canım ilgine teşekkür ederim.
benim durumum belirsiz şu an ,henüz kanamam ,ağrım yok.
ama hcg son 5 gün içinde çok az artmıştı ve progesteron düşüktü.
tekrar bakıldı,son bir gün içinde normal arttığını gördük ama hala progesteron düşük.
progestan isimli bir hap başladım.kese de 2 mm. artmıştı ama hala çok küçük haftama göre.
ben de artık düşük fikrine alıştım ama dün birden hcg artışı ile yine kafam karıştı
bekliyorum artık canım.
Allah bilir ne olacağını.
netten bir doktora sordum'',hcg artıyor,kullandığınız ilaçla kese de büyüyecektir.''
diye yazmış.
Dr.un istedigi tahliller
glikoz
üre
kreatinin
ast
alt
tam kan sayımı
tsh
anti toksoplazma ıgm
anti rubella ıgm
hbsag
anti hcv
Idrar tetkiki
Rubella ve toksoplazmayı aile saglıgı yapmıyor diye biliyorum digerlerini yapabilir.ama devlet hastanesi hepsini yapar.bizim hastane 80 lira tutar dedi
Dr.un istedigi tahliller
glikoz
üre
kreatinin
ast
alt
tam kan sayımı
tsh
anti toksoplazma ıgm
anti rubella ıgm
hbsag
anti hcv
Idrar tetkiki
Rubella ve toksoplazmayı aile saglıgı yapmıyor diye biliyorum digerlerini yapabilir.ama devlet hastanesi hepsini yapar.bizim hastane 80 lira tutar dedi
Dr.un istedigi tahliller
glikoz
üre
kreatinin
ast
alt
tam kan sayımı
tsh
anti toksoplazma ıgm
anti rubella ıgm
hbsag
anti hcv
Idrar tetkiki
canım ilgine teşekkür ederim.
benim durumum belirsiz şu an ,henüz kanamam ,ağrım yok.
ama hcg son 5 gün içinde çok az artmıştı ve progesteron düşüktü.
tekrar bakıldı,son bir gün içinde normal arttığını gördük ama hala progesteron düşük.
progestan isimli bir hap başladım.kese de 2 mm. artmıştı ama hala çok küçük haftama göre.
ben de artık düşük fikrine alıştım ama dün birden hcg artışı ile yine kafam karıştı
bekliyorum artık canım.
Allah bilir ne olacağını.
netten bir doktora sordum'',hcg artıyor,kullandığınız ilaçla kese de büyüyecektir.''
diye yazmış.
Dr.un istedigi tahliller
glikoz
üre
kreatinin
ast
alt
tam kan sayımı
tsh
anti toksoplazma ıgm
anti rubella ıgm
hbsag
anti hcv
Idrar tetkiki
ben gecen ay regl bitince gebelik dusunuyorum diye gittim dr a ve tum tahliller yapilmisti onun icin gerak gormedi ama yaptirmayanlardan isteniliyorMerhaba mart anneleri
Ben memleketimde olduğum için burda bir doktora gittim kontrol için.
iyiymiş bebeğim maşallah8 haftalığız.ama çok net göremedim.kendi doktorumun cihazında daha netti.
bir de akşamları çok üşüyorum dediğimde kan tahlili yapalım dedi.rutin yapılan testler varmış sanırım.ben devlet hastanesinde yaptırırım dedim.
sizden de istenen oldu mu?
Cnm ben gecen ay gebelik dusunuyorum diye gitmistim dr a ve gebelik oncesi tahlilleri yaptu toksoplazma gecmiste hangi hastaliklari gecirmisim kan degerleri 4 sayfa sonuc var elimde ama bunlar gebelikte yapilmasi lazim zaten eger oncesi yapilmadiysaBilmiyorum
Şaşırdım
Bi de birinci yerde kan ve idrar verdim herşey detaylı yazıyodu
Birinci doktor başka bişeyler de yazdı bana yaptır diye
Rubella, demir bağlama, toksoplazma gibi ( yaptırmadım başka yere gittim )
İkinci de devlete gittim, eski tahlillerime bakıp kansızlık nedeni ile maltofer yazdı bu kadar
Sizler kan ve idrar dışında ikinci tahlil yaptırdınız mı ?
ilk gebeligimde son 4 ay feci yaniyordu sise sise gaviscon icmisligim var :) gbelikte icebiliyorsunuz dr unuza danisip alabilirsinizKızlar bu mide yanmasi beni mahfediyorrrrrr
Cnm ben gecen ay gebelik dusunuyorum diye gitmistim dr a ve gebelik oncesi tahlilleri yaptu toksoplazma gecmiste hangi hastaliklari gecirmisim kan degerleri 4 sayfa sonuc var elimde ama bunlar gebelikte yapilmasi lazim zaten eger oncesi yapilmadiysa
Kızlar Merhaba bu iştahsızlık durumu sizde de varmı yaa resmen bütün gün yemesem aklıma gelmeyecek 😯
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu testler muayene ucretine dahil degil mi?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?