Kızlar ya hiç kanamam falan olmadı ama doktor kesenin arka kısmında kanlanma var dedi progestoren adlı hap verdi. İlacı kullandıktan 2 saat sonra gözlerimde kararma zihin karmaşası ve aşırı uyku hali yaşadım. Bu ilacı alıp böyle yaşayan varmı günde 2 sefer a dedi akşama almaya korkuyorum doktorumda izne çıkmışnapsamki bilemedim
Ne guzel bebeginiz kalp atislarinizi duymussunuz dun doktora gittik bebegin kalbi atmiyo dedi 7+2 adet tarihine gore bebegin gelisimi 6 haftada kalmis kesesi 8 haftayla uyumluymus alacaklarmis bebegimi benden nasil dayanilmaz bisiymis bu allahim supheli durumda olan herkese yardim etsin hepiniz bebeginizi sag salim kucaginiza alin . Biz pazartesi tekrar gidicez doktor cok istiyosan bekleyelim pazartesiyi dedi bebek kucuk ldugu icin zehirlrmez mis agrim kanamam birseyim yok. Gebelik belirtilerimde yok oldu goguslerim sizlamiyo midem bulan miyo sadece cok duygusalim sik idrara cikiyorum rahim bolgemde arasira kasilma tarzi agri hissediyorum.
Ne guzel bebeginiz kalp atislarinizi duymussunuz dun doktora gittik bebegin kalbi atmiyo dedi 7+2 adet tarihine gore bebegin gelisimi 6 haftada kalmis kesesi 8 haftayla uyumluymus alacaklarmis bebegimi benden nasil dayanilmaz bisiymis bu allahim supheli durumda olan herkese yardim etsin hepiniz bebeginizi sag salim kucaginiza alin . Biz pazartesi tekrar gidicez doktor cok istiyosan bekleyelim pazartesiyi dedi bebek kucuk ldugu icin zehirlrmez mis agrim kanamam birseyim yok. Gebelik belirtilerimde yok oldu goguslerim sizlamiyo midem bulan miyo sadece cok duygusalim sik idrara cikiyorum rahim bolgemde arasira kasilma tarzi agri hissediyorum.
benimki önümüzdeki cuma cnmcuma guni doktora giden arkadaslar bir dahaki randevu ne zaman?
endişelenme cnm. benim bi düşüğüm oldu bi kaç ilaç kullanıyorum bide lekelenme olunca sık gitmek zorunda kaldım. sorun yoksa sık çağırmıyolar galiba. bi kalp atışını duyalım sanırım benim kontrollerde seyrekleşir:44:Ne kadar sık gidiyosunuz dr a. Hergun giden bile var galiba. Bazen burda okuduklarmdan dolayı endiselnmiyo degilim.
Agrilar herkeste oluyo mu???
Canım çok güzel artmış değerin gözün aydın, keseyi gördün mü peki? Doktoruna gösterdin mi değerini. Ben de yarın gideceğim doktoruma.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fazla fazla artmış degerin cnm .keseyi gördünmü
Kızlar günaydın. Dun doktora gittik. Kesemiz büyümüş bebeğimiz cok kenarda ve kucuk. Kalp atislarini gorduk ama duymak icin cok kucuk duyulmaz dedi doktor. Dun 7+2 idi. Bizimki gec dollenmeydi çünkü iliski gunüm normal yumurtlama tarihinden 4 gun sonraya geliyor. Cok gerginim doktor birsey söylemek icin erken deyip haftaya randevu verdi. Sizlerde de benzer bı durum yaşayan oldu mu
Gunaydin canim benim sata gire 8+1 ama usg ye gire 7+0 bugun. Pazartesi gidecegim bende doktora kalp atisi icin 7+2 olacak bende merak iceisindeyim ..senin sata gore mi 7+2
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evet sata gore canım ana ben gec dollenme olduğunu düşünüyorumm. Adeti 1 gun geçtiğinde bile hcg degerim 23 çıkmıştı. Sadece bu rahatltiyor icimi. Ama bu bebek niye kesenin kenarinda ve bu kadar kucuk???
aynen canım,bu ilaç oyle yapıyor.ben yatmadan önce alıyorum hissetmiyorum ama öncesinde sabah içiyordum bayağı sarsıyor insanı.Kızlar ya hiç kanamam falan olmadı ama doktor kesenin arka kısmında kanlanma var dedi progestoren adlı hap verdi. İlacı kullandıktan 2 saat sonra gözlerimde kararma zihin karmaşası ve aşırı uyku hali yaşadım. Bu ilacı alıp böyle yaşayan varmı günde 2 sefer a dedi akşama almaya korkuyorum doktorumda izne çıkmışnapsamki bilemedim
Allah yardımcınız olsunNe guzel bebeginiz kalp atislarinizi duymussunuz dun doktora gittik bebegin kalbi atmiyo dedi 7+2 adet tarihine gore bebegin gelisimi 6 haftada kalmis kesesi 8 haftayla uyumluymus alacaklarmis bebegimi benden nasil dayanilmaz bisiymis bu allahim supheli durumda olan herkese yardim etsin hepiniz bebeginizi sag salim kucaginiza alin . Biz pazartesi tekrar gidicez doktor cok istiyosan bekleyelim pazartesiyi dedi bebek kucuk ldugu icin zehirlrmez mis agrim kanamam birseyim yok. Gebelik belirtilerimde yok oldu goguslerim sizlamiyo midem bulan miyo sadece cok duygusalim sik idrara cikiyorum rahim bolgemde arasira kasilma tarzi agri hissediyorum.
ben de aynı zamanda duydum kalp atışlarını ve dediğin gibi bebiş minnacıktı kalp atışlarını duymuştuk.Kızlar günaydın. Dun doktora gittik. Kesemiz büyümüş bebeğimiz cok kenarda ve kucuk. Kalp atislarini gorduk ama duymak icin cok kucuk duyulmaz dedi doktor. Dun 7+2 idi. Bizimki gec dollenmeydi çünkü iliski gunüm normal yumurtlama tarihinden 4 gun sonraya geliyor. Cok gerginim doktor birsey söylemek icin erken deyip haftaya randevu verdi. Sizlerde de benzer bı durum yaşayan oldu mu
Kızlar merhaba perşembe günü adet gecikmemden yaklaşık 1 hafta sonra kan testi yaptırdım hcb değerim 92 cıktı hamileymişim. O kadar şaşkınım ki anlatamam doktora pzrtesi gidicem görünmek için ama internet araştırmalarıma göre bebiş mart ayında doğacak Allah izin verirse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kalp atışı başlamış çok sevindim.allah devamını nasip etsin inşallah.canım seni şu an en iyi brn anlarım sakın bi dr la yetinme bnm ki tüp bebek kendi drm % 99 atmıyo cumartesi alınacak demişti bgn için yani bn başka dr a da gittim dün ki dr kalp atımı başlamış ama daha çok yeni devam edebilirde durabilirde dedi ne olur en az bir hafta bekle bak ben salıdan beri bekliorum bnde bgn 7+1 im ......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?