2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canim cok sevindim rabbim.emeklerinin karşılığını versin inşaallah

Canım çok ama çok sevindim ya kendi doktorun neden öle demişti ki bak işte mucizeler olur kendini üzme artık allah bizede yaşatsın bu mıcizeyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm gözün aydın. devamı gelir inşallah

kızlar malesef daha kesin bişey yok dr sen kendini her ihtimale hazırla dedi gelişebilir de bitelirde dedi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhabalar. Progestonu ağızdan aldığımda yan etki yaptığını yazmıştım doktorda jel olanı var onu kulan dedi vajınusmusdan dolayı onuda kullanamadım o zaman fitil olarak alttan al dedi bu şekilde kullanan var mı. Birde bu hapın kıllanma yaptığını kist yaptığını söylüyorlar kullananlar yazabilir mi lütfen

İçiyormusun cnm yan etkilerinde yazıyor zaten beni etkilememişti.yan etkisi az olsun diye genelde vajinal kullandırıyor lar

Evet içiyordum sonra fitil gibi kullan dedi doktor daha denemedim o şekilde bebeğe zararı olmaz demi parmağın ucuna koyup vajınadan itmem mi gerekiyor ne kadar itmem gerekiyor hiç fitilde kullanmadım hiçbişeyde bilmiyorum ben ya ( Birde kıllanma falan yapar diolar sizde olmuş muydu böyle etkiler

kizlar dun doktora gittim ultarasonda bebek gormedi fakat sol kasigimda sari cisim denilen sey gordu hcg analizi verdim 20 artimis 234 uc haftalik yani bebegin dedi daha rahime inmemeis haftaya cuma yine giicem doktora... doktordan sonra geldigimde yine pembe kan vardi igne verdi birde fitil insallah bu sefer bebegime kavusurum ayni seyleri yasiyorum yinee mayisda dusuk yapmistim... bu arada doktor suna bagladi 23 cu gunumde gitmistim hala folikuller vari ovulasyon gecikmisti ondaqn dolayidir dedi yani bebegim 3 haftalik...

ne olur dua edin bana ve bebegimeee yatiyorum bol bol insallah bu sefer atlatirim...

kızlar malesef daha kesin bişey yok dr sen kendini her ihtimale hazırla dedi gelişebilir de bitelirde dedi....

Ama bu durum hepimiz için geçerli kalp atışı da herseyi kanıtlamıyor malesef bu nedenle çok stres yapmayalım kızlar inşallah hersey istediğimiz gibi gelişir ama her duruma hazırlıklı olmak lazım 12.haftaya kadar..

Parmagınla itmen gerekir tabi bebege zarar vermezsin.ama sıkıntın varsa nasıl parmagınla iteceksin tabi.ben progestan kullanmadım .crinone jel kullanıyorum kıllanma yapmadı

Son düzenleme:

Allah sana da bebegine de sifa versin canim..

Ben kullanıyorum alttan fitil gibi günde 2 Kez.vajinadan içeri iti yosun. Çamaşırını arada beyaz beyaz çıkabiliyor korkma bu ne diye..

ben salı gunu kalp atıslarını dınlemek ıcın gıdıcem ınsalah :)

Evet sata gore canım ana ben gec dollenme olduğunu düşünüyorumm. Adeti 1 gun geçtiğinde bile hcg degerim 23 çıkmıştı. Sadece bu rahatltiyor icimi. Ama bu bebek niye kesenin kenarinda ve bu kadar kucuk???

kese nin ortasindami olmasi gerekiyormus??benimkide kenarda duruyordu

Doktora sordum büyüdükce Ortaya gelirmiş ama benimki resmen kenara yapışmış vajinal muayenede bile zor gördü. 7+2 olunca tedirgin oluyor insan bı de kalp atisini duyamadim onun stresi var

benimkide zor göründü kesenin kenarında küçücük. bi problem olsa doktorlar söylerdi heralde. strese sokma kendini bebişde strese giriyo

selam kızlar bende katıldım aranıza ne zaman 400 lü sayfalara ulaşmış paylaşımlar ben daha perşembe günü öğrendim hamile olduğumu.
benim 15 aylık tüp bebek yöntemiyle sahip olduğum bir oğlum var. bu gebeliğim bana süpriz oldu. sağlıklı hamileliklerimiz olsun inşallah sağlılka yavrularımıza kavuşalım

Evet sata gore canım ana ben gec dollenme olduğunu düşünüyorumm. Adeti 1 gun geçtiğinde bile hcg degerim 23 çıkmıştı. Sadece bu rahatltiyor icimi. Ama bu bebek niye kesenin kenarinda ve bu kadar kucuk???

canım gec dollenme olabılır. mesela benım kı adet gunumde 255 cıkmıstı. kalp atısları ıcın doktorlar ılla kı 7.hafta demıyolar 8 hatta bazen 9 dıyolar ama sen kalp atıslarını duyacaksın bence sadece bıraz beklemek gerekıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…