Canım benim doktorum beta hcg istemedi bugün, sadece karından ultrason baktı keseye küçücük oluşmuş dedi ama olumsuz bişey demedi hiç, kese gözüktü diye sevindim ben de 😊 ben ilk gittim o zaman hcg istemişti 57 çıkmıştı ilk, ondan sonra 2 gün sonra bile hcg baktır demedi bana doktorum, ben dayanamadım meraktan da öyle gidip hcg yaptırdım. Zaten 2 gün sonrada 152 çıkmıştı.. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı, doğal beslen dedi, salam sosik sucuk özellikle yeme dedi, bir de kilomu ölçtü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana ultrasonda bakınca 3 haftalık dedi, benim sat 15 Haziran dı, yumurtlama günümü baz aldı diye düşünüyorum, yumurta takibi de yaptırmıştım bu ay, yumurtlama günümden bu yana 3 hafta geçti...
Yani küçük derken yeni oluşmuş anlamında dedi, olumsuz bişey demedi hiç, hayırlısıyla pıtpıtları da bi duyalım da.....
Günaydın kızlar dün yazmıştım cuma gecesi ve cumartesi açık kırmızı akıntım vardı diye. Şimdi kahverengiye döndü. Benim goguslerim acayip hassaslasmisti sabahları dokunamiyordum ama şimdi acimiyor hiç dokununca bebeğime biseymi olduki göğsüm normale döndü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
meraba bende salı günü gitcem kalp atışı için inşallah duyarız hayırlısıyla tamamına erer hepimiz için aminn
Kötü düşünme cnm belirtiler arada kayboluyor geri geliyor benimkilerde çok hassas degil.rabbime emanet tüm mercimekler...
bebek ne alemde bakalım :)
Karin bel ve kasik agrisi. Dun iftar sofrasini toplarken basladi daha gecmedi.. ALLAH sifa versin sana da
Anlatmak istediğim buydu sanki hasta gelince suçlu gibi davranıyorlar hani bazı adamlar doktorları dövüyorya iyi olmuş dıyorum bazıları hakediyor
Bende çanakkale canım merkez mi sen.ben Gelibolu.
arkadaslar dun kahverengı lekeler vardı camasırımda ve dunden berı mıdeyanmam fılan kalmadı.daha once de dusugum oldugu ıcın cok kotuyum
hafatsonu dıe kendı dr umu bulamadım bende cok daha once gıdıp memnun kalmadıgım bır hastaneye gıtmek zorunda kaldım.
oda herseyden olabılır henuz ben kese bıle gormuorum dedı.
kendı dr um halbukı kese gıbı bır sey var dedı son adet tarıhıme gore 5 haftalık dedı kan tahlılımde de cıktı ama bu doktor bole cok moralımı bozdu dusuk de olabılır dedı
henuz kalbı atmadıgında bız hamıle dıye kabul etmıoruz dedı.yanı o kadar daha cok sey soeldıkı hersey olumsuz ve bır bılgı de vermedı
varmı bole bısı yasayıp gebelıgı devam eden
Böyle düşünenler yüzünden size böyle davranıyor olabilirler mi acaba? Bu nasıl bir zihniyetir! Hiç bir suçu olmadığı halde öldürülen doktorlar oldu. HAYAT vermeye çalışan doktorun HAYATI elinden alındı! Sizin gibi vicdansız insanlar yüzünden. Dövülünce Ohh olsun dersin, elinin ayarı tutmayınca da ölüversin, ne olur sanki? Değil mi? Aslında sırf böyle bir zihniyete sahip olduğun için bakmasaymış o doktor sana. O zaman ne yapardın acaba? Muhtaç olduğun doktora o zaman da Ohh iyi ki dövüyorlar der misin acaba! Hayır anne adayısın bir de. Nasıl böyle vicdansız olabiliyorsunuz anlamak çok zor.
Canım çok ama çok sevindim ya kendi doktorun neden öle demişti ki bak işte mucizeler olur kendini üzme artık allah bizede yaşatsın bu mıcizeyi
kızlar malesef daha kesin bişey yok dr sen kendini her ihtimale hazırla dedi gelişebilir de bitelirde dedi....
Saol canım yarın ilk iş aile hekimime gidicem tşkler
Sen aile hekiminde mi yaptırdın canım. Hepsi 11 tane tahlillern
Ben gebelik icin yaptirmamistim canim baska bisey icin yaptirmstim 10 tane falandi oda. Aile hekimine gittim kayit yaptirmak icin o bana yapalim tahlillerini dedi sonra ekrandan bakti yapilmis sana onlar dedi. Lafin kısası aile hekimliğinde yapılıyor :)
nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?