2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar sık gidiyosunuz dr a. Hergun giden bile var galiba. Bazen burda okuduklarmdan dolayı endiselnmiyo degilim.

Ne kadar sık gidiyosunuz dr a. Hergun giden bile var galiba. Bazen burda okuduklarmdan dolayı endiselnmiyo degilim.

Yazilanlara bakinca ben de oyle saniyorum :) Ne siklikla gidecegimiz doktorumuza bagli sanirim. Ben carsamba gunu kan testi yaptim p.tesi doktora gidicem. Burayi okuyunca gec kaldigimi dusunuyorum..

Agrilar herkeste oluyo mu???

Son düzenleme:
Yazilanlara bakinca ben de oyle saniyorum :) Ne siklikla gidecegimiz doktorumuza bagli sanirim. Ben carsamba gunu kan testi yaptim p.tesi doktora gidicem. Burayi okuyunca gec kaldigimi dusunuyorum..

Ben de gec kaldgmi dusunyrm telaslanyrm.ya kalbi atmiysa ya kesenin ici boşsa ya bisey varsa diye kuruntlanyrm.allahim korusun yavrularmizi :)

Ben de gec kaldgmi dusunyrm telaslanyrm.ya kalbi atmiysa ya kesenin ici boşsa ya bisey varsa diye kuruntlanyrm.allahim korusun yavrularmizi :)

Ayni endiseleri tasiyorum.. INSAALLAH her sey yolundadir ve meleklerimiz sagliklidir :))

Son düzenleme:

Adetim geceli 5 gun olmustu kan testinde 831 cikti. Suan durumu bilmiyorum p.tesi ilk kontrole gidicem INSAALLAH..[/QUOTE]

benim beta 2 gunde bir 2 kati artti.yani bugun 831 se pazar 1650 civari oldu.gittigim doktor beta 3750 lerdeyken keseyi karindan ultrasyonla gordu.ertesi gun rapor almak icin gittigim baska bi doktor karindan degil vajinal ultrasonla bakmak istedi karindan gorunmez dedi oysaki ben gormustum bile:) yaptirmadim tabikiii.umarim hayirli haberi alirsinizzzz

Adetim geceli 5 gun olmustu kan testinde 831 cikti. Suan durumu bilmiyorum p.tesi ilk kontrole gidicem INSAALLAH..

benim beta 2 gunde bir 2 kati artti.yani bugun 831 se pazar 1650 civari oldu.gittigim doktor beta 3750 lerdeyken keseyi karindan ultrasyonla gordu.ertesi gun rapor almak icin gittigim baska bi doktor karindan degil vajinal ultrasonla bakmak istedi karindan gorunmez dedi oysaki ben gormustum bile:) yaptirmadim tabikiii.umarim hayirli haberi alirsinizzzz[/QUOTE]

Amiiinnn :)))

Rabbim yavrunu da seni de korusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…