2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim doktorum beta hcg istemedi bugün, sadece karından ultrason baktı keseye küçücük oluşmuş dedi ama olumsuz bişey demedi hiç, kese gözüktü diye sevindim ben de 😊 ben ilk gittim o zaman hcg istemişti 57 çıkmıştı ilk, ondan sonra 2 gün sonra bile hcg baktır demedi bana doktorum, ben dayanamadım meraktan da öyle gidip hcg yaptırdım. Zaten 2 gün sonrada 152 çıkmıştı.. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı, doğal beslen dedi, salam sosik sucuk özellikle yeme dedi, bir de kilomu ölçtü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana ultrasonda bakınca 3 haftalık dedi, benim sat 15 Haziran dı, yumurtlama günümü baz aldı diye düşünüyorum, yumurta takibi de yaptırmıştım bu ay, yumurtlama günümden bu yana 3 hafta geçti...

Yani küçük derken yeni oluşmuş anlamında dedi, olumsuz bişey demedi hiç, hayırlısıyla pıtpıtları da bi duyalım da.....

Bence direk aile hekimine gt ben oyle yaptim hep para odememis oluyorsun hemde sira randevu derdin olmuyor

Çok haklısın canım.ben perşembe günü ikiz hamilelik yaşadığımı öğrendim ve özel hastanedeki doktorum durum böyle olunca beni araştırma hastanesine gönderdi.ben ankarada oturuyorum. zekai tahir burak hastanesine de gitmelisin orayla beraber yürütmemiz gerekiyo dedi.eşimde herzaman izin alamaz bizde hemen cıktık gittik ama saat 3 falan oldu.neyse muayene için numara falan aldım.doktorun yanına girdim bana bi tripler görmen lazım,neymiş bu saatte sonuç gösterilebilirmiş muayene olmaya neden gelmişim.çok kötü oldum.biraz çıkıştım bende adınızı verin bana dedim şikayet edecektim.sonra hemen yumuşadı.devlet hastaneleride bazen böyle işte.Allah iyilerle karşılaştırsın canım.

Gunaydiinnnn yeni katilanlar hosgeldi ve hayirli olsunn . Cok agrili bi gece gecirdim ALLAH yardimcimiz olsun..

Kızlar günaydınnn 😊😊😊

Gunaydinnn guzel anneler

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlar günaydınnn 😊😊😊

Gunaydiinnnn yeni katilanlar hosgeldi ve hayirli olsunn . Cok agrili bi gece gecirdim ALLAH yardimcimiz olsun..

günaydın taze anneler
meltem ne agrısı cnm kasık ağrısı falanmı.bende şöyle rahat yatamıyorum yan yatınca hep kasığım batıyor sırtüstü de ben yatamıyorum uzun süre.debelenip duruyorum

Meraba,ben de mart anne adayiyim..

hoşgeldin hayırlı olsun bilgilerini yazarsan listeye ekliyelim

Karin bel ve kasik agrisi. Dun iftar sofrasini toplarken basladi daha gecmedi.. ALLAH sifa versin sana da

Son düzenleme:

Canim beni de listeye ekler misin ilk cocugum yasim 24 canakkale

bir kere gittim haftaya pazartesi kontrol için tekrar çağırdı henüz yorum için çok erken ama görüşmem güzel geçti sen hangi dr. gidiyorsun?

gunaydin butunn annelere.. :))

canim ben duygu hast. yesim celike gidecegim.ama izndeymis agustosta gelecek.simdilik yine duygu hast. ayten hna gidiyorum
ama yesim celik hkkinda cok iyi seyler duydum canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar dün yazmıştım cuma gecesi ve cumartesi açık kırmızı akıntım vardı diye. Şimdi kahverengiye döndü. Benim goguslerim acayip hassaslasmisti sabahları dokunamiyordum ama şimdi acimiyor hiç dokununca bebeğime biseymi olduki göğsüm normale döndü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anlatmak istediğim buydu sanki hasta gelince suçlu gibi davranıyorlar hani bazı adamlar doktorları dövüyorya iyi olmuş dıyorum bazıları hakediyor

Sen hem devlet hem özeldenı takıp yaptırıcaksn ablamda öle dedi bazı testler pahalı devlette yaptırırsn öZeldekıne gösterirsn demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…