen

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…