Fatmaipek benim Dr hiçbişey istemedi ya bunlar ne zaman yapılacak ?????
Kızlar bu mide yanmasi beni mahfediyorrrrrr
Kizlar slmlar 12 temmuz 178 olan degerim bugun 3730 cikti sizce nasil ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gebelik düşünmeye başladığımda Bu testlerin hepsini bana gebe kalmadan önce yapmışlardı.rubella ve toksoplazma sağlık ocağında yapılmıyor. Hatta devlet hastanelerıde özel labaratuara gönderiyor demişlerdi bana ve sonucu 15 günde cıkmıştı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ya hiç kanamam falan olmadı ama doktor kesenin arka kısmında kanlanma var dedi progestoren adlı hap verdi. İlacı kullandıktan 2 saat sonra gözlerimde kararma zihin karmaşası ve aşırı uyku hali yaşadım. Bu ilacı alıp böyle yaşayan varmı günde 2 sefer a dedi akşama almaya korkuyorum doktorumda izne çıkmışnapsamki bilemedim
Kızlar Merhaba bu iştahsızlık durumu sizde de varmı yaa resmen bütün gün yemesem aklıma gelmeyecek 😯
Herkese selam arkadaşlar sat'a gore mart 13 de anne olacagım,Allah ım nasip ederse.ben kesemi gordum,6 +1 çarşamba gunu kalp atışına bakacagız.ben adetim 2 gün geçtiginde 286 beta hcg degeri ile ogrendim.6 gün sonra beta hcg bakıldıgımda 7000 di:) 6 günde degerim 1300 olması gerekirken 7000 cıktı.ikiz oldugundan ınce ınce şüpheleniyorum,bakalım çarşamba günü ne diyecek dr sizce? Deneyimli arkadaşlar paylaşmasını rica ediyorum.degeri bu kadar artan ve ikiz olan var mı acaba?
Evet bizde şaşırdık bakalım belki gelişimi hızlıdır😱bekliyorum
bugün randevusu olanlar varmı
banada yapıldı canım 2 gün önce hepsibenim sadece hematoloji değerlerine bir de idrar a bakılmıştı.
bu kez Rubella diye bir şey yazdılar.bir de şeker,tsh,vitamin b12 falan bunları yazdı sekreter bana.
ben ilk hamileliğimde 5 doz yaptırdım haata 2si dogumdan sonraydı sanırım kolu baya zorluyor bu gebelikte yapmıyacaklar yappıldığı içinben tetonoz aşısını yaklaşık bir buçuk ay önce ilk dozunu olmuştum ikici dozu 15 gün önceydi gitmeyi unutmuşum. toplamda 5 doz olması gerekiyormuş ama fena yakıyor 3-4 gün koluma dokunamadım bile o yüzden pek yaptırmak istemiyorum. doğuma gitmeden önce yapıyorlarmış her ihtimale karşı diye sanırım. aranızda varmı yaptıran?
aynısı benimde 4 ay gibi duruyoKızlar Varmı benim gibi karnı çıkan kocaman oldu 4-5 aylık gibi herkes hamile olduğumu anlıyor normalde benim göbeğim yok ama şimdi belirgin baya.bebek bu kadar çıkarmaz neden şiştiki benim karnım anlamadım gazımda yok
canım rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberler gelcek senden inanıyorumcanım ilgine teşekkür ederim.
benim durumum belirsiz şu an ,henüz kanamam ,ağrım yok.
ama hcg son 5 gün içinde çok az artmıştı ve progesteron düşüktü.
tekrar bakıldı,son bir gün içinde normal arttığını gördük ama hala progesteron düşük.
progestan isimli bir hap başladım.kese de 2 mm. artmıştı ama hala çok küçük haftama göre.
ben de artık düşük fikrine alıştım ama dün birden hcg artışı ile yine kafam karıştı
bekliyorum artık canım.
