2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlaaarr smdi doktordan geldim kalp atisini duydum cok sukur gunumuz falan degisti bizim bugun tam 6 haftalik olmus dr bebek gorunmeden kac haftalik oldugunu anlama zor olur dedi Allah pitpitlari duymayan herkese duymayi nasip etsin

nokta

Selam kızlaaarr smdi doktordan geldim kalp atisini duydum cok sukur gunumuz falan degisti bizim bugun tam 6 haftalik olmus dr bebek gorunmeden kac haftalik oldugunu anlama zor olur dedi Allah pitpitlari duymayan herkese duymayi nasip etsin

nokta

Gozunuz aydinn..
Aaminnn...

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

amiiiiin canım yaa ınsallah bıze de nasıp olur :) bende salı gunu kalp atıslarını duymaya gıdıcem. ınsallah hersey yolundadır we duyabılırım kalp atısını :) cok heyecanlıyım bı o kadar da tedırgınım..

canım bende 8 haftamın içersindeyim ve tüp bebekle hamile kaldım allah nasip ederse pazertesi bebeklerimin kalp atısını duymaya gidecegiz dua ediyorum rabbim insallah duymayı nasip eder bende yumurta toplama işleminden bu yana progestan fitil kullanıyorum su ana kadar bi yan etkisini görmedim

kızlar malesef daha kesin bişey yok dr sen kendini her ihtimale hazırla dedi gelişebilir de bitelirde dedi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olsun canım sen dua et bu mubarek ramazan ayında rabbim butün dua kapılarını acmıs rabbim bi mucize vermiş ualarımız seninle rabbim yavrunu sana bagıslasın bak ben hala kalp atıslarını duymadım bebeklerim allaha emanet rabbim nasip ederse pazartesi gidecegim doktora

Benide listeye ekler misiin yas 28 istanbul 1.bebek 29 mart muhtemel doğum tarihi

amin canım banada dua et bende daha duymadın hamile kaldıktan sonra bi kez gittik kese göründü pazartesi kalp atısı için gidecegiz dua et o mutlugunu bende yasayım

Kızlar perşembe günü hcb hormunum 92 cıkmıstı şimdi 203 cıktı acaba kaç haftalıktır bebek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun gittim doktora ilk başta biraz düşük dedi belki dış gecelik olabilir dedi tekrar hgb istedi 2 katı artması lazım artıyorsa sorun yok dedi cok sukur 93 ten 203 e cıkmıs bugun ama doktor cıkmıstı görünemedim tekrar. Kaç haftalıktır acaba bebiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

meraba bende salı günü gitcem kalp atışı için inşallah duyarız hayırlısıyla tamamına erer hepimiz için aminn

2-3 haftalik olabilir canim. Tabi en dogrusunu doktor bilir.

Eşime sordum ne olsun istersin diye adam heyecandan saçmaladı.ben engellemek istemem ne istiyorsa onu olsun dedi ... öğrendiğimize beri buna gülüyorum evde sanki meslek seçiyor yani

Gecmisi okuyodum da cok guldum buna ya :)))))

canım benim değerlerimde hep düşük çıktı 2 gün geçerken 30.8 5 gün geçerken 597.29 çıktı 4 gün sonra doktora gittim 6 haftalıkmışıy şükür yani arkadaşın dediği gii kişiden kişiye değişiyo ancan bebeği görünce haftasını söler heralde :26: 5 haftalık olabilirsin ama

kızlar malesef daha kesin bişey yok dr sen kendini her ihtimale hazırla dedi gelişebilir de bitelirde dedi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özlem çok sevindim inşallah o annesini bırakmayacak gör bak rabbiimin izniyle

ay ne güzel gözün aydın tüp bebek sonrası tam bir süüpriz

Kizlarrrrrrrr dun kontrole gittim

Pit pit atıyor kalbimizzzzzz ❤️❤️❤️❤️❤️

Tam 7 haftalıkmisiz

Rabbim tum isteyenlere versin ...

>>Rabbim saglık sıhhat versin <<

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…