2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar slmlar 12 temmuz 178 olan degerim bugun 3730 cikti sizce nasil ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fatmaipek benim Dr hiçbişey istemedi ya bunlar ne zaman yapılacak ?????

Bu ve daha fazla testi ocakta yaptırmıştım tüp dr.um istemedi.diger gittigim dr tekrar bakalım dedi.sende tüpten önce yaptırdıysan gerek duymamıştır

Ben ocakda devlet hastanesinde yaptırdım sabah kan verdim 2 de çıktı sonucu

Herkese selam arkadaşlar sat'a gore mart 13 de anne olacagım,Allah ım nasip ederse.ben kesemi gordum,6 +1 çarşamba gunu kalp atışına bakacagız.ben adetim 2 gün geçtiginde 286 beta hcg degeri ile ogrendim.6 gün sonra beta hcg bakıldıgımda 7000 di:) 6 günde degerim 1300 olması gerekirken 7000 cıktı.ikiz oldugundan ınce ınce şüpheleniyorum,bakalım çarşamba günü ne diyecek dr sizce? Deneyimli arkadaşlar paylaşmasını rica ediyorum.degeri bu kadar artan ve ikiz olan var mı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İçiyormusun cnm yan etkilerinde yazıyor zaten beni etkilememişti.yan etkisi az olsun diye genelde vajinal kullandırıyor lar

Kızlar Merhaba bu iştahsızlık durumu sizde de varmı yaa resmen bütün gün yemesem aklıma gelmeyecek 😯

Bende yiyorum sonra yedigime pişman oluyorum 2 gündür sanki lokmalar yemek borumda duruyor çıkmaya hazır

Degerin baya artmış ikiz olma ihtimalide var tabi kendini şartlama tek bebektede olabiliyor demekki gelişimi hızlı

Evet bizde şaşırdık bakalım belki gelişimi hızlıdır😱bekliyorum

bugün randevusu olanlar varmı

Benim vardı randevum çok lükür her şey yolunda gitti kesemiz görüldü :) benim sata göre 5+2 doktor da usg cihazına göre de 5+2 çıktı :) doğru hesap dedi doktor.. Benden de birçok test istendi 5 tüp kan verdim hatta ama lab. sonuçlarına internetten baktım toksoplazma falan yok sonuçları haftaya gittiğimde göstericem...

benim sadece hematoloji değerlerine bir de idrar a bakılmıştı.
bu kez Rubella diye bir şey yazdılar.bir de şeker,tsh,vitamin b12 falan bunları yazdı sekreter bana.
banada yapıldı canım 2 gün önce hepsi
ben ilk hamileliğimde 5 doz yaptırdım haata 2si dogumdan sonraydı sanırım kolu baya zorluyor bu gebelikte yapmıyacaklar yappıldığı için
aynısı benimde 4 ay gibi duruyo
canım rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberler gelcek senden inanıyorum
6+5 te oldugumu dusunuyodumm doktora ve bebegime gore 6+3 kalp atislarini duydum.Isteyen herkese saglikli ve hayirli cocuklar nasip olsun Insallahhh
hayırlı olsun
Merhaba beni de ekler misiniz, özel mesaj atma hakkım yokmuş, ilk gebeliğim, 34 yaşındayım, tahmini doğum tarihi 24 mart, bugün gebelik kesesi göründü..
hayırlı olsun
aynısı banada denildi tüp benimki kanama alanı gözüktü vajinal jel günde 2 kere yapıyom ben

çok güzel gözün aydın

Bugun kontrole gittim 5+3 gunluk dedi doktor keseyi gorduk kalp atislari icin 2 hafta sonra gel dedi rahmin tam orta yerine yerlesmis :)
Progestan ve coraspine devam
6 gebelik geciddim 4dusukle sonuclandi ve hepsi kanamali oldu
Bu 7.gebeligim buda korkuttu beni ilk hafta adet kanamasi gibi kanama geldi progestanla azaldi lekeye donustu mide bulantilarim yok goguste hassasiyet yeni basladi benim tahminime gore 3+4 gunluk yani daha cok kucuk ben ultrasyonda gorunce nerdeyse aglicaktim yavrum dusmemek icin oyle cabaliyor ki belki anlamsiz bir his ama onu gorunce oyle hissettim.

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın sımsıkı tututnur anneciğine rabbim hepsini korusun

Canım çok güzel artmış değerin gözün aydın, keseyi gördün mü peki? Doktoruna gösterdin mi değerini. Ben de yarın gideceğim doktoruma.

Benden de tahlilleri istediler ben saglik ocagina sorup devlette yaptiracagim
m
progestan icince benim goz kararmam uyku halim cok agir gecti dr olacagini soylemisti normalmis
bulantiya gelince benim yok ama cok istahsizum ve mide agrim cok.yemekten sogudum
tetanoz ignesi 5 ve 7 .ay yapiliyor ben oğlum dogduktan sonra da diger dozlari tamamladim bu sefer yapilmayacak kolu agritiyor ama oyle sorun olacak bir set degil endiselenmeyin.
saglik ocağı kontrolleri de saglik ocaginin durumuna göre değişir bazisinda sadece asi yapiliyor bazisinda her tahlil dinleme vs yapılıyor.

Sana katiliyrm cnm rabbim ne verirse o. Allh hepimze saglkli bebisler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…