- 11 Temmuz 2014
- 43
- 8
- 13
kesem gelişmiş haftaya perşembe kısmetse kalp atışını dinlicem (8hafta +0 gün)
gop hastanesi nefise hanım gidiyom
Aminn canim su mubarek ayda rabbim gonlumuzun muradini versin insallah o kadar heyecanliyim ki anlatamam bazen cok karamsar oluyorum sabah aglicaktim ya moralim cok bozuktu ... Hayirlisi olur insallahh
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kızlar doktora gittim bugün keseyi gördüm 5+4 günlükmüş bebeim yalnız bi ton tahlil istedi benden 260 tl tutuo hepsi siZden istemedilermi ya çok pahalı geldi bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaslarrr mide yanmasimi yoksa yemek borumda bi yanma var.gebeligin son aylarinda oluyo diye biliyodum.boyle bir belirtisi olan varmii???
canimm ALLAH yardimcin olsun insaALLAH bebgin kalp atislarini duyarsinNe kadar geç gidersem o kadar iyi gibi
belkide bebeğimden ne kadar geç koparsam o kadar iyi
kizlar yine kahverengi kan geldi benden sancim var biraz yarin doktora gidicem lutfen dua edin bu bebegime kavusabiliyim insaallah
kizlar bendede dun gece acik kirmizi renkte akinti oldu bu sabahda gordum ayni akinti ama daha sonra kahverengiye donustu bugun acile gittim doktor erken hamilelikte bu lekelenmeler normal dedi ultrasonda bakmak istedim daha cok kucuk baksak bile bisi yapamayiz dedilerArkadaşım ihmal etme doktorunu ara yada git progestan verirler benimde hala kanamam oluyo iğne oluyorum ilaç içiyorum
107 kişi olmuşuz
Kızlar doktora gittim bugün keseyi gördüm 5+4 günlükmüş bebeim yalnız bi ton tahlil istedi benden 260 tl tutuo hepsi siZden istemedilermi ya çok pahalı geldi bana
kizlar dun doktora gittim ultarasonda bebek gormedi fakat sol kasigimda sari cisim denilen sey gordu hcg analizi verdim 20 artimis 234 uc haftalik yani bebegin dedi daha rahime inmemeis haftaya cuma yine giicem doktora... doktordan sonra geldigimde yine pembe kan vardi igne verdi birde fitil insallah bu sefer bebegime kavusurum ayni seyleri yasiyorum yinee mayisda dusuk yapmistim... bu arada doktor suna bagladi 23 cu gunumde gitmistim hala folikuller vari ovulasyon gecikmisti ondaqn dolayidir dedi yani bebegim 3 haftalik...
ne olur dua edin bana ve bebegimeee yatiyorum bol bol insallah bu sefer atlatirim...
canimm hayirli olsun bebegin bi iki gundur foruma giremiyorum simdi yazdigini farkettim.doktorundan memnunmusun acaba bende gopta oturuyorum da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımm. Ben de biyerlerde halletmek istiyorum benden 11 tane tahlil istedi dışardada yaptırAbilirsn dedi ama aile hekımınemi gitmem gerekıyor yoksa ssk yamı boşuna okadar para vermek istememcanım ben önce evimin yakınındaki polikinliğe gittim.ordaki kadın doğumcu keseye baktı ve bütün testleri istedi,yaklaşık 8 tane test yapıldı herseye bakıldı.banada o aklı veren doktor oldu.burda hepsini yaptır sonra al istediğin hastaneye git dedi.bedavaya yaptırdım.sende devlette hallet bence sonra sonuçlarla birlikte kendi doktoruna git.
Aile hekimine git canim orda yapiyolar tahlilleri
nokta
Canımm. Ben de biyerlerde halletmek istiyorum benden 11 tane tahlil istedi dışardada yaptırAbilirsn dedi ama aile hekımınemi gitmem gerekıyor yoksa ssk yamı boşuna okadar para vermek istemem
Canım çok güzel artmış değerin gözün aydın, keseyi gördün mü peki? Doktoruna gösterdin mi değerini. Ben de yarın gideceğim doktoruma.
Geçmiş olsun canım, iyisindir umarım şimdi. Benim de randevum bugündü sabah gittim, doktor karından baktı kese küçük oluşmuş dedi, iki hafta sonraya kalp atışı için gün verdi. Bi de bu gün 3 haftalık dedi bana, son adet tarihini değil de yumurtlama gününü baz alıyor..
Geçmiş olsun canım, iyisindir umarım şimdi. Benim de randevum bugündü sabah gittim, doktor karından baktı kese küçük oluşmuş dedi, iki hafta sonraya kalp atışı için gün verdi. Bi de bu gün 3 haftalık dedi bana, son adet tarihini değil de yumurtlama gününü baz alıyor..
aile hekiminde yaptıranlarda var sanırım zaten hamileliğimizide haber vermemiz gerekiyo ya istersen bi sor derim.testlerin bazılarının çıkması 2 günü buluyo.kesinlikle okadar para vermeye gerek yokki,sonuçta hakkımız para vermeden de yaptırabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?