2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba perşembe günü adet gecikmemden yaklaşık 1 hafta sonra kan testi yaptırdım hcb değerim 92 cıktı hamileymişim. O kadar şaşkınım ki anlatamam doktora pzrtesi gidicem görünmek için ama internet araştırmalarıma göre bebiş mart ayında doğacak Allah izin verirse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınnn güzel annelerrrr iyi hafta sonlariii

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende de aynı şekilde oluyor sarhoş gibi oluyorum uyuyorum bende hemen

Ne guzel bebeginiz kalp atislarinizi duymussunuz dun doktora gittik bebegin kalbi atmiyo dedi 7+2 adet tarihine gore bebegin gelisimi 6 haftada kalmis kesesi 8 haftayla uyumluymus alacaklarmis bebegimi benden nasil dayanilmaz bisiymis bu allahim supheli durumda olan herkese yardim etsin hepiniz bebeginizi sag salim kucaginiza alin . Biz pazartesi tekrar gidicez doktor cok istiyosan bekleyelim pazartesiyi dedi bebek kucuk ldugu icin zehirlrmez mis agrim kanamam birseyim yok. Gebelik belirtilerimde yok oldu goguslerim sizlamiyo midem bulan miyo sadece cok duygusalim sik idrara cikiyorum rahim bolgemde arasira kasilma tarzi agri hissediyorum.

İnşallah pazartesi duyarsın kalp atışlarını canım,ben bi düşük yaşadım 6 ay önce çok zor bi durum ,Allah kimseye yaşatmasın ama tabiki Allah ın dediği olur,Şer bildiğimiz de hayır,hayır bildiğimiz de şer vardır.

Rabbim yasatmasinnn canim yaa bende cok korkuyorum bugun 7+0 olduk pazartesi kalp atisi icin gidecem oyle cok korkuyorum ki anlatamam insallah duyariz yaaa bebegi gordu mu doktorun

Ya benimde goguslerimde bisi yok ilk zamanlar agriyordu amann ya iyice korktumm

cuma guni doktora giden arkadaslar bir dahaki randevu ne zaman?
benimki önümüzdeki cuma cnm
Ne kadar sık gidiyosunuz dr a. Hergun giden bile var galiba. Bazen burda okuduklarmdan dolayı endiselnmiyo degilim.
endişelenme cnm. benim bi düşüğüm oldu bi kaç ilaç kullanıyorum bide lekelenme olunca sık gitmek zorunda kaldım. sorun yoksa sık çağırmıyolar galiba. bi kalp atışını duyalım sanırım benim kontrollerde seyrekleşir:44:
Agrilar herkeste oluyo mu???

bendede ara ara oluyo:44:

Canim benim randevum carsamba gunu aslinda dun rahatsozlandim korkunca gittim vajomal bakmam grtek dedi istemedm ama zara T i yok die ikna etti kendi drum da izinde vajinal keseyi gördük :) deger cok guzel dedi bakalim kendi drum gelsin heyecanla onu bekliyorum sen nasilsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar günaydın. Dun doktora gittik. Kesemiz büyümüş bebeğimiz cok kenarda ve kucuk. Kalp atislarini gorduk ama duymak icin cok kucuk duyulmaz dedi doktor. Dun 7+2 idi. Bizimki gec dollenmeydi çünkü iliski gunüm normal yumurtlama tarihinden 4 gun sonraya geliyor. Cok gerginim doktor birsey söylemek icin erken deyip haftaya randevu verdi. Sizlerde de benzer bı durum yaşayan oldu mu

Gunaydin canim benim sata gire 8+1 ama usg ye gire 7+0 bugun. Pazartesi gidecegim bende doktora kalp atisi icin 7+2 olacak bende merak iceisindeyim ..senin sata gore mi 7+2

Gunaydin canim benim sata gire 8+1 ama usg ye gire 7+0 bugun. Pazartesi gidecegim bende doktora kalp atisi icin 7+2 olacak bende merak iceisindeyim ..senin sata gore mi 7+2

Evet sata gore canım ana ben gec dollenme olduğunu düşünüyorumm. Adeti 1 gun geçtiğinde bile hcg degerim 23 çıkmıştı. Sadece bu rahatltiyor icimi. Ama bu bebek niye kesenin kenarinda ve bu kadar kucuk???

Evet sata gore canım ana ben gec dollenme olduğunu düşünüyorumm. Adeti 1 gun geçtiğinde bile hcg degerim 23 çıkmıştı. Sadece bu rahatltiyor icimi. Ama bu bebek niye kesenin kenarinda ve bu kadar kucuk???

Ben doktora gitmeyeli 18 gun oldu en son bos kese gordum o yuzden pek bilgim yok o konuda ama bence bebek daha kucuk en azindan bos gebelik vs degil ben bi kac gune kalp atisini duyacagini dusunuyorum canim

Günaydın kızlar

aynen canım,bu ilaç oyle yapıyor.ben yatmadan önce alıyorum hissetmiyorum ama öncesinde sabah içiyordum bayağı sarsıyor insanı.

Allah yardımcınız olsun

ben de aynı zamanda duydum kalp atışlarını ve dediğin gibi bebiş minnacıktı kalp atışlarını duymuştuk.

Sabah lavaboya gittigimde adet olacakmisim gibi agridi karnim cok korktum bi de ulser iyice fenalasti ya bebekle birlikte...

Son düzenleme:

canım seni şu an en iyi brn anlarım sakın bi dr la yetinme bnm ki tüp bebek kendi drm % 99 atmıyo cumartesi alınacak demişti bgn için yani bn başka dr a da gittim dün ki dr kalp atımı başlamış ama daha çok yeni devam edebilirde durabilirde dedi ne olur en az bir hafta bekle bak ben salıdan beri bekliorum bnde bgn 7+1 im ......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsunnnnnn

Kalp atışı başlamış çok sevindim.allah devamını nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…