Allah bilir ne olacağını.
netten bir doktora sordum'',hcg artıyor,kullandığınız ilaçla kese de büyüyecektir.''
diye yazmış.
hayırlı olsun6+5 te oldugumu dusunuyodumm doktora ve bebegime gore 6+3 kalp atislarini duydum.Isteyen herkese saglikli ve hayirli cocuklar nasip olsun Insallahhh
hayırlı olsunMerhaba beni de ekler misiniz, özel mesaj atma hakkım yokmuş, ilk gebeliğim, 34 yaşındayım, tahmini doğum tarihi 24 mart, bugün gebelik kesesi göründü..
aynısı banada denildi tüp benimki kanama alanı gözüktü vajinal jel günde 2 kere yapıyom benKızlar ya hiç kanamam falan olmadı ama doktor kesenin arka kısmında kanlanma var dedi progestoren adlı hap verdi. İlacı kullandıktan 2 saat sonra gözlerimde kararma zihin karmaşası ve aşırı uyku hali yaşadım. Bu ilacı alıp böyle yaşayan varmı günde 2 sefer a dedi akşama almaya korkuyorum doktorumda izne çıkmışnapsamki bilemedim
çok güzel gözün aydınKizlar slmlar 12 temmuz 178 olan degerim bugun 3730 cikti sizce nasil ?
yazdıklarını okuyunca hem şaşırdım hem sevindim bnm sat 29 Mayıs tüp bebek bnm ki 11 haziran bebeklerin döllendiği gün geçtiğimiz salı günü dr a gittik kalp arışı yok eğer cumartesi de atmazsa kürtaj dedi. .. halbuki bnm ki senn knden bile küçük sata göre...
Benim görümcemin de bebeği görünmeyince kürtaj demişlerdi. Sapasağlam doğdu ve gördüğüm en güzel bebeklerden biri :) bekle bence sana nasılsa bir zararı yok
yapilmistir ozaman canim olmazsa dr a sorarsin gidinceBendeki 6 sayfa TSH vs. var ama toksoplazma ve rubella yok ? başka adı mı var acaba
Ya da yapılmadı mı endişelendim
Bugun kontrole gittim 5+3 gunluk dedi doktor keseyi gorduk kalp atislari icin 2 hafta sonra gel dedi rahmin tam orta yerine yerlesmis :)
Progestan ve coraspine devam
6 gebelik geciddim 4dusukle sonuclandi ve hepsi kanamali oldu
Bu 7.gebeligim buda korkuttu beni ilk hafta adet kanamasi gibi kanama geldi progestanla azaldi lekeye donustu mide bulantilarim yok goguste hassasiyet yeni basladi benim tahminime gore 3+4 gunluk yani daha cok kucuk ben ultrasyonda gorunce nerdeyse aglicaktim yavrum dusmemek icin oyle cabaliyor ki belki anlamsiz bir his ama onu gorunce oyle hissettim.
Kizlar slmlar 12 temmuz 178 olan degerim bugun 3730 cikti sizce nasil ?
Sana katiliyrm cnm rabbim ne verirse o. Allh hepimze saglkli bebisler nasip etsin.haa evet o testler korkutan endişeyle bekleten hiçbi işe yaramayan. ben 2'li test yaptırmıycam. ablam 39 yaşında hamile 3'lü testi de yaptırmadı gecikti yaptırmadı önemsemedi de. bi de benim nüfus kayıtlarım 2 yaş küçük görünüyo dolayısıyla yapılacak risk oranları zaten yanlış çıkar. ya da riskli bişey çıksa alalım bu bebeği istemiyorum demeyeceğime göre.. zaten amniyosentez yaptırmam. herşeyi önceden biliyoruz diyolar ama bilemiyolar aslında. benim kızımın baş çevresi ölçümü normalden büyük dediler sezeryan oldum fakültede, doğumdan sonra prof. geldi bebeğe baktı bu mu başı büyük çocuk bunun için mi ameliyat ettiniz dedi asistanlara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?