2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynencanım banada ılk gıttıgımde emen kılomu olctu tansıyonumu olctu , ben rahatsızlandıgım ıcın gıttım randevumdan once ogun baktı hcg ye tekrar ama hcg den sonra olumsuz bıse demedı bana cok guzel artmıs hersey yolunda kese buyuyor dedı bunları dıyen kendı doktorumun yerıne bakan baska bı dr ben kendı doktorumu beklıyorum ıcım cok rahat Rabbıme emanet fındıgım :* fındıklarımız Rabbıme emanetler :*

banada 3 hafta dedı canım bu carsamba hersey netlesecek benımde haftası degerın denk geldıgı hafta fln bakalım ıyı selre duyacagım ıns sanada yazarım benımde sat 13 hazirandı

Yani küçük derken yeni oluşmuş anlamında dedi, olumsuz bişey demedi hiç, hayırlısıyla pıtpıtları da bi duyalım da.....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hersey guzel olacak canım ben ınanıyorum bız aynı zamnda hamıle kaldık senınle ırtıbatı koparmayalım

Kötü düşünme cnm belirtiler arada kayboluyor geri geliyor benimkilerde çok hassas degil.rabbime emanet tüm mercimekler...

meraba bende salı günü gitcem kalp atışı için inşallah duyarız hayırlısıyla tamamına erer hepimiz için aminn

Ben de salı günü gidicem okadar heyecanlıyım kii günler geçmiyor sankii:) inşallah güzel haberlerle gelirizzz:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar,nasılsınız?

Umarım her şey yolundadır,bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde büyüyordurlar

arkadaslar dun kahverengı lekeler vardı camasırımda ve dunden berı mıdeyanmam fılan kalmadı.daha once de dusugum oldugu ıcın cok kotuyum
hafatsonu dıe kendı dr umu bulamadım bende cok daha once gıdıp memnun kalmadıgım bır hastaneye gıtmek zorunda kaldım.
oda herseyden olabılır henuz ben kese bıle gormuorum dedı.
kendı dr um halbukı kese gıbı bır sey var dedı son adet tarıhıme gore 5 haftalık dedı kan tahlılımde de cıktı ama bu doktor bole cok moralımı bozdu dusuk de olabılır dedı
henuz kalbı atmadıgında bız hamıle dıye kabul etmıoruz dedı.yanı o kadar daha cok sey soeldıkı hersey olumsuz ve bır bılgı de vermedı

varmı bole bısı yasayıp gebelıgı devam eden

Böyle düşünenler yüzünden size böyle davranıyor olabilirler mi acaba? Bu nasıl bir zihniyetir! Hiç bir suçu olmadığı halde öldürülen doktorlar oldu. HAYAT vermeye çalışan doktorun HAYATI elinden alındı! Sizin gibi vicdansız insanlar yüzünden. Dövülünce Ohh olsun dersin, elinin ayarı tutmayınca da ölüversin, ne olur sanki? Değil mi? Aslında sırf böyle bir zihniyete sahip olduğun için bakmasaymış o doktor sana. O zaman ne yapardın acaba? Muhtaç olduğun doktora o zaman da Ohh iyi ki dövüyorlar der misin acaba! Hayır anne adayısın bir de. Nasıl böyle vicdansız olabiliyorsunuz anlamak çok zor.

Kızlar içimde agrı var ama nerde olduğuna bir anlam veremiyorum sanki midemde yara varmış gibi iştahım kesildi 2 günden beri bunlar normal mi salı günü gitcem doktora ama kadın doğum mideyle ilgilenir mi acaba dahiliyeden numara mı alsam :26:

Lekelenmeler kesenin yerleşmesinden olabilir cnm .olumsuz düşünme bak degerde artmış diyorsun.inşallah kesenide kalp atışınıda göreceksin

Evet anne adayıyım ama vicdandız değilim allaha şükür sadece songünlerde yaşadıgım sıkıntılardan böle düşünüyorum haaa kimsenın arkasındanda iyki ölmüş demedım biraz konuyu saptırmışsınız vıcdansızlıgı siz yapıyorsunuz şuan bende her insan gibi doktorlara muhtacım ama insana insan gibi davranılmasını düşünüyorum sizide allaha havale edıyorum

kızlar malesef daha kesin bişey yok dr sen kendini her ihtimale hazırla dedi gelişebilir de bitelirde dedi....

mrb kızlar nasılsınız?

benm kanama bir duruyor bir başlıyor

dr um muhtemelen boş gebelik 1hafta daha bekleyelim dedi.başka dr a gittim aynı sını söyledi.

galiba perşembe kürtaj :18:

hayırlısı her şeyin ne diyelim

başlıktaki tüm arkadaşlara sağlıklı,mutlu gebelikler diliyorum

Allah yardımcınız olsun

Sen aile hekiminde mi yaptırdın canım. Hepsi 11 tane tahlillern

Ben gebelik icin yaptirmamistim canim baska bisey icin yaptirmstim 10 tane falandi oda. Aile hekimine gittim kayit yaptirmak icin o bana yapalim tahlillerini dedi sonra ekrandan bakti yapilmis sana onlar dedi. Lafin kısası aile hekimliğinde yapılıyor :)

nokta

Çok sevindimm çok tşk ederm kızlar yarın ola hayırıla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…