2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kalp atisini duyduk canım ekleyebilirsin...

Insallah canim allah hepimizin bebeişlerini bize bagislasin hic tedirgin olma allahin izniyle duyarsin pitpitlari
amin canım banada dua et bende daha duymadın hamile kaldıktan sonra bi kez gittik kese göründü pazartesi kalp atısı için gidecegiz dua et o mutlugunu bende yasayım
Duyarsin insallah canim cok guzel bi duygu ben agladim kalp atisini duyunca Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu

nokta

Pitpitlari duydum bendeeee

nokta

Selam kızlaaarr smdi doktordan geldim kalp atisini duydum cok sukur gunumuz falan degisti bizim bugun tam 6 haftalik olmus dr bebek gorunmeden kac haftalik oldugunu anlama zor olur dedi Allah pitpitlari duymayan herkese duymayi nasip etsin

nokta

Gözünaydin canim pazartesi bende gidecegim insallah bende duyarim yaa :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Geçmiş olsun canım, iyisindir umarım şimdi. Benim de randevum bugündü sabah gittim, doktor karından baktı kese küçük oluşmuş dedi, iki hafta sonraya kalp atışı için gün verdi. Bi de bu gün 3 haftalık dedi bana, son adet tarihini değil de yumurtlama gününü baz alıyor..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm daha kesin birşey yok ama pazartesi kesinleşcek.ben her iki ihtimalede hazırım... Allahım hepimize yardım etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende keseyi gordum yumurtlamata gore 2 haftalik dedi haftaya kalp atisi insaallah

bende keseyi gordum yumurtlamata gore 2 haftalik dedi haftaya kalp atisi insaallah

Canım hayırlı olsun, şu an 2 haftalıksın kese gözükmüş, haftaya da kalp atışı için çağırmış doktorun yani 3 haftalık olacaksın. Bu kadar erken duyuluyor mu kalp atışı? Ben daha keseyi bugün gördüm, 3 haftalıkken. 5. Haftada kalp atışı için gel dedi doktor.. Neye göre haftanı hesapladı ki doktorun acaba merak ettim

Ben 7. Haftayi da bitirdim daha duymadim kalp atisini :)

Ben 7. Haftayi da bitirdim daha duymadim kalp atisini :)

Aynen ya, doktorum yumurtlama tarihime göre hesapladı sanırım 3 hafta olarak, son adet günü olsaydı 4 haftayı da geçiyordu zaten.. Herkese farklı farklı mı söylüyor doktorlar? Benim son adet tarihim 15 haziran

Kızlar hayırlısıyla kalp atışları mızı duyarım ve sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah.rabbim bizi onlardan onları bizlerden ayırmasın.Amin.

Canim benim sat 22 mayis benim doktora gore bugun 7+0 ve kalp atisi icin pazartesi gidecem daha keseyi de ben 5+6 diye tahmin ederken gordum doktor 4+5 demisti sat a bakma dedi

Kızlar hayırlısıyla kalp atışları mızı duyarım ve sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah.rabbim bizi onlardan onları bizlerden ayırmasın.Amin.

Aminn canim su mubarek ayda rabbim gonlumuzun muradini versin insallah o kadar heyecanliyim ki anlatamam bazen cok karamsar oluyorum sabah aglicaktim ya moralim cok bozuktu ... Hayirlisi olur insallahh

arkadaslarrr mide yanmasimi yoksa yemek borumda bi yanma var.gebeligin son aylarinda oluyo diye biliyodum.boyle bir belirtisi olan varmii???

Doktor karindan bakarken ultrasondan anlayabir mi gec dollenme olup olmadigini??

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